Şimdi Ara

Jatomi Fitness Üyelik İptal Etme! (BIRAKMIYORLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Haziran ayında Jatomi'ye kayıt oldum yıllık sözleşme imzaladım fiyatı uyguna gelsin diye ama lise öğrencisiyim ve şuan çok zor oluyor bırakmak zorundayım acayip yorgun oluyorum okulda sıkıntı oluyor ama bıraktırmıyorlar sakatlık raporu (kesinlikle spor yapamaz) istiyorlar bunuda verirlermi bilmiyorum bir sıkıntım yok Allaha şükür ama gerçekten Jatomiyi bırakmalıyım yardımcı olabilicek fikri olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbbumut -- 22 Ekim 2015; 22:25:11 >

• Gitme?

Nasıl fikir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke okadar basit olsa fakat üyelikte kredi kartı şart istedikleri için ablamın kartını vermek zorunda kaldım
  • Hocam gitme , nasıl olsa parasını onceden vermıssın gitmemen bi sıkıntı çıkarmaz tatillerde yada boş zamannın oldugunda gıdersın
  • Dondurma sansın var ama aylık olarak ücret alıyorlar dondurdugun ay basına 75 km uzagına ikametgahını tasırsanda iptal edebilirsin
  • Bir yıllık parayı önceden ödemedim aylık aylık ödüyorum o yüzden bırakamıyorum
  • Ablanın kredi kartını kapattır ve oraya gitme. 2 ay sonra jatominin kapısına bir not bırak "noldu lan ..... " diye zafer senin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    görev iptal etme
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında evet adresi yanlış verdim ama tc filan yazmıştım bulmasınlar bizi :D
  • Mahalle arasindaki salonlara gidin ama boyle kurumsal salonlara gitmeyin.hava cıva başkada birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Transkek

Ablanın kredi kartını kapattır ve oraya gitme. 2 ay sonra jatominin kapısına bir not bırak "noldu lan ..... " diye zafer senin

Taksitleri devam eden kredi kartını, borcun tamamını ödemeden ya da yapılandırmadan kapatamıyorsunuz.

Yani banka kart sahibi adına jatomi'ye senelik borcu ödüyor, bu sefer taksitli borcunuz bankaya karşı başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor oyle bir anlik hevesle olacak bir sey degil maalesef. Tanidik birinden rapor ayarlamasi icin rica edersin sikinti olacagini sanmiyorum. Ben doktorun yanina bile gitmiyorum rapor almak icin.
  • Silah zoruyla mı götürüyolar birader?

• mecbur kaçacağım beyler adresi filan doğru vermedim kredi kartınıda mail order'a kapattırıp gitmeyeceğim hiç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.