Şimdi Ara

Japonya Maceram [EŞZAMANLI] [SS'Lİ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
366
Favori
84.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsini okudum, karşılığını verirsen baban illa ki seni anlayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

ryuzaki'ye selam söyle.

o defterden isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

Orijinalden alıntı: Okabe Rintarou

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

kurumu pmlessene

http://www.japoncadersleri.com/japonyada-japonca-egitim-bursu/

133.000 Yen mi karşılıyor burs

Evet, indirim diyorum ben. Bu arada animelegance'dendin sanirim, ben de orada cevirmendim, ne gunlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basari dileyen, hayirli yolculuk dileyen, tebrik eden tum arkadaslara tesekkurler

• Hadi hayırlısı olsun.Japon kızları iyidir
  • Bende 2 gün önce döndüm Japonya'dan. Mükemmel bir ülke diyebilirim. İlk gittiğinde yemeklerinin kokusu biraz rahatsız edicektir ama 3. güne alışıyorsun ve gayet lezzetliler Japon kızları anlatmaya gerek yok zaten birbirinden sevimli hepsi Neyse iyi yolculuklar şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makunouchi İppo

Basari dileyen, hayirli yolculuk dileyen, tebrik eden tum arkadaslara tesekkurler

Kardeşim hangi şehirde kalacağın belli mi?Tokyo da kalacaksan aylık 1600 lira hayatta yetmez.

Bu arada takip edicem konunu.Ben de Japonya hayranıyım.Belki birgün giderim ben de.
  • Metni okumadım,acaba arkadaş Japonya'nın tarihini mi anlatmış ola ki ?
  • okumadım kardeş durumumuz yoktu. ama gidersen pes'in yapım şirketi konami'ye uğra bari. bak gez oraları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makunouchi İppo

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

Orijinalden alıntı: Okabe Rintarou

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

kurumu pmlessene

http://www.japoncadersleri.com/japonyada-japonca-egitim-bursu/

133.000 Yen mi karşılıyor burs

Evet, indirim diyorum ben. Bu arada animelegance'dendin sanirim, ben de orada cevirmendim, ne gunlerdi

Evet, çevirmendim orada Hayırlı yolculuklar bu arada

• Dünya da bir çok önemli ülkeyi görmüş biri olarak Japonya benim için şu an açık ara 1. sıradadır. Sadece Osaka, Kyoto ve Nara yı görmüş biri olarak söylüyorum bunları. Oraya soğuk Şubat ta gitmiş olmama rağmen çok mutlu ayrıldım. Bazeb kendimi bir çizgi film ya da rüyada gibi hissettiğim çok güzel anlarda oldu. Muhteşem insanlar muhteşem bir kültür. İnsan orada ölmez denilecek bir yer. Çok şanslısın gidince dediklerimi daha iyi anlayacaksın.

• helal olsun hocam benimde hayalim japonyada yaşamak ama hayal kalcak %99.99999999999 senin adına sevindim

• Kardeşim hayırlı yolculuklar diliyorum sana şimdiden Japonya gerçekten emeklerinin karsılıgını alabilecegin bi yer cünkü benim babamda japonyada yıllardır oturdugumuz evi herseyimizi orda calisarak aldik yani orda calistigin verdigin emegin hakkını alıyorsun insallah senin içinde hersey güzel olur.. :))
  • hayallerine kavuşmuşsun konuyu güncelle sürekli

• Ben de 2-3 senedir Japonya'dayim para ve dil sorunu yoksa zor degil hatta Tukiye'de yasamaktan daha kolay.Kyoto da guzel sehir ve Tokyo kadar pahali degil part time la gecinirsin bi sekilde.Dil olayini hafife alma yalniz gramer benziyor diye kisa surede akici olacagini sananlar var fakat Japoncan gelistikce ilerlemek daha da zorlasir. Gramer benzerligi avantaji sadece ilk 3- 6 ay icin gecerli diyebelirim sonrasi kisisel cabaya bagli.Basarilar.
  • Helal olsun japonyaya be 3-5 animeyle beyin göçü yaşatıyorlarJaponcada başarılar
  • caponları severim, gelişmeleri bekliyorum
  • hase mase

• soka
    hai
    arigato
    makasifayta (anlasildi demek gibi bisi ama aklimda tam kalmamis :D )

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.