Edebiyat tarihinde bir ilkin yaşandığı Japonya’da, bir korku romanı tuvalet kağıdına basıldı. Hollywood’da ve Japonya’da filmlere konu olan “Ring”in yazarı Koji Suzuki’nin 9 bölümlük kısa korku romanı “Drop”, tuvalet kağıdına basılı ve rulo halinde okuyucunun karşısına çıktı. Birkaç dakikada okunabilecek olan bu yeni romanın rulosu yaklaşık 3,40 TL’den satışa çıkarılacak. Kitabı basan firma, söz konusu tuvalet kağıdının tanıtımını “tuvalette korku deneyimi” olarak yapıyor.
24 Mayıs 2009, Pazar
Hiç akıl-fikir yok şu japonlarda.
quote:
Orjinalden alıntı: kaotika
quote:
Orjinalden alıntı: kaotika
varda böyle işlere çalışıyor
Vay be helal olsun ne akılcı bir buluş. Kitap okurken insanı sayfa çevirme derdinden kurtarır bu yöntem.
Hem korku romani hem tuvalket kagidi. Japonlar enteresan insanlar vallahi.
Saygilarimla
edebiyatında kendince bi havası vardı ipin ucunu kaçırmışl bunlar yenilik bu değil bu düpedüz edebiyatla dalga geçme elime o kitabı alacam elime kagıt kokusu bulaşak ben bunu okurken elime ne bulaşacak
Hem korku romani hem tuvalket kagidi. Japonlar enteresan insanlar vallahi.
Saygilarimla
:)
Beğendiği sayfalar olursa sanırım onları saklaması kolay olur :)
quote:
Orjinalden alıntı: destroyer39
Edebiyat tarihinde bir ilkin yaşandığı Japonya’da, bir korku romanı tuvalet kağıdına basıldı. Hollywood’da ve Japonya’da filmlere konu olan “Ring”in yazarı Koji Suzuki’nin 9 bölümlük kısa korku romanı “Drop”, tuvalet kağıdına basılı ve rulo halinde okuyucunun karşısına çıktı. Birkaç dakikada okunabilecek olan bu yeni romanın rulosu yaklaşık 3,40 TL’den satışa çıkarılacak. Kitabı basan firma, söz konusu tuvalet kağıdının tanıtımını “tuvalette korku deneyimi” olarak yapıyor.
24 Mayıs 2009, Pazar
bende karikatür istiyorum. güleris
adamların zekaya bak ya.
Ölmeden önce, Japonya'da belli bi süre yaşamak şart
quote:
Orjinalden alıntı: döküntü
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
adamlar heryerde okuyor...
Önemli olan da bahsettiğiniz nokta bence, gerisi hikaye.
Tuvallette kitap okunabiliyor.Bu yüzden gereksiz :) Amaçlarını merak ettim doğrusu...Değişik bir şey diye,satabiliriz iddası mı acaba?
Erotik içerikli bir romanı bu şekilde tuvalet kağıdına bassalardı ya... Süper olmazmıydı Başlığı görünce öyle sandımda, korku ne, korkudan altınıza ediceksiniz demeyemi geliyor, esprimi var olayda anlamadım doğrusu.