Şimdi Ara

Jayce mainlemiş arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az taktik verebilir misiniz baya eğlenceli bi şampiyona benziyor ustalaşmak istiyorum ama şu sıralar metada olmadığı için bişeyler öğrenebilecegim profesyonel oyuncu videoları bulamadım. Koridorda, takım savaşlarında vs. nasıl oynanır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karsida tank coksa alma öbür türlü zevkli çar

• Yok mu hiç koca forumda jayce oynayan :(

• O qyu atıyosun eyi açıyon jillet gibi gidiyo insan gibi hasar vurmuyosun .kalktı.

• Jayce her yıl 15 gün metaya girip geri düşüyor, main yapma bence

• Dia 3-4 e kadar gidiyolar. Bitane jayce main prem vardı nicki cbr esesial sanırım

• MajoooR kullanıcısına yanıt
    Öyle bi heroyu main yapıp aylarca sadece o heroyu oynamak gibi bi huyum yok elimden geldiğince farklı herolarla oynamaya çalışıyorum onların arasına jaycei de katmak istiyorum sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi aralar efsane oynardım sonra nedense bıraktım. Çok güzel şampiyon farm bicme mekaniklerini iyi kullan çok hızlı ittirebiliyosun bu sayede haritada çok dolaşabiliyosun. Hasarı da yüksek zaten op hero. Ama bu sezon bi kez denedim verim alamadım

• tokmak moduna geçince insec yapan gördüm jayce kalp
  • main olmasa da en iyi oynadığım iki üç champten biridir. midde oynamayı tavsiye ederim. oyun basi iki üç levelda doğru kullanirsan hasarı çok yüksektir. en güçlü olduğu kısım oyunun ortaları. bu anlarda bolca roam atmali ve objektifleri toplamasın. pek çok farklı item kombinasyonu yapılabilir. bu aralar buzdoganli tank top jayce bile viable.

• Kamplarda E ile canavarı duvarın dışına atıp Q ile üzerlerine atlayabilirsin. Nerflenmediyse bir dene.
  • Saldırı Gücü - Zırh Delme - Bekleme Süresi ile ani hasarı inanılmaz yüksek oluyor lakin bu sefer de kırılgan oluyor. Jayce 6 yeteneğe sahip bir karakter ve verimli oynamak için yakın dövüş modunda kırılgan olmamak gerekir. Bu yüzden birazcık tank eşyası alarak sağlamlaştırmak hoş olur düşüncesindeyim.

Merkür'ün Adımları - Manaveren - Malmortius'un Ağzı - Kara Balta - Ölü Adamın Zırhı/Günateşi Pelerini - Üçlü Kuvvet/Dominik Efendi'nin Hürmetleri tarzı bir yapılandırma sanırım iş görebilir.
  • Teşekkür ederim cevaplar için ben Jaycein late gamei iyi sanıyordum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Kamplarda E ile canavarı duvarın dışına atıp Q ile üzerlerine atlayabilirsin. Nerflenmediyse bir dene.

Yalnız baya havalı taktikmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.