Şimdi Ara

Jason Stathamlı film tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar J.Stathamlı bir film istiyorum taşıyıcı haricindeki önerileriniz nelerdir

• saol kardeş başka öneris olan varmı
  • Parker'ı beğendim ben.
  • Benim favorim Revolver
  • parker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Snatch & Lock

sonrası tırt
  • Filmin adi 8 orda 50 cent ile oynuyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://m.imdb.com/name/nm0005458/

Mobildeyim idare et. Burada bütün filmlerini görebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın giderek Nicolas Cage'leştiğini bir ben mi düşünüyorum acaba ? Paso film çekip, aynı şekillerde adam dövmeler vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Bu adamın giderek Nicolas Cage'leştiğini bir ben mi düşünüyorum acaba ? Paso film çekip, aynı şekillerde adam dövmeler vs

Nicolas Cage i neden beğenmiyorsunuz? Tamam yaptıkları aynı tür ve benzer filmler olabilir ama adam gerçekten iyi oyuncu. Filmleride kaliteli. sinema bölümünde çok gördüm sizin gibi yorumları. Ayrıca Jason Statham başka ne yapabilir ki ? Ne tür filmler yapabilir ? içinde mutlaka aksiyon olması lazım ki zaten oluyor. Yeni kurgular hikayeler sıradışı senaryolar lazım ancak. Ben böyle düşünüyorum. saygılar
  • Mekanik
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Bu adamın giderek Nicolas Cage'leştiğini bir ben mi düşünüyorum acaba ? Paso film çekip, aynı şekillerde adam dövmeler vs

Nicolas Cage i neden beğenmiyorsunuz? Tamam yaptıkları aynı tür ve benzer filmler olabilir ama adam gerçekten iyi oyuncu. Filmleride kaliteli. sinema bölümünde çok gördüm sizin gibi yorumları. Ayrıca Jason Statham başka ne yapabilir ki ? Ne tür filmler yapabilir ? içinde mutlaka aksiyon olması lazım ki zaten oluyor. Yeni kurgular hikayeler sıradışı senaryolar lazım ancak. Ben böyle düşünüyorum. saygılar

Oyunculuğuna bir şey demedim ki. Sadece çok fazla kendine yakışmayan filmlerde oynadığını söyledim. Jason'ın ise belli aralıklar da paso filmlerde oynadığını gördüm. Parker olsun, safe olsun. Jason hastaları zaten her filmine eyvallah diyor. Oyunculuğa bir şey demem ama oynadıkları filmi eleştirmem çok doğal. Jason'ı beğenen biri olarak da yaptığı şeyin yanlış olduğunu düşündüm o kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese teşekkürler izlerim hepsini
  • Crazy Joe

izlemek için:http://bicaps.com/cilgin-joe-izle-1080p-720p-turkce-dublaj-izle/

be rep atarsın artık
     Jason Stathamlı film tavsiyesi
  • Crank
  • London
  • Jason stathamın her filmi izlenir adam süper. Ben parker çok beğenmiştim. Jennifer Lopez ile güzel olmuştu film.
  • Crank serisi,Taşıyıcı serisini izlemeyen kalmamıştır heralde Parker'da fena değildi.Ölüm yarışıda aynı şekil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.