Bildirim
Japonya'dayım istediğiniz şeyler var mı? :) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Pokemon getireyim? 🙄
Bir kaç saat önce küçük yeğenim için çekmiştim videoyu? 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Jigglypuff mi getireceksin?
-
Ooo pikachu alieim bi dal
Topla bütün pokemonları getir. Tanesi ne kadar?
-
-
Değişiyor mağazadan mağazaya bir de boyutuna göre hangisinde uygundu unutuyorum. 400 ile 800 arasında işte videodaki boyutta olanlar.
Mochi
Bir gün benim de böyle bir Uzak Doğu ülkelerin den birine gidesim var, gezmek için.
Filipinler, Endonezya, Tayland, Malezya neresi olursa bakalım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maliyetler nedir başkan. Bende seneye yazın gitmek istiyorum. Uçak biletleri oradaki fiyatlar gözümü korkutuyor. 2 yetişkin 2 çocuk gidicem. Çok pahalı olacak muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçak biletini erken alırsan skyscanner dan takip yaparsan uyguna bulursun gidiş dönüş 30 a ama normalde gidiş 40 bin.
Tek kişi için söylüyorum Tokyo merkezde hostellerin günlüğü 800 ile 1600 tl arası çeşidi ve olanaklara göre 3 Yıldızlı otellerin günlüğü 2000 tl civarından başlıyor. Tabi bunlar hafta içi fiyatlar haftasonu %20 civarı artış olabiliyor.
Uçak da otel de erken geç rezervasyon durumuna göre değişebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 23 Temmuz 2025; 10:54:40 >
3100 tl filan vergisiz baktığım yerde.
O fiyatlara zaten burada sayılıyor. Almanın bir esprisi kalmıyor.
Teşekkür ederim!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Su soldaki elemandan var mi o baktigin yerlerde?
Shigorokuときめき動画館youtube
1日目エンディングでにゃんごすたーとカパルがセッションライブが披露され会場が大盛り上がりでしたw ふなっしーやアックマさまはいなかったけどプチcaramel的な感じで楽しかったですw カパルのベースもにゃんごのドラムも相変わらずめっちゃかっこよかった(*^▽^*) ※※※この動画は音楽著作権者の収益化により広告が表示されます※※※ This video will be shown advertisements by monetization of music copyright holder.https://www.youtube.com/watch?v=nAwCcBMQBrc -
merhaba smiski ürünleri için mesaj attım. herhangi bir mağazada gördünüz mü?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X