Şimdi Ara

Jax, Grandmaster at Arms (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
16.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Rageblade'e gerek yok ultisinden dolayi. Bosuna hp item almayada gerek yok cunku her aldigin AP veya AD basina zaten HP geliyor. Ayrica Rune'larin attack speed olmasi iyi cunku oyunda attack speed itemi kasmak anlamsiz olur ad veya ap alip HP'ini yukseltebildiginden.

Orijinalden alıntı: Ryze

Bence Rageblade'e gerek yok ultisinden dolayi. Bosuna hp item almayada gerek yok cunku her aldigin AP veya AD basina zaten HP geliyor. Ayrica Rune'larin attack speed olmasi iyi cunku oyunda attack speed itemi kasmak anlamsiz olur ad veya ap alip HP'ini yukseltebildiginden.

Bence rageblade alınca ultisi daha da güçlenmiş gibi oluyor. Kesinlikle alınması gerekiyor bence.

Orijinalden alıntı: Ryze

Bence Rageblade'e gerek yok ultisinden dolayi. Bosuna hp item almayada gerek yok cunku her aldigin AP veya AD basina zaten HP geliyor. Ayrica Rune'larin attack speed olmasi iyi cunku oyunda attack speed itemi kasmak anlamsiz olur ad veya ap alip HP'ini yukseltebildiginden.

rageblade jax'ın kilit itemi phantom dancer kasan jaxları görüyorum arada karşımda hiç şansları kalmıyor ayrıca hp kasma demişsin ama gunblade ve atma's impaler ardından alınan frozen mallet inanılmaz birşey oluyor verdiği passive sayesinde senden kaçamıyorlar ve atma's imapler'ın pasifi sayesinde attack damage ekleniyor ve gunblade deki life steal ve spell vamp sayesinde ise canın inanılmaz bir şekilde doluyor

• Selam, yeni hero alıcam ama kararsız kaldım, aslında aklım Jax ta ama Pantheon da ilgimi çekiyor, ikisi arasında seçim yapmama yardımcı olabilirmsiniz ??

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

Selam, yeni hero alıcam ama kararsız kaldım, aslında aklım Jax ta ama Pantheon da ilgimi çekiyor, ikisi arasında seçim yapmama yardımcı olabilirmsiniz ??

6300 olunca 2sini birden alırsın? seçim yapmana gerek kalmaz. Hem böyle bi seçim yaparsan daha hızlı kasarsın falan böyle alıcam!! diye moda falan girip

Orijinalden alıntı: bluelion

Selam, yeni hero alıcam ama kararsız kaldım, aslında aklım Jax ta ama Pantheon da ilgimi çekiyor, ikisi arasında seçim yapmama yardımcı olabilirmsiniz ??

Bana sorarsan jax al ama phantheon da iyi bir alternatiftir iyi bir herodur
    tanklardan hp goturmekte zorlanıyorum

Orijinalden alıntı: einhander

arkadaslar bana tanklar ıcın anti bı ıtem soyleyın
    tanklardan hp goturmekte zorlanıyorum

madred's bloodrazor

@ vival , eve nin nesi var :) fıstık gibi kız , kullanıyorum ve çok memnunum :))

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• Bence spell olarak Heal ve İgnite seçilmeli.Çünkü zordaysan yada lane arkadaşın zordaysa heal 2 niz içinde yararlı ve eğer keseceğin adam kaçıyorsa ignite atıp geri gidebilirsin bu sayede ölme riskini %20 de olsa azaltırsın

Server:Europe

Oynadığım herolar:
    Warwick,Evelynn,Shaco,Pantheon,Ezreal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaco

Bence spell olarak Heal ve İgnite seçilmeli.Çünkü zordaysan yada lane arkadaşın zordaysa heal 2 niz içinde yararlı ve eğer keseceğin adam kaçıyorsa ignite atıp geri gidebilirsin bu sayede ölme riskini %20 de olsa azaltırsın

Ben exhaust ve ignite alırım. Böylelikle oyun başında düşmanı daha kolay yatırırsınız. 2 kill aldıktan sonra jax çoşar zaten, spellere gerek kalmaz

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Orijinalden alıntı: Shaco

Bence spell olarak Heal ve İgnite seçilmeli.Çünkü zordaysan yada lane arkadaşın zordaysa heal 2 niz içinde yararlı ve eğer keseceğin adam kaçıyorsa ignite atıp geri gidebilirsin bu sayede ölme riskini %20 de olsa azaltırsın

Ben exhaust ve ignite alırım. Böylelikle oyun başında düşmanı daha kolay yatırırsınız. 2 kill aldıktan sonra jax çoşar zaten, spellere gerek kalmaz

Exhaust çok yararlı hem karşıdakinin attacklarını miss liyor adamı slowluyor eğer mastery verirsen armor ve magic resistini düşürüyor. Ghost yerine ignite alan baya bi jax gördüm. Ama ghost çok faydalı bir spell kaçan adamlara ignite atmaktansa kaçan adamı ghost ile yakalayıp öldürürsün ayrıca kaçmak için de kullanabilirsin. Early game de yararlı bir spell ama ignite ona şüphe yok

• ghost yerınede ben flash kullanıyorum cok fazla hayatımı kurtardı acıkcası ve kıll almamı sagladı
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vival

walla evelynn almada ne alırsan al bi iksire bakıyo walla

Çoğu zaman o iksir alınmıyo ve eve bi yerden sonra o iksiri alsanızda fayda etmiyo

ninja tabi

Guinsoo's Rageblade

Nashor's Tooth

Hextech Gunblade 2 tane

jax ile bu arkadasın yaptıgı gibi AD gidilince hiç etkili olmuyor. arkadasla custom game açıp denedik. ben full AD gittim ezildim , bu yaptıgım build ile , arkadaş öldügünde canımın yarısı duruyordu. kısacası , attachspped , cooldown , AP ve AD aynı anda gitmek lazım. ama AP ye özelilikle yüklenmek lazım. yukarda yapılan build komple gereksiz olmuş...
    BREAKING BADGAME OF THRONESFRINGELOSTPRISON BREAKARROWHANNIBALSUPERNATURALFARGOTRUE DETECTIVESHERLOCKSPARTACUS
    DA VINCI'S DEMONSDAREDEVILFLASHWAYWARD PINESORPHAN BLACKBANSHEEMR. ROBOTTHE LOST ROOMBETTER CALL SAUL
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Güzel konu

3 senelik konu .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.