Şimdi Ara

Japonya ekran kartı fiyatlarını nerden görürüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dayım japonyaya ve ispanyaya gidicek.

İspanyadaki media markt'ı bulup fiyatlara baktım ama japonyayı bulamadım. Oranın güvenilir büyük bir firması illa ki vardır. Site adresini verir misiniz? İngilizce dil seçeneği varsa iyi olur. Ve orası buradan ucuz mu? İspanya mı daha avantajlı japonya mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon Japonya ya bakabilirsin. Fiyatlar hakkinda fikrin olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ispanyadaki linkteki site türkiyenin. vatanı gibi mi? fiziksel mağazası var mı? mediamarkt dan alsak 2000 tl gtx 1070

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünüyor isen amazon.de yi öneririm güvenilir müşteri hizmetlerinde türkçe konuşan insanlar yardımcı oluyor ama gel gelelim türkiyedeki fiyatlarla aşağınyukarı aynı fiyat gümrük vergisi falan biniyor grantisi yanıyor kara cumayı bekleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

hocam ispanyadaki linkteki site türkiyenin. vatanı gibi mi? fiziksel mağazası var mı? mediamarkt dan alsak 2000 tl gtx 1070

vardir illa ki vatan gibi yerleri ama fikir versin diye yazdim 1700 civari oluyor yurt disindan getirtirsen ama 2000 liraya TR'den bulabiliyorsan bence ugrasma.TR'den alirsan garanti durumunda mediamarkt'in kafasina atarsin daha etkili kolay hizli olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.