Şimdi Ara

Jax Counter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
7.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jax i olaf ile counterlıyamadım kendimden çok utanıyorum. ne yapmalıyım ? sabaha girdiğimde cevaplar hazır olsun. yatıyorum çok morelim bozuldu.

• solotop korki çok güzel counterlar
  • Malphite.
  • malphite darius

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

malphite darius

Darius doğrudur işkence çektiriyor jax'a
  • Darius mu? :D Jaximusumla Darius'u haklıyorum, hemde çok kolay. Olaf oynayışına göre değişiyor, beni alanda oldu benim aldığımda. Ama o Malphite yok mu....
  • Darius zorluyor ama level 8-9'dan sonra işler jax'ın tarafına dönüyor. Malphite eğer tank başlarsa frozen heart gibi ölmüyor bir şekilde kaçıyor ama aynı şekilde tek başına jax'ı kesemiyor da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla dariusla 1. oynayışımda karşıma jaximus geldi. Adama junglerıda yardım etti genede felc ettim. Ama latede yenildik o başka konu
  • yorickle çok zorlanmıyorum ben hele ki mavi buff da varsa
  • oynama tarzına göre değişir ama olaf ve singed tavsiye ederim iyi counterlar.
  • kayle'de oynamasını bilirsen counterlayabilirsin , dodge var malum ayarlaman lazım onu.
  • iyi jax oynadığımı düşünüyorum.. zorlandığım 2 karakter var.. malphite ve nasus özellikle nasus

iyi oynayan kayle ve iyi oynayan yorick de beni zorluyor.

geri kalan champların alayı gelebilir..
  • Rumble da iyi counterdır. Q ile gömdüğü için dodge falan işlemiyor.
  • Ben de counterlıyorum
  • Riven.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Riven.

Pardon Olaf i Jax ile counterlayamiyorum yazdigini zannettim. Renekton o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaf,yorick,darius varsa karşımda acele etmem hiç farmıma bakarım zaten kesicem kaçarı yok :) biraz sakin oynarsan jax hepsini alır.

Rank gamede Jaxı Pant ve Renekton la çok ezdim.Karşı Team Jax aldıklarında Pant Alın ve görün noluyor.
  • Yorick ile halledebilirsin ama yorick zaten ayrı bir olay.Fakat jax'ın çok fazla counter'ı yok, başa baş gidebilirler ama öyle pek fazla ezilmiyor.

Bu arada arkadaşın dediği gibi pantheon da ezebiliyor jax'ı çok kolay.Pasifi jax'ın empower ve emin değilim ama galiba sheen'i de blockluyor.Pantheon ile bir kill alırsan sonra rahat yiyebiliyorsun jax'ı.
  • Pantheonla lane kaybeden ölsün zaten bi zahmet. Pantheon her lanei alır ancak lategamede hiçbir şey yapmadığı için (bildiğin hiçbişey yapmıyo lan, lategamede zayıflıyo falan değil, lategamede olmuyo) viable değil.
  • Renekton alıyorsun, jax dodge açtığı zaman sende geri kaçıyorsun, olmadı açtığı zaman w atıp geri kaçıyorsun bak bakalım o jaxa noluyor :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.