Bildirim
.jar dosyasını nasıl editleyebilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
7zip ile dene ... -
Java disassembler, Java Decompiler vb. diye bir arat istersen. Bi aralar bende böyle bir program vardı ama ismini hatırlayamıyorum. -
JDK java development kit indirmen gerekiyor ama kullanabilmen için java kodları falan bilmelisin.. class dosyalarını falan editlemek istiyorsan...
ama jar uzantılı dosya içinde örneğin bir resmi falan değiştirmek istiyorsan manifest dosyasını falan değiştirmek istiyorsan 7zip ile arşivi editleyebilirsin.. -
bir süre bakmadım.cevaplar için sağolun.yarın denerim.editlemek istediğim bir .class dosyası. -
netbeans ile denedim fakat olmadı.editlemey çalıştığım bir telefon programı.class dosyalarının adlar a.class,b.class şeklinde.sanırım bu tür olanlar açılmıyormuş.açmaya çalıştığımda no source diye uyarı veriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MeM-Tr
netbeans ile denedim fakat olmadı.editlemey çalıştığım bir telefon programı.class dosyalarının adlar a.class,b.class şeklinde.sanırım bu tür olanlar açılmıyormuş.açmaya çalıştığımda no source diye uyarı veriyor.
http://java.decompiler.free.fr/?q=jdgui#downloads adresindeki programı deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: pavlov
quote:
Orijinalden alıntı: MeM-Tr
netbeans ile denedim fakat olmadı.editlemey çalıştığım bir telefon programı.class dosyalarının adlar a.class,b.class şeklinde.sanırım bu tür olanlar açılmıyormuş.açmaya çalıştığımda no source diye uyarı veriyor.
http://java.decompiler.free.fr/?q=jdgui#downloads adresindeki programı deneyin.
teşekkürler.şimdi kodları görebiliyorum.fakat editleyemiyorum.bunu nasıl çözebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 17 Şubat 2010; 21:50:27 >
-
Kodları kopyalayıp istediğin şekilde düzenledikten sonra onları derlesen (ya da artık ne oluyosa) sonra orjinal class dosyasının yerine koysan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov -- 18 Şubat 2010; 12:21:27 > -
winrarla dediğinizi yaptım fakat olmadı.editledikten sonra uygulamayı telefona atıp yükleyebiliyorum ama açmıyor.sanırım editlemeyi yanlış yaptım.pek fazla kodlama bilgim yok ama biraz anlıyorum.yarın biraz daha uğraşır sonucu yazarım. -
mem-tr abi hala uğraşıyormusun jarlarla şimdi benimde yardıma ihtiyacım var eğer class dosyalarını editleyip jarlayıp çalıştırmayı başarabildiysen ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X