Şimdi Ara

Jay-Z'nin Şarkısında Illuminati'ye Yakarış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• "Dear God, I wonder can you save me?"
    "Illuminati want my mind, soul, and my body..."
    "Dear God, I wonder can you save me?"
    "Secret society, tryin' to keep they eye on me..."

Meali:
    Tanrım, beni sen bile kurtarabilir misin?
    Illuminati zihnimi, ruhumu ve bedenimi istiyor.
    Tanrımi beni sen bile kurtarabilir misin?
    Gizli topluluk, gözünü üstüme dikti.
    Tanrım, beni sen bile kurtarabilir misin?
    Illuminati zihnimi, ruhumu ve bedenimi istiyor.

Bu da mı gol değil beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharot -- 19 Temmuz 2011; 16:08:59 >

• Guten morgen
  • Bunlar müzik endüstrisinin şarkılarını dinletmek için oyunundan başka birşey değil. O 11 bölümlük İlluminati belgeselelini izledim, azcık kafası olan sırf onu izlese kimsenin aslında bir kanıtı olmadığını sadece etraf inanmaya meyilli mallarla dolu olduğu anlar. En basitinden ben o belgesel de Eminem' in "My Darling." şarkısını duydum, araştırdım, şu anda Eminem'in çoğu şarkısını dinliyorum. Mesela bir yerde zencileri küçük düşürmeye çalışıyorlar diyorlardı, Michael Jackson'un hastalığını onlar mı verdi Michael Jackson gibi bir müzik kralının zenci olmasına izin veremezler miydi ne öyle birşey diyorlardı. Ve Eminemide onlar ünlü yaptı, ama Eminem'in prodüseri zenci Dr. Dre, ve I need a doctor şarkısında onu ne kadar sevdiğini, ne kadar minnettar olduğunu anlatıyor.

"Birgün sana bana verdiğin bu kadar şey için geri ödeyeceğim."
    "Kimse beyaz bir çocukla uğraşmak istemedi,"
    "Herkes beni imzalamamanı söyledi."
    "Sen benim en aşağılar da olduğumda geldin, beni kaldırdın, hayat verdin."

Şarkı sözlerinden birkaçı, Eminem'in 25 to life şarkısını da aslında eski karısına yazılmış gibi gösterilmiş ama aslında İlluminatiye yazdılar demişti o şarkıda. Eminem'in karısı Eminem'i boşayıp Eminem'in ona aldığı koca malikane gibi evde başka bir adamla yaşamaya başladı. Ve Eminem'in her şarkısı kendi hayatıyla, nasıl hissettiğiyle ilgilidir (En sevdiğim yanıdır Eminem'in.)

Direk "Kim." (Eski karısının ismi.) adlı şarkısını koyuyorum dinleyin ve 25 to Life'ı müzik endüstrisinemi yazmış yoksa karısınamı karar verin. Michael Sikkofield'ın yazdığı her yazıyıda okudum malca şeyler, hepsinin mantıklı bir açıklaması var, ama dediğim gibi etraf inanmaya meyilli mallarla dolu. Adam su üstünde duruyor, insanlar "Nasıl durdu?" sorusunu sormak yerine "Peygamber!" diye atlıyor. Neyse hoşçakalın.

• Yeni birşey sandım ben de. Bu dize en az 10 rapçinin 10 farklı şarkısında var lan zaten.
  • @Dexter
    Bunca kanıta karşı, sadece varsayımla gelmek saçma. Tabii kendi düşüncendir. Saygı duyuyorum.
    Sikkofield'ın son yazısını okumanı öneririm. Şu Stanley Kubrick ile ilgili olanı. Bu kadar detaycı bir insanın filmde verdiği mesajları(örgütü deşifre etmek adına) anlayamamak aptallık olur. Hadi senin dediğin gibi olsun ve filmi izletmek için bunu yapsın diyelim. Film vizyona girdikten 3 gün sonra adam ölüyor. Bunun da tesadüf olması zor be kardeşim. Bu en küçük örneği. Bunun gibi onlarca şey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

prodigy isimli rapper kardeşimiz yukarıdaki sözü harfiyen "illuminati" isimli şarkısında kullanmıştı. şimdi araştırmaya üşendim ama dinlemiştim böyle bir şey, prodigy'nin böyle sözü olduğuna eminim, hatta zamanında facebook'ta paylaşmıştım.

bu da immortal technique abimizden gelsin;
    - You think illuminati's just a fucking conspiracy theory?!
    - İlluminati'nin sadece s*kindirik bir komplo teorisi olduğunu mu düşünüyorsun?!
  • quote:

@Dexter
    Bunca kanıta karşı, sadece varsayımla gelmek saçma. Tabii kendi düşüncendir. Saygı duyuyorum.
    Sikkofield'ın son yazısını okumanı öneririm. Şu Stanley Kubrick ile ilgili olanı. Bu kadar detaycı bir insanın filmde verdiği mesajları(örgütü deşifre etmek adına) anlayamamak aptallık olur. Hadi senin dediğin gibi olsun ve filmi izletmek için bunu yapsın diyelim. Film vizyona girdikten 3 gün sonra adam ölüyor. Bunun da tesadüf olması zor be kardeşim. Bu en küçük örneği. Bunun gibi onlarca şey var

Merak etme o son yazısınıda okudum, hatta yarısında Eyes Wide Shut'u izleyip birlikte izledim, yazıyı okudum alt tab yapıp filme baktım. Göz felan yok adamın sırtında. O 8 uçlu yıldızlar mason sembolü felan değil. Bir hayat kadınının sosyoloji okuyup potansiyel müşterilerine nasıl yaklaşacağını öğrenmesi olası, gök kuşağıyla illüminati ne alaka anlamadım hala, ne olmuş yani gökkuşağını tekrar etmişler, Curran isminide tekrar etmiş hecelemiş, ingilizcede soy isimler resmi bir yerde aranırken, veya kayıt içine geçirilirken her zaman hecelenir, çünkü değişken bir dildir. Curran'ı Curan veya Currian diyede yazabilirsiniz. 4 gün sonra ölmüş olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Tesadüf diyorum. İllüminati adamı filmi çıkardıktan sonra öldürse ne başarabilir ki? Kardeşim adam 2 tesadüfü başka şeylere benzetti diye hemen atlıyorsunuz. Sorgulayın biraz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence alakası yok artık. Dinletmek için reklam yapıyolar.
  • Listen to your heart dinleyin beyler.

Jay-z
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter 

Bunlar müzik endüstrisinin şarkılarını dinletmek için oyunundan başka birşey değil. O 11 bölümlük İlluminati belgeselelini izledim, azcık kafası olan sırf onu izlese kimsenin aslında bir kanıtı olmadığını sadece etraf inanmaya meyilli mallarla dolu olduğu anlar. En basitinden ben o belgesel de Eminem' in "My Darling." şarkısını duydum, araştırdım, şu anda Eminem'in çoğu şarkısını dinliyorum. Mesela bir yerde zencileri küçük düşürmeye çalışıyorlar diyorlardı, Michael Jackson'un hastalığını onlar mı verdi Michael Jackson gibi bir müzik kralının zenci olmasına izin veremezler miydi ne öyle birşey diyorlardı. Ve Eminemide onlar ünlü yaptı, ama Eminem'in prodüseri zenci Dr. Dre, ve I need a doctor şarkısında onu ne kadar sevdiğini, ne kadar minnettar olduğunu anlatıyor.

"Birgün sana bana verdiğin bu kadar şey için geri ödeyeceğim."
    "Kimse beyaz bir çocukla uğraşmak istemedi,"
    "Herkes beni imzalamamanı söyledi."
    "Sen benim en aşağılar da olduğumda geldin, beni kaldırdın, hayat verdin."

Şarkı sözlerinden birkaçı, Eminem'in 25 to life şarkısını da aslında eski karısına yazılmış gibi gösterilmiş ama aslında İlluminatiye yazdılar demişti o şarkıda. Eminem'in karısı Eminem'i boşayıp Eminem'in ona aldığı koca malikane gibi evde başka bir adamla yaşamaya başladı. Ve Eminem'in her şarkısı kendi hayatıyla, nasıl hissettiğiyle ilgilidir (En sevdiğim yanıdır Eminem'in.)

Direk "Kim." (Eski karısının ismi.) adlı şarkısını koyuyorum dinleyin ve 25 to Life'ı müzik endüstrisinemi yazmış yoksa karısınamı karar verin. Michael Sikkofield'ın yazdığı her yazıyıda okudum malca şeyler, hepsinin mantıklı bir açıklaması var, ama dediğim gibi etraf inanmaya meyilli mallarla dolu. Adam su üstünde duruyor, insanlar "Nasıl durdu?" sorusunu sormak yerine "Peygamber!" diye atlıyor. Neyse hoşçakalın.

Bu adamın işi gücü yok meşhur olduğundan beri her albümünde Kim'e mi yakınıyor? Buna bir kere kendisi bile izin vermezdi bence...
    Yeni albümünden;

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter 

quote:

@Dexter

Merak etme o son yazısınıda okudum, hatta yarısında Eyes Wide Shut'u izleyip birlikte izledim, yazıyı okudum alt tab yapıp filme baktım. Göz felan yok adamın sırtında. O 8 uçlu yıldızlar mason sembolü felan değil. Bir hayat kadınının sosyoloji okuyup potansiyel müşterilerine nasıl yaklaşacağını öğrenmesi olası, gök kuşağıyla illüminati ne alaka anlamadım hala, ne olmuş yani gökkuşağını tekrar etmişler, Curran isminide tekrar etmiş hecelemiş, ingilizcede soy isimler resmi bir yerde aranırken, veya kayıt içine geçirilirken her zaman hecelenir, çünkü değişken bir dildir. Curran'ı Curan veya Currian diyede yazabilirsiniz. 4 gün sonra ölmüş olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Tesadüf diyorum. İllüminati adamı filmi çıkardıktan sonra öldürse ne başarabilir ki? Kardeşim adam 2 tesadüfü başka şeylere benzetti diye hemen atlıyorsunuz. Sorgulayın biraz.

Gökkuşağı boyutlar arası geçişi sembolize etmekte. Söylediğim gibi Kubrick çok detaycı bir adam. Mesajı vermek için bir kelimeyi 10 kere tekrar edebiliyor. Filmde CRM 114 ve Curran - 19'un(Kur'an 19'luk sisteme göre düzenlenmiş diyorlar. 114 sure 19'un katıdır) aynı sahnede görünmesi tesadüf gibi gelmiyor bana.
    Ayrıca filmde bir masonik ayin sahnesi varki, ayinin yapıldığı sahne gerçekte Rotschild Ailesine ait.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.