Şimdi Ara

java sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımla java lı bir sayfa açtığımda(örneğin:chat sayfası) sayfayı kapattığım zaman bilgisayar restart oluyor bu sadece javalı sayfaları kapatınca oluyor explorer ve firefox da her ikisinde de oluyor java yı bilgisayardan kaldırmak istediğimde de bilgisayar restart çekiyo ben bu sorunu nasıl halledebilirim

Adres:http://www.java.com/en/download/windows_ie.jsp
    veya JAVA.COM A GİR İNDİR HADİ KOLAY GELSİN
  • arkadaşlar ben çözümü buldum eğer elinizde asus marka bir ekran kartı varsa ve böyle bir sorunla karşı karşıya iseniz yapacağınız çok basit masaüstünde sağ tıkla özellikler de ayarlar ordan gelişmiş i tılıyoruz ve asus un ekran kartı ayarlarına ulaşıyoruz buradan asus sekmesini tıklayıp enable asus osd seçeneğindeki tiki kaldırıyoruz işte sorun çözüldü çok saçma gelebilir ama asus un yazılımı ile java çakışıyor siz bu ayarı yapıp çakışmayı kaldırın

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.