Bildirim
Japonlar neden hybird e ağırlık vermiyor???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kardes bizim ülke cevreyi degil cebini düşünüyor. Aslında bizim gibi dünyanın en pahalı yakıtını kullanan ülkelerde cok daha alım olması lazım ama devlet teşviği yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten abd den felan çok satıyor. Tamam ama ülkemiZe öEl bi uygulama hiç göremedik japonlardan. Reklam olsun, indirim oldun.
Misal dizel fiyatına hyrid gibi...
Prius var, Leaf var, Lexus'un hybrid modelleri var, Civic hybrid var daha ne olsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Prius var, Leaf var, Lexus'un hybrid modelleri var, Civic hybrid var daha ne olsun?
Demek istediğim tr de satılmaz, diye mi düşünüyorlar? Çok pasif hiç tanıtım vs yok
Misal biz cep düşünüyosak tüketimden yakalasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 30 Ağustos 2013; 23:51:07 >
quote:
Orijinalden alıntı: oquzdag
quote:
Prius var, Leaf var, Lexus'un hybrid modelleri var, Civic hybrid var daha ne olsun?
Demek istediğim tr de satılmaz, diye mi düşünüyorlar? Çok pasif hiç tanıtım vs yok
Satılmaz, direkt benzinli araçla aradaki fiyat farkını yakıt masrafım ederim mantığı oluşur.
İllaki fiyat farkı da olur, fazladan 2 motor, batarya, frenden güç kazanımı, ECU vs bir sürü ekstra aksam var.
Ancak belli bir emisyonun altındaki araçlardan daha az ÖTV MTV alınmaya başlandığında satılır diye tahmin ediyorum.
-
quote:
quote:
turkiyede satiliyor hocam, hatta su anda biri benim superbin yaninda duruyor...
fakat sen toyota pirius a 44000€ verirmiydin...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Zaten abd den felan çok satıyor. Tamam ama ülkemiZe öEl bi uygulama hiç göremedik japonlardan. Reklam olsun, indirim oldun.
Hocam andığınız piyasalarda hybrit için büyük teşvik tedbirleri mevcut gelir vergisinden yüzdelik oranda muaf tutuyorlar hiybrit sahiplerini -
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmacht
quote:
Hocam andığınız piyasalarda hybrit için büyük teşvik tedbirleri mevcut gelir vergisinden yüzdelik oranda muaf tutuyorlar hiybrit sahiplerini
+1
Nissan'ın bi modeline bakmıştım 5bin $ vergi indirimi yapıyorlardı o medelde
böyle bir kazanç varken insanlar neden düz benzinli alsın ki. -
Bmw 3 serisi fiyatına pirius alacakları ilgilendirir o konular -
Gayet en çok hybrid araç da Japonyadan çıkıyor.
Aklıma gelen Türkiye'de satılan modeller.
Civic Hybrid
CRZ
Prius
Yaris Hybrid
Bold olanlar hala satılmakta olan modeller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 31 Ağustos 2013; 0:32:34 > -
Bizim sokakta bi teyzede gordum, Yaris hybrid. Cok garipti, hiç ses yok, korna çalmasa yoldan çekilmeyecek insanlar
quote:
Orijinalden alıntı: kahraman202
Bizim sokakta bi teyzede gordum, Yaris hybrid. Cok garipti, hiç ses yok, korna çalmasa yoldan çekilmeyecek insanlar
Hocam belli bir hıza kadar sadece elektrik ile ilerliyor. 40 km/s hızı geçince benzinli motor devreye giriyor. Aracın sehir ici tüketimi sehir disından az.
Bencede en alınabilir hybrid'ler japonlardan çıkıyor örneğin yaris hybrid tam bir genç ve bayan arabası -
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmacht
quote:
Hocam andığınız piyasalarda hybrit için büyük teşvik tedbirleri mevcut gelir vergisinden yüzdelik oranda muaf tutuyorlar hiybrit sahiplerini
Aynen, California'da 2004'e kadar dizel araç yasaktı iş makinaları ve kamyonlar hariç. Sokaktaki çoğu japon arabası hybrid ağırlıklıdır. -
Amerika'da 2 arabadan biri Prius.
Daha ne kadar versinler.
Ayrıca ben araba firması olsam bende Türkiye'ye getirtmem. Çünkü devlet ona da deli gibi vergi koyacak bir anlamı kalmayacak.
Benzinliyle hibrit aynı fiyata gelecek.
Gerçi ben aynı fiyat bile olsa hibrit&benzin karışımı araba isterdim. Sonuçta daha az kirletirim çevreyi. -
Alacan yaris hybriti sadece köprüde kullanacan.şimdiye kadar 2 yaris hybrit gördüm.yanılmıyorsam birde civic.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 31 Ağustos 2013; 1:40:13 >
buyrun toyota getirmiş, hybrid yaris dizelinden daha pahalı....prius uçmuş zaten
http://www.toyota.com.tr/turkey-local/fiyatlistesi2.tmex -
quote:
Orijinalden alıntı: neilblack
buyrun toyota getirmiş, hybrid yaris dizelinden daha pahalı....prius uçmuş zaten
http://www.toyota.com.tr/turkey-local/fiyatlistesi2.tmex
Bende türkiyeden bahs ediyorum. Ama anlatan yok. Ne bileyim hükümetle vs görüşülüp dizel ve benzinli arasında bir fiyat olsa(dizeli aşmayacak)
Satış adetleri artar. O kadarda yabana atılacak bir piyasa değili bence.
sarj edicek yerde cok az daha bir kac sene yaygin olcagini sanmiyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- termostat arızası nasıl anlaşılır
- lpg li araçlarda subap ayarı
- volkswagen yağ sıcaklığı uyarısı
- aracı başkası kullanırsa kasko karşılar mı
- linea airbag arızası kılavuza bakın
- 2025 avrasya tüneli geçiş ücreti
- togg satış rakamları
- passat sedan
- sıfır araba fiyatları
- dünyanın en hızlı treni 1400 km
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X