Şimdi Ara

Jax komboları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
19.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar jaxla inanılmaz damageler vuruyorum 2-3 oyundur fakat nasıl kombo yapacağıımı,ultinin ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

• e aç 1 saniye sonra q w devamını sen getir ulti armor resist veriyor pasifi iyi iş görüyor
  • E bastıktan sonra w ac q yla atladıgında bonus magic damage verir ultiyi adamın kacmadıgı zaman vs basladıgında bas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-W-Q ben ultiyi pasifi için kullanıyorum daha çok.
  • e w q tabii

• 3.vuruşu beklet e açıp w qyy bekletme taraftıyım son anda canı azlaır Flash atarsa q kalsın

• e açıp dalma w q yap atla adam dalarsa e aç adam kaçarsa tradeden sen kârlı çıkarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    14 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece 2 tane üst düzey Jax oynayan, oynamış birilerinin maçını izlesen çok daha iyi anlayacağın şeyi buraya sormanın mantığı ne?
  • sheen aldıktan sonra ultinin 3ç vuruşunu beklet q düz vuruş w auto reset geri basmazsa e yalnız e açıkken yine vuruş atabiliyorsun atabileceğin kadar at w dolduğu zaman son autoyu e ile kesip w yapıştır genel kombosu budur
  • atla q ile aç e ni vur kafasına w ni baktın damage mi yiyon bas r ye qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

e açıp dalma w q yap atla adam dalarsa e aç adam kaçarsa tradeden sen kârlı çıkarsın

Aynen en mantıklısı budur.
    6 level olduktan sonra 3. vuruşu bekle, adama q ile uçup w vur, en son e açarsın.Ama eğer Tryndamere tarzı üzerine atladığın gibi kaçma potansiyeli olan birine karşı oynuyorsan, o zaman e-w-q yapabilirsin.
  • Kardesim fazla zorlama sihirdar vadisinden baska biyrde is gormuyor hero o pasifi kullanicaksin kullanmazsan ya adam az canla kacar yada istedigin damageyi vuramazsin ama eger pasifi 6 yapip adama atlarsan ultinin pasifi adami halleder sende sadece olayi izlersin duz vurusla adami tamamiyle aglatirsın ilk olarak mahvolmus oneririm uclü kuvvet iyi gider fakat karsinda try gibi riven gibi herolar varsa vahsi hiydra cikmani oneririm tank itemi fazla yok warmong cikarsin civili dicem ama gitmez jaxa ruh gomlegi yinede en iyisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin beyler hort konu
  • 6 lvden sonra minyona 2 hit q yla atla o hasarı vurduktan sonra wyla aa sıfırlayıp vur

Direk 2 hit w q yaparsan arada 1 aa lık 70 80 hasar eksik kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Sadece 2 tane üst düzey Jax oynayan, oynamış birilerinin maçını izlesen çok daha iyi anlayacağın şeyi buraya sormanın mantığı ne?

kanka niye bugün böyle atarlısın?

edit: ohaaaa bugün dedim 3 yıl öncenin konusuymuş lan ksadöfkdasfdskö fail

edit 2: 3 yıl önce cevabı verdiğini sanmıştım edit 1 de ama bugünmüş o yüzden ilk sorudan devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 8 Temmuz 2015; 17:07:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Sadece 2 tane üst düzey Jax oynayan, oynamış birilerinin maçını izlesen çok daha iyi anlayacağın şeyi buraya sormanın mantığı ne?

edit 2: 3 yıl önce cevabı verdiğini sanmıştım edit 1 de ama bugünmüş o yüzden ilk sorudan devam.

Çalıştığım yer çok sıcak.
    Stresliyim.
    İnsanlar çok salak ondan.
    Gazımı çıkartıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Çalıştığım yer çok sıcak.
    Stresliyim.
    İnsanlar çok salak ondan.
    Gazımı çıkartıyorum

bende de çok sıcak
    stres ara sıra
    insanlar aşırı çok müthiş salak
    fosur fosur osuruyorum

sanırım sıkıntı osurmak ve ya osurmamak.

• beyler gram beyin yok yemin ederim sizde ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Woodroof

beyler gram beyin yok yemin ederim sizde ya

Resmen duygularıma tercüman olmuşsun

• Ayrıntıdaki hortu bulun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.