Şimdi Ara

JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
187.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    D900 Telefonum var. Java oyun yükledim her sey normak güzel. Ama oyunu açtığımda söyle bir yazı geliyor.
    Want to send http information?

Ne alaka http bilgisi göndermek istiyomusn diyor, yes desem bağlantım yok, no desem bu uygulama nete bağlanması gerekiyor diyor. Oyun yada program açılmıyor telde. Sizce nedendir.

2 oyun bir program da denedim aynı sorun. Tşk...
  • Anlaşılan artık kimse uğramıyor bu topiğe. Beyler yardımcı olursanız sevinirim.Tşk.
  • arkadaşlar ilk programla yapmaya çalıştım. resimleri alıyorum video ları hatta mesag bile attım pc den ama bir türlü java oyun nereden yükleniyor bulamadım. telefonuma daha önceden .jad ve .jar dosyalarını atmıştım ama nasıl uygulamayaca geçireceğim bilen varmı?
  • Arkadaşım konunun başında anlatılmış. Eğer anlatılanları uygularsan yükleyebilirsin. Baştaki sayfayı bir incele istersen Okay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepb

Selamlar Beyler
    D900 Telefonum var. Java oyun yükledim her sey normak güzel. Ama oyunu açtığımda söyle bir yazı geliyor.

Ne alaka http bilgisi göndermek istiyomusn diyor, yes desem bağlantım yok, no desem bu uygulama nete bağlanması gerekiyor diyor. Oyun yada program açılmıyor telde. Sizce nedendir.

ARKADAŞIM ATTIĞIN OYUNLAR GPRSLE OYNANAN OYUNLAR ONDAN BÖYLE BAŞKA OYUNLARI DENE OLACAKTIR AMA DEDİĞİM GİBİ SEN GPRS ÜZERİNDEN ÜCRETLİ OYUN OYNANAN OYUN YÜKLEMİŞSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Selamlar Beyler

ARKADAŞIM ATTIĞIN OYUNLAR GPRSLE OYNANAN OYUNLAR ONDAN BÖYLE BAŞKA OYUNLARI DENE OLACAKTIR AMA DEDİĞİM GİBİ SEN GPRS ÜZERİNDEN ÜCRETLİ OYUN OYNANAN OYUN YÜKLEMİŞSİN

Demek öyle, benim de aklıma geldi ama oyun açıklamalarında gprs hakkında herhangi bir yazı yazmıyordu.

Teşekkür ederim açıklaman için.

• quote:

Orjinalden alıntı: m.f.b

arkadaşlar ilk programla yapmaya çalıştım. resimleri alıyorum video ları hatta mesag bile attım pc den ama bir türlü java oyun nereden yükleniyor bulamadım. telefonuma daha önceden .jad ve .jar dosyalarını atmıştım ama nasıl uygulamayaca geçireceğim bilen varmı?

Konunun bir sayfasında anlatmıştı galiba Farukkk arkadaştı. İncele sayfaları.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Selamlar Beyler

Demek öyle, benim de aklıma geldi ama oyun açıklamalarında gprs hakkında herhangi bir yazı yazmıyordu.

Teşekkür ederim açıklaman için.

önemli değil arkadaşım d 600 oyunlarının çoğuda olur

• Arkadaşlar bu en başta verdiğim programda java yükleme bölümü mevcut olmasına rağmen nedense samsunglara bu bölümden java oyun yüklenemiyor. Yalnız programın en son versiyonunda anladığım kadarıyla java yüklemek mümkün. Önceki versiyonda sadece java menüsü vardı. Bu versiyonda yüklemek istediğimiz .jad ve .jar dosyalarının yerini göstermemizi istiyor. Ama malesef serial istiyor. Serial çıkana kadar beklemek gerekecek.

Java yükleme bölümünü bulamayan arkadaşlar: Programı açtığınızda en soldan "File and multimedia" düğmesini tıklayın. Sonra en üstte kahve fincanı simgesine tıklayın. Ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuguney -- 8 Mayıs 2007; 23:00:19 >
  • aytac kardsım bu softıck sıfresını verebılırnısın rıca etsem hemserın metın oftan.. sevgıler
  • adas slm bana sofyıck sıfresını verebılır mısın sevgıler trabzon oftan bende
  • İlk sayfada Softick kurulumunun anlatımında vermiştim ama tekrar vereyim:
    * Softick için Serial number: 380A-017K-2EJF-2SEF
  • eee şimdi bu e390 da olmuyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: irma_k95

eee şimdi bu e390 da olmuyormu?

HAYIR ARKADAŞIM
  • ya arkadaşlar emeğinize saygılar fakat ben bluetooth ile yapamadım bu işlemi nedendir bilmem ???? yardımcı olrsanız cok sewinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRİGON

ya arkadaşlar emeğinize saygılar fakat ben bluetooth ile yapamadım bu işlemi nedendir bilmem ???? yardımcı olrsanız cok sewinirim şimdiden teşekkürler

usb al sorun olmaz blututla uğraşma
  • d900 e usb den yükleme yaparken herşey iyi gidiyor taki oyun yükleme ekranı gelene kadar..serial downloada bastığımda %0 da kalıyor ve sonrada yükleme hatası veriyor..yardımcı olabilecek varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chryslasis

d900 e usb den yükleme yaparken herşey iyi gidiyor taki oyun yükleme ekranı gelene kadar..serial downloada bastığımda %0 da kalıyor ve sonrada yükleme hatası veriyor..yardımcı olabilecek varmı?

ilk sayfadakileri iyice oku kesin bir yeri atlıyorsun
  • buda e250 ye java atma yöntemi diğer yeni tellerede olabilir

quote:

Orjinalden alıntı: asi_

merhabalar forum dostları ... bu yazıda samsung e250 telefonumuza mig33 kurulumunu anlatacağım ...
    bu yazı herhangi bir yerden alıntı değil kendi yazımdır ... ( asi_ )
    BAŞLIYORUZ ...

>wap.mig33.com adresine giderek mig33ü bilgisayarınıza indirin
     JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM)

>cep telefonunuzdan bluetooth menüsüne girin ve bluetooth açın ...

>bilgisayarınızdaki bluetooth programını açın ve bilgisayarınız ile cep telefonunuzu eşitleyin(serial port olarak)

>port numarasını da kontrol edip softick ppp programından aynısını işaretleyin

telefondan *#528283978# kodunu girin ve ota type settings menusunden serial ota seçin ...

>daha sonra softick ppp programını active(aktif) yapın...

>softick ppp hata verecektir ... cancel (çıkış) butonuna tıklayın kapansın

>bu işlemden sonra telefonunuzun ekranına bağlantı isteği gelecektir....
    kabul edin serial port aracılığı ile telefonunuz bilgisayara bağlansın...

>görev çubuğuna geldiğinizde softick ppp programının 1 cihaz ile bağlanıtda olduğunu göreceksiniz

>daha sonra pc de hazırda bulunan java uploader programını çalıştırın ve telefona yüklemek istediğiniz uygulamayı(mig33.jad)seçin
    burada dikkat edilmesi gereken şey jad ve jar uzantılı dosyaların aynı klasör içerisinde olması gerektiğidir ...

>bu işlemden sonra telefonda #*5737425# kodunu yazıp açılan menüden bluetooth seçeneğine bir kez tıklayıp serial download (seri yükleme)
    seçeneği üzerine gelin ama hemen tıklamayın...biraz bekleyin ... 3-4 sn kadarcık ...

>3-4 sn kadar menude bekledikten sonra serial download ( seri yükleme ) seçeneğine tıklayın ... uygulamanın yüklendiğini göreceksiniz...

>yükleme işlemi bittikten sonra mig33 açılacaktır ...
    >ana ekrana geri dönüp (c) ya da (no) tuşuyla telefonda *#52828378# kodunu yazıp ota type settings menüsünden
    gprs ota ayarını seçmelisiniz... (ayarları normale döndürmüş oluyoruz)

>tüm bu işlemlerden sonra telefonumuzu kapayıp açıyoruz ... ve menuden
    java dünyasına girip uygulamamızı seçiyoruz ... hepsi bu kadar(cık) :)

bu yazı Ömer FARUK ÖZDEMİR(nick:asi_,asi_hacker) tarafından yazılmış ve hazırlanmıştır... Alıntı veya Çalıntı Değildir ...
    Lütfen Paylaşımlarınızda emeğe saygı gösterin ...
    iyi forumlar

• arkadaşlar tüm sorunları hallettim ama serial download dediğimde tel açınıp kapanıyor deli oldum ya lütfen yardım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.