Şimdi Ara

JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
187.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu javayı aktif hale getirme kodu e830 da işlemiyor #*536963# bu kod bunun e830 için olanıni bilen varsa yardım etsin turgay_ekici@hotmail.com msn adresim 100lerce oyun buldum ama bu yüzden yükleyemiyorum
  • Simavli 3443, vermiş olduğun değerli bilgi için teşekkür ediyorum. Deneyip neticeyi almaya çalışacağım.
    Saygılarımla...
  • Arkadaslar benim Telefon Samsung d600.
    Tam anlattiginiz gibi yapiyorum. Ondan sonra seri yükle deyince telefon kapanip yeniden aciyliyo. Yardimci olabilirmisiniz?
  • ya arkadaşlar bana acil cewap verin d900 war bende bu #*5737425# kodu giriyorm izin verilmiyor diyo ne yapmalıyım plsss
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS MUSTI GS

Arkadaslar benim Telefon Samsung d600.
    Tam anlattiginiz gibi yapiyorum. Ondan sonra seri yükle deyince telefon kapanip yeniden aciyliyo. Yardimci olabilirmisiniz?

kesin bir yerde hata yapıyorsun adım adım uygula denilenleri java dünyası ayarlarıana internet yazamadınmı

ve samsung pc süiti tamamen kapatdene
  • SAMSUNG E200 İÇİN HİÇ BİR ANLATTINIZI BECEREMEDİM
    NE OLUR YARDIM EDİN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: infileXible

SAMSUNG E200 İÇİN HİÇ BİR ANLATTINIZI BECEREMEDİM
    NE OLUR YARDIM EDİN...

denilenleri adım adım uygula forumu iyice incele yaparsınİMZAMDA E 250 OLAN YÜKLEM E E 200 E OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 8 Ağustos 2007; 15:15:05 >
  • "yugüneyin" birinci sayfa da yapmış olduğu açıklamada Programın Desteklediği Modeller içinde senin cihaz yoktur. Belkide bu nedenle yükleyemiyorsundur...
  • Merhabalar, emeğinize teşekürler.
    Ancak güncelleme gerekir diye düşünüyorum.
    Örnek: Ben SGH-E200 aldım bir tane ama listede e200 göremedim.
    E200 için de işlemler ayrı mı yoksa listede belirtilen cihazlardan
    birisi ile aynı şekilde mi;
    teşekürler

quote:

Orjinalden alıntı: yuguney

Müjde! Artık her marka ve model telefonunuza kolay bir şekilde Java Uygulamaları yükleyebileceğiniz bir program var. Ayrıca program sayesinde telefonunuzla ilgili daha bir çok işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Programı, vereceğim linkten indirebilirsiniz.

İşte download adresi:http://www.mobtime.com/en/cpm/download.php

Programla ilgili diğer bilgilere şu adresten ulaşabilirsiniz:
    http://www.mobtime.com/en/cpm/down.php

İşte Programın Desteklediği Modeller:
    C100, C110, C120, C200, C210, C230, D100, D410, D420, D480, D500, D600, D800, D820, E100, E300, E310, E330, E340, E350, E360, E530, E600, E610, E620, E630, E640, E700, E710, E720, E730, E750, E760, E800, E810, E820, E880, P100, P400+, P510, P730, S200, S300, S500, V200, X100, X200, X300, X450, X460, X480, X600, X620, X640, X660, X700, X800, X810, Z130

JAVA OYUN (YA DA UYGULAMA) YÜKLEMEK İÇİN BAŞKA BİR YÖNTEM

USB Kablosu ya da Bluetooth aracılığıyla Java oyunları Kurma

I. Giriş
    Bu yazıda size, USB Kablo ya da Bluetooth aracılığıyla Samsung X700, D500 ya da D600 telefonunuza java oyunlarını nasıl yükleyeceğiniz, kısa adımlarla anlatılacak.
    Bunun için sadece iki programa ihtiyacınız var:

• Softick PPP 2.21 [797 kB]
    • Java Uploader [624 kB]

Söz konusu programları, sırasıyla aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.
    http://www.mobileplaytime.co.uk/help/SoftickPPP221.exe
    http://www.mobileplaytime.co.uk/help/Uploader.exe

Alternatif Linkler:
    http://r*pidshare.de/files/11366430/SoftickPPP221.exe.html
    http://r*pidshare.de/files/2635717/Uploader.exe.html

Not: * olan yerlere a harfi yazacaksınız.

II. Hazırlık
    1. Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Ayarlara gidin.

2. Seçenekler menüsünde ağ ayarlarına giderek bu ayarları aşağıdaki gibi değiştirin:
    APN : Internet
    Kullanıcı adı : Boş
    Şifre : Boş
    Proxy : Devre dışı

3. Ayarları kaydedin ve ana menüye dönün.

Artık Softick PPP’yi kurmaya hazırsınız.

III. Softick PPP’nin Kurulması
    1. Softick PPP’yi indirin ve kurun. Bu yazılım, Palm kullanıcıları için tasarlanmış. Bu yüzden eğer USBPORT.dll bulunamadı gibi bir hata mesajı alırsanız önemsemeyip Ok’leyin.
     JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM)

2. USB Share mode kısmına geldiğinizde, exclusive mode seçeneğini seçin.

Softick kurulumu tamamlandığında, telefonunuzu bir USB Kabo ya da Bluetooth bağlantısı ile PC’nize bağlamak için hazırsınız demektir.
    * Softick için Serial number: 380A-017K-2EJF-2SEF

Şimdilik Softick PPP’yi çalıştırmayın.

IV.a Java oyunların USB Kablo aracılığıyla kurulması
    Eğer bir USB kablo kullanıyorsanız, lütfen aşağıdaki adımları uygulayın:

1. USB kabloyu PC’ye ve telefona takın

2. PC’nin telefonunuzu görüp görmediğini kontrol edin. Bunun için Samsung PC Studio’dan faydalanabilirsiniz. Eğer PC telefonunuzu görmemişse, lütfen telefonunuzu bir kere kapatıp açın ve tekrar bakın. PC telefonunuzu görüyorsa, ileride herhangi bir hatayla karşılaşmamak için Samsung PC Studio’yu Görev çubuğunun sağ alt tarafından tamamen kapatın

3. Telefona #*536963# kodunu girin. Telefonunuzun ekranında “Serial JAVA others disable” mesajını göreceksiniz. Şimdi C’ye basıp ama menüye dönün. Bu kodun girilmesi, telefonunuza seri olarak java yüklenmesine imkân tanır

4. Softick PPP’yi çalıştırın (henüz aktif değil)

5. Ayarlar -> Bluetooth/Serial’e gidin ve \Device\ss_mdm0 şeklinde bir seçeneğin olup olmadığını kontrol edin (sizin bilgisayarınızdaki COM port numarası farklı olabilir). Eğer varsa bu seçeneğin bulunduğu portu seçin, aksi halde Softick PPP’yi kapatıp ilk adıma geri dönün. (Windows Aygıt Yöneticisi -> modemler -> Samsung Mobile USB modemden doğru COM ayarlarını bulabilirsiniz)

6. Softick PPP’yi aktive edin. Softick PPP’yi aktive ettiğinizde aşağıdaki gibi bir hata mesajı alabilirsiniz. Onu şimdilik önemsemeyin ve kapatmayın da.

Mouse’u Görev Çubuğundaki çalışmakta olan Softick PPP üzerine getirdiğinizde muhtemelen “no devices connected PPP is disabled” mesajını alacaksınız. Şimdi Softick PPP’yi tekrar aktive etmeyi deneyin. Ve başardınız. Artık Mouse’u Softick PPP üzerine getirdiğinizde PC’ye bağlı bir aygıt bulunduğunu yazacaktır.

Eğer telefonunuz bağlantıdan düşerse aşağıdaki adımları uygulayarak bağlantıyı tekrar elde edebilirsiniz:

1. Telefonunuzu kapatın
    2. Softick PPP’yi kapatın
    3. !!!!! ---- USB kablosunu çıkarıp tekrar takın. ---- !!!!!!
    4. Telefonunuzu açın
    5. PC’nin telefonunuzu görüp görmediğini kontrol etmek için Samsung PC Studio’yu başlatın
    6. Softick PPP’yi açın
    7. Softick PPP’yi aktive edin.

IV.b Java oyunların Bluetooth aracılığıyla kurulması
    Eğer bir Bluetooth bağlantısı kullanıyorsanız, lütfen aşağıdaki adımları uygulayın:

1. PC’nin telefonunuzu görüp görmediğini kontrol edin. Bunun için Samsung PC Studio’dan faydalanabilirsiniz. Eğer PC telefonunuzu görmemişse, lütfen telefonunuzu bir kere kapatıp açın ve tekrar bakın. PC telefonunuzu görüyorsa, ileride herhangi bir hatayla karşılaşmamak için Samsung PC Studio’yu Görev çubuğunun sağ alt tarafından tamamen kapatın

2. Telefona #*536963# kodunu girin. Telefonunuzun ekranında “Serial JAVA others disable” mesajını göreceksiniz. Şimdi C’ye basıp ama menüye dönün. Bu kodun girilmesi, telefonunuza seri olarak java yüklenmesine imkân tanır

3. Softick PPP’yi çalıştırın (henüz aktif değil)

4. Ayarlar -> Bluetooth/Serial’e gidin ve \Device\ss_mdm0 şeklinde bir seçeneğin olup olmadığını kontrol edin (sizin bilgisayarınızdaki COM port numarası farklı olabilir). Eğer varsa bu seçeneğin bulunduğu portu seçin, aksi halde Softick PPP’yi kapatıp ilk adıma geri dönün. (Windows Aygıt Yöneticisi -> modemler -> Samsung Mobile USB modemden doğru COM ayarlarını bulabilirsiniz)

5. Softick PPP’yi aktive edin. Softick PPP’yi aktive ettiğinizde aşağıdaki gibi bir hata mesajı alabilirsiniz. Onu şimdilik önemsemeyin ve kapatmayın da.

Mouse’u Görev Çubuğundaki çalışmakta olan Softick PPP üzerine getirdiğinizde muhtemelen “no devices connected PPP is disabled” mesajını alacaksınız. Şimdi Softick PPP’yi tekrar aktive etmeyi deneyin. Ve başardınız. Artık Mouse’u Softick PPP üzerine getirdiğinizde PC’ye bağlı bir aygıt bulunduğunu yazacaktır.

Eğer telefonunuz bağlantıdan düşerse aşağıdaki adımları uygulayarak bağlantıyı tekrar elde edebilirsiniz:

1. Telefonunuzu kapatın
    2. Softick PPP’yi kapatın
    3. Telefonunuzu açın
    4. PC’nin telefonunuzu görüp görmediğini kontrol etmek için Samsung PC Studio’yu başlatın
    5. Softick PPP’yi açın
    6. Softick PPP’yi aktive edin.

V. Oyunun telefona yüklenmesi

1. a) Java oyununu telefonunuza USB kablo aracılığı ile kuracaksınız telefonunuzda #*5737425# yazıp Java serisi menüsüne girin ve sırasıyla PPP UP ve ardından da USB yi seçin.

1. b) Bluetooth kullanıcısı iseniz telefonunuzda #*5737425# yazıp Java serisi menüsüne girin ve sırasıyla PPP UP ve ardından da Bluetooth seçeneğini seçin.

2. ‘Uploader.exe' programını çalıştırın ve bir jad dosyası ekleyin.

3. Şimdi aynı Java serisi menüsünde Seri yüklemeyi seçin.

4. Eğer bir yanlışlık yapmadıysanız java uygulaması seri bir şekilde telefonunuza yüklenecektir.

5. Oyun yüklendikten sonra, WAP ile ilgili problemleri önlemek için telefonunuza #*536961# kodunu girin. “WAPSAR enabled http disabled” mesajını alacaksınız.

6. Telefonunuzu bir kere kapatıp açın. Böylece yüklediğiniz oyunun daha sağlıklı çalışmasını sağlamış olacaksınız.

• infileXible
    Yüzbaşı

arkadaşım imzamda e 250 için olanı diyorum bu yükleme olmaz senin modeleimzama tıkla
  • arkadaşlar elinize sağlık benim YÜZBAŞI lığım Mobil Windows uzmanlığından
    kaynaklanıyor. Aynı zamanda e-ticaret konusunda öğretim görevlisiyim.

Şimdi. Faruk kardeşin verdiği program ile telefonu toptan bi resetledim,
    ve artık java uygulamalarını yükleyebiliyorum. Herşey için teşekürler.

Bazı uygulamalar çalışmadı. Ama Pocket Quran ve Cep Meal oldukça
    işime yarıyor çok çok müteşekkirim size sağolun.

Birde word yada başka düz yazı formatlarından Java platformuna çevirmek
    için ne yapabilirim. Bende hadis ve tefsir derslerim var da. Bu konuda ne yapabilirim.
  • desteklenen modellerde e250 yok. acaba e250 ile deneyen ve başaran var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fozdemir

desteklenen modellerde e250 yok. acaba e250 ile deneyen ve başaran var mı ?

imzama tıkla e 250 yüklemesi imzamda
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

o yolu ben denedim ama olmadı bende. belki bu programla kolayce olur diye düşünmüştüm.
  • quote:

quote:

quote:

o yolu ben denedim ama olmadı bende. belki bu programla kolayce olur diye düşünmüştüm.

başka yolu yok malesef

• quote:

quote:

quote:

bende ilk denemelerde becerememistim. Reset attiktan sonra
    tekrar denedigimde oldu. Bende E200 var. E250 icin anlatılanları
    uyguladim oldu.

• evt E200 java ayarlarını yaptım hatta fıfa 2006 yükledim müthiş başka nerden bulabilirim oyun lime wire den bakıyom ama hep jar jarları jad formatına çeviren program varsa söylermisiniz thanks
  • sağol faruk kardeş verdiğin bilgiler için bide jarları jada çevirsek süper olur:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: rozalski

sağol faruk kardeş verdiğin bilgiler için bide jarları jada çevirsek süper olur:D

JAD MAKER PROGRAMI İLE ÇEVİREBİLİRSİN GOOGLEDAN ARAT BULURSUN
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.