Şimdi Ara

Jayce günlüğü (OTP) - Worst Jayce Ever

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jayce üzerine gidiyorum bu aralar konu falanda açmıştım söylemiştim bunu dedim bari bi konu açayım beraber bakalım nasıl gidiyor. Hem güzel tavsiyelerinizi alırım hemde bu yolda beraber gideriz. Ligim gold 5 westteyim. Derslerden dolayı bayağı bir ara vermiştim geri döndüğümde de ciddi ciddi oynamayınca çatır çutur düştüm şuan -20wl'deyim. Normalde mainim adc ve adclerin durumunu biliyorsunuz pek işe yarayamıyorum oyunlarda. Bende jayce üzerine gitmeye karar verdim. Umarım güzel şeyler olur

Not: KDA'larımın op olduğunu biliyorum oyuna adapte olmam gerekiyor birazda fightlarda ne yapacağım konusunda hala kararsızım. E-q ile pokeluyorum ancak o fightta çekiç formuna girip içeri girince %99 ölüyorum. Profesyonel oyuncuları izleyip bi fightları analiz etmem lazım sanırım.

Buradan lolskilldeki "champion performance" kısmına bakabilirsiniz.

1. ve 2. oyunlar; Klasik lose screen. Lanelerde adc mantığıyla oynayarak rakibimi ezsemde fightlarda ne yapacağımı bilemediğimden tecrübesizlikten belki de kaybettim.

3. oyun; İlk win (Ne kadar lane'i ezsemde deli gibi satıp satıp öldüm skor rezalet yinede...)

Şöylede bir videomuz var;

4. oyun; Karşımda riven vardı yine lanede ezdim ama fightlarda beni bildiğiniz süpürdü. Bu arada adcmizde rezildi gerçekten oynanış bakımından klasik bir gold oyuncusu belkide ama oyun bilgisi çok kötüydü. İnatla söylememe rağmen ebedi almadı. Hatta üçlü kuvvetten sonra lich bane aldı. Bi ara forumda bir çocuk vardı tek atan ezreal buildi yapıyordu o sandım

Bu sefer ki videoda 0 manayla kulemi kurtarayım diye rivenın üstüne koştum şık bir dodge ile; 300 gold.

5. oyun; Try'ı 6 levela kadar 1 kez kestim ardından elim kolum bağlı kule altı oturdum. Khazix ile yaptığımız early baron bütün takımı snowball yaptı ve kazandık.

Yine bir video var Ne kadar şansa da olsa...

6.7.8.9. ve 10. oyunlar; Lose lose lose lose lose lose lose...

11.12. ve 13. oyunlar; Birazcık win yüzümü güldürdü açıkçası. Burada @Tonyukuk 'a teşekkür etmek istiyorum. O gün dedim ulan şu çocuğu bi dinleyeyim bakalım ne olacak diye ve 12. oyunda 17/0'a kadar gittikten sonra satmadan olmaz dedim ve 3 kere ölüp oyunu bitirdim.

14. oyun; Nocturne gerçekten güzel oynadı bende satmayınca rahat bir oyun oldu

Bu videoda şaşırtıcı bir şekilde hiç düşünmeme rağmen ellerim direk yön değiştirip q'yu Thresh'e doğru attı. Kendime şaşırdım hoş bi görüntü oldu koyayım dedim

15. oyun; Ekko beni gerçekten çok zorladı. İlk defa lanede ilk ölen ben oldum. Daha sonra topladım takımıda toparladım derken adcmiz bayağı yerlerde süründü. Bildiğiniz rakibe heal basıyordu. Quinnde çok feed olunca kaybettik.

Brand videosu gibi görmediğim yere sadece attım tutmaz diye düşünürken ( ki çocuk lanede bütün q'larımı dodgeladı diyebilirim) tutması sevindirdi

16. oyun; Yine ölüm sayım utandırıyor. Top-Mid diye giriyordum mid geldi bu sefer. Takım ad olduğu için rammus bayağı işkence çektirdi. Bi ara bayağı öne geçmemize rağmen jinx çok güzel oynadı cidden en sonda da penta atıp bitirdi oyunu.

17.18. ve 19. oyun; Autofill geldi yine de jayce oynadım ama yemedi. Karşıda fed katarina olunca takımca hiç bir şey yapamadık. Bütün takım iyi oynuyordu işin aslında. Gene çok öldüm. Adcmiz hiç bir şey yapamadı. 10k kadar fazla damage attım adcden. Neyse, Otomatik doldurmadan korunuyoruz.

20. oyun; Karşılaşmalar ekranım %100 jayce şuan Bütün takım iyiydi, 20ff.

21. Oyun; Lane'de çok zorlandım açıkçası. Bende sadece farma oynadım. Kha'zix'te Türktü ona buna küfür ediyor bana kürt diyordu hiç çaktırmadım sonrada sustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AE9528E0 -- 1 Şubat 2017; 23:56:33 >

• güzel olacak gibi, takip.
  • Autofill i bekliyordum çıldırıcaktım , geç de olsa gelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. oyuna ayrıntılı resim ve bir de video koydum umarım beğenirsiniz
  • otp ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryzen

otp ne demek

One trick pony.Sadece tek hero oynayanlar için kullanilan bir tabir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

quote:

Orijinalden alıntı: Ryzen

otp ne demek

One trick pony.Sadece tek hero oynayanlar için kullanilan bir tabir

oh be sonunda öğrendim çıldıracaktım olley
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dyrus gelse dese ki; Jayce oynuyorsun ama item dizilimini ADC gibi yapmalısın.

Hadi oradan Dyrus derim. ADC dizilimli Jayce sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

Dyrus gelse dese ki; Jayce oynuyorsun ama item dizilimini ADC gibi yapmalısın.

Hadi oradan Dyrus derim. ADC dizilimli Jayce sevmiyorum.

Hocam takımda yeterli damagein olduğu bir oyunda tanky bir build yapmayıda düşünüyorum bakalım nasıl olucak
  • Dostum şöyle bir durum var Jayce de. Mesela top lane oynuyorsan, lane aşaması değil de oyunun team fightlara düştüğü kısımda iş senden biraz çıkıyor, hatta bayağı çıkıyor. İyi bir savaş başlatan ormancı ya da midde lux, ziggs, xerath; adc de ezreal, jhin, cait gibi uzun menzilli şampiyonlarla takım savaşını yönetmek gerek. Diyelim bütün bunlar olumsuz, o zaman yapabileceğin en iyi şey, sağlam bir harita hakimiyeti ile rakipleri gafil avlamak ve görevlere yönelmek. Kaybettiğin oyunların çoğu bu uyumsuzluktan olur ve olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: EternalFK

Dostum şöyle bir durum var Jayce de. Mesela top lane oynuyorsan, lane aşaması değil de oyunun team fightlara düştüğü kısımda iş senden biraz çıkıyor, hatta bayağı çıkıyor. İyi bir savaş başlatan ormancı ya da midde lux, ziggs, xerath; adc de ezreal, jhin, cait gibi uzun menzilli şampiyonlarla takım savaşını yönetmek gerek. Diyelim bütün bunlar olumsuz, o zaman yapabileceğin en iyi şey, sağlam bir harita hakimiyeti ile rakipleri gafil avlamak ve görevlere yönelmek. Kaybettiğin oyunların çoğu bu uyumsuzluktan olur ve olacaktır.

Hocam ilk oyunlarımda hep öyle oldu zaten lanei kazanıp kazanıp kaybettim oyunu teamfightlarda şuan olabildiğince e-q ile dürtüp artık rakibin canı %10 %20 dolaylarında olunca çekiç formunda dalıyorum içeri. E-q cddeyken adc ve apcyi peellamaya çalışıyorum. Şuan iyi gibi gidiyor ama tflerde çok bir üstünlük kuramıyorum dediğin gibi. Earlyde belki fed çıkınca laneden bir şeyler yapabiliyorsun ama oyun late falan kalırsa cidden takım 4 kişi kalıyor.

• Arada mide baskın atıp sinerji yaratıp güzel rotasyonlar yapabilirsiniz, Jayce tam tilt etme şampiyonu, bunu kullan

• Lanede çok rahat 1v1 ve 1v2 atabiliyorsun ancak iş fightlara gelince sabırlı olmak lazım. Sürekli arkada kalıp uzaktan E-Q ile dürtmek lazım. Rakip içeri girdiğinde çekiç moda geçip kafasına vur. Her E-Q tutturduğun adama atlama genelde arkasında diğerleri de olur ve atladığına pişman ederler

• quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Lanede çok rahat 1v1 ve 1v2 atabiliyorsun ancak iş fightlara gelince sabırlı olmak lazım. Sürekli arkada kalıp uzaktan E-Q ile dürtmek lazım. Rakip içeri girdiğinde çekiç moda geçip kafasına vur. Her E-Q tutturduğun adama atlama genelde arkasında diğerleri de olur ve atladığına pişman ederler

Çok haklısın hocam ilk oyunlarda bunu bilmeden iş yapmaya çalışınca her oyun içeri girip girip ölüyordum şuan çok daha iyi.

Ama o e-q'yu arkadakilerle beraber tutturunca o hasar çok hoşuma gidiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.