Şimdi Ara

JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
337
Cevap
0
Favori
187.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serdjan

öncelikle topic sahibi arkadas cok ugrasmıs tesekkur ederim ama ya bu p850ye olmuyo bunnar yada ben yapamıyom. herseyi yaptım olmuyor olmuyor olmuyor.p850ye oun yukleyen varmı????

kodu girip seri yukleme diince yukleme hatası dior cıkıyor işin içinden vuracam artık duvara

SAMSUNG P 850 DE JAVA BÖLÜMÜ VARMI
  • yülemeye çalıştığın oyun telefonuna uyumlu bir oyun olması lazım yoksa olmaz
  • Önemli değil dostum. Keşke bir P850 sahibi olsaydım, senin de problemine çözüm bulabilirdim. Bendeki tel X700. Ben bu modele dayanarak yapmıştım bütün çalışmayı. Uyan diğer modeller için de faydalı oldu ama her modelde uyacak diye de bişey yok. Belki senin modelin de destekliyodur. Bu oyun yüklemenin ilki zor. Her şeyi eksiksiz yapmalısın. Bir defa başardın mı (tabi eğer modelin destekliyorsa) gerisi gelir.
    quote:

Orjinalden alıntı: serdjan

öncelikle topic sahibi arkadas cok ugrasmıs tesekkur ederim ama ya bu p850ye olmuyo bunnar yada ben yapamıyom. herseyi yaptım olmuyor olmuyor olmuyor.p850ye oun yukleyen varmı????

kodu girip seri yukleme diince yukleme hatası dior cıkıyor işin içinden vuracam artık duvara

• ben bu denilenlerin hepsini yaptım en sona kadar geldim.oyun yüklensinmi diyo evet diyom telefon reset atıyo.neden acaba
  • Ayarlar -> Bluetooth/Serial�e gidin ve \Device\ss_mdm0
    bende bu çıkmıyo .modemde sadece adslyi görüyo napmam gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayramefendi

Ayarlar -> Bluetooth/Serial�e gidin ve \Device\ss_mdm0
    bende bu çıkmıyo .modemde sadece adslyi görüyo napmam gerek

samsung pc studyoyu kapatman lazım ilk önce pc studyo görüyomo teli ona bak sonra softkick blutut serialde çıkması lazım.anlatılanları adım adım uygula.pc suiti komple kapatevet telde modem seçili olacak
  • arkadaşlar jad ve jar dosyasını nasıl bir araya getireceğiz. nasıl bir dosyada toplayacağız bunu yapamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rallicifurkan

arkadaşlar jad ve jar dosyasını nasıl bir araya getireceğiz. nasıl bir dosyada toplayacağız bunu yapamadım.

bir klasör aç ikisinide oraya at
  • PEKİ FAruk kardeşim yaptım herşeyi ama olmuyor telefon yeniden açılıp kapanıyor BİDE BENDE USB ilen atıyorum olmadı bi ilgilenirseniz sevinirim. saygılar.
  • quote:

PEKİ FAruk kardeşim yaptım herşeyi ama olmuyor telefon yeniden açılıp kapanıyor BİDE BENDE USB ilen atıyorum olmadı bi ilgilenirseniz sevinirim. saygılar.

ARKADAŞIM BENDE USB İLE ATIYORUM BİR ADIMI ATLARSAN RESET ATAR ONUN İÇİN DİKKATLİ OKU İLK SAYFAYI ADIM ADIM UYGULA OLACAKTIR
  • arkadaşlar bu tür oyunları kvk garanti dışı bırakmak için süper bir bahane olarak değerlendiriyor ve ensenize yapışıyor.sonra garanti dışı bir telefonunuz kalıyor.bilginize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atahandl

arkadaşlar bu tür oyunları kvk garanti dışı bırakmak için süper bir bahane olarak değerlendiriyor ve ensenize yapışıyor.sonra garanti dışı bir telefonunuz kalıyor.bilginize..

BU OYUNLARI PROGRAMLARI SİLEBİLİRSİNKİ TELEFONDAN YANİ OYÜZDEN DEDİĞİNİ ANLAMADIM BİRDEBÖYLE BİR ŞEY OLMAZ SAMSUNG TELLERDE
  • nokialarda kayıt var..silsen bile hangi tarihte hangı programı sılmışsın yuklemıssın log tutuluyor
  • e900 lerde çalışıomu bu yöntemler programın sitesinde e900 yok ama diğer 2 programlı olan yöntemde çalışıyomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: smirn

e900 lerde çalışıomu bu yöntemler programın sitesinde e900 yok ama diğer 2 programlı olan yöntemde çalışıyomu?

şuanda e 900 de çalışmıyor
  • YOK OLMUYOR hepsini en az 10 kere okudum ama olmuyor resAT ÇEKİYOR HER ADIMI UYGULADIM Bİ EL ATIN USTALAR.
  • quote:

YOK OLMUYOR hepsini en az 10 kere okudum ama olmuyor resAT ÇEKİYOR HER ADIMI UYGULADIM Bİ EL ATIN USTALAR.

ARKADAŞIM HATA SENDE RESET ATTIKTAN SONRA KABLOYU ÇIKARTACAKSIN SOFTKİCK TEN ÇIKIP TEKRAR AKTİF HALE GETİRECEKSİN KODLARI YENİDE GİRECEKSİN.BUNLARI UYGULA KISACA JAVA UPLARE BİR OYUN AT JAR VE JAD OLACAK SONRA KODU GİR SONRE SOFTKİCİ ETKİNLEŞTİR SONRA KODU GİR USB Yİ SEÇ YÜKLEME BAŞLASIN
  • kodu nasıl gircez onu anlamadım işte delirecem valla yine reset çekiyor
  • valla hocam banbada çok karışık geliyodu şimdi 15 saniyede oyun atıyorum.bu kadar mı diyo insan öğrendikten sonra.
  • bende yaptım arkadaşım.çok teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.