Şimdi Ara

Jax jungle mı top mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hengisinde daha iyidir fikirlerinizi alalım. Ben jungle olarak çok yavaş buluyorum top ta iyi counter pick yaparsan. Acaba zed kha zix gibi mid de gidebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi de op.
  • Her türlü ii gidiyo sen kasılmaya bak latede penta bile atarsın ama itemlerini ii bil

• quote:

Orijinalden alıntı: xSaber

Her türlü ii gidiyo sen kasılmaya bak latede penta bile atarsın ama itemlerini ii bil

Bu zhephry (karayel) iyi gider mi? Trinity hextech den sonra çıkıyorum duruma göre

• quote:

Orijinalden alıntı: playinq

quote:

Orijinalden alıntı: xSaber

Her türlü ii gidiyo sen kasılmaya bak latede penta bile atarsın ama itemlerini ii bil

Bu zhephry (karayel) iyi gider mi? Trinity hextech den sonra çıkıyorum duruma göre

Bak trinity hextech gunsino kas son 2 itemi tank gibi kas zaten 3 item yetiyo ona ben tercihen banshee ile thorn yada randuin alıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DO NOT FEED TROLLS

• senin ligin yani bronz 5te banlıyorlarsa bilemem kardeişim. onca op hero varken ban jaxa mı kalmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOKOTTO

senin ligin yani bronz 5te banlıyorlarsa bilemem kardeişim. onca op hero varken ban jaxa mı kalmış?

Al işte op hero dedi. Op hero yoktur taktiğe göre counter olan herolar ve kitle etkili herolar vardır of kimlerle muhattap oluyoruz. Tf nin içinde focus yeyince aç e yi gör bakalım noob herosunu

• Şu troll sayesinde forumdaki safları da öğrenmiş olduk

• Top da daha iyi bence

• Jungle.(Gab closer+aoe stun+red buff=quite nice gank) Sustain yok. Topta yerler o Jaxı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Jungle.(Gab closer+aoe stun+red buff=quite nice gank) Sustain yok. Topta yerler o Jaxı.

Valla bi singedi parmağımda oynatmışlığım vardır topta ama malp geldimi hapi yutarsın

• Toplane olarak oynansada ben beğenmiyorum kolay counter yer ve earlyde ezilirse toplaması çok zordur.Junglede gayet iyi bence.
  • Arkadaşlar demiş ama ben de yazıyım. Counter'la ilgili her şey. Ama TR'de millet fiora hastası olduğu için gayet güzel oluyor topta.
  • Zhephry, Gunsino... Itemlerin adını bilmiyorsanız hava içi İngilizce yazmayın lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: kalkan-99

Zhephry, Gunsino... Itemlerin adını bilmiyorsanız hava içi İngilizce yazmayın lütfen...

leagueoflegends.wikia.com/wiki/Zephyr
    Ayrıca artistik için değil lol ü İngilizce oynadığım için böyle kullanıyorum Türkçe adlarını pek ezbere bilmiyorum ki benim gibi olanlar da var diye böyle yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playinq -- 21 Mayıs 2013; 22:31:01 >
  • Jungle yaparken sana önerim takıma yönelik oyna.Trinityden sonra zaten çok op bir damage var mutlaka lois,aegis falan almalısın.Gerisini de tank kasarsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playinq

quote:

Orijinalden alıntı: OTTOKOTTO

senin ligin yani bronz 5te banlıyorlarsa bilemem kardeişim. onca op hero varken ban jaxa mı kalmış?

Al işte op hero dedi. Op hero yoktur taktiğe göre counter olan herolar ve kitle etkili herolar vardır of kimlerle muhattap oluyoruz. Tf nin içinde focus yeyince aç e yi gör bakalım noob herosunu

gayette op hero vardır. up heroda vardır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.