Şimdi Ara

japon vs alaman [ gel bura ss le destekledim ] (edit: italyanlari unutmuşum) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam gel seni çoğaltalım. bana bi rx7 verseler başka bişey istemem. veya bi silvia spec r olabilir. aile arabası olacaksa sentra. 240sx bambaşka bi hayal
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    91 accord, mazda 626, toyota cressida, celica vs benzeri bir araç alıp keyifli bir hale getirmek ne kadara mal olur sizce?

Videodaki araç çok hoşuma gidiyor mesela.

japon vs alaman [ gel bura ss le destekledim ] (edit: italyanlari unutmuşum)

REPLACE MEDIAyoutube
    Benny's MX73 Toyota Cressida | 2pac - Straight Mobbin |
    https://www.youtube.com/watch?v=VM_LvNeTjyI&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• commandx C kullanıcısına yanıt
    hocam 626 veya 323 serisi fazla yakmaz seni ama bi celica veya sentra tarzi olsun, ae86 toplamasi biraz can yakar. yani demem o ki su konuda gome gome bitiremedigim bi alaman arac parasi dokmek istemezsin. zaten bu yuzden konuya haterlar doldu. bi kullansalar temizini bak bida geciyolar mi alamana.

• İlk ve tek arabam japon oldu alaman kullanmadım Sorunsuzluğu çok iyi fakat konforu düşük gibi bir sonraki araçta alman arabası düşünüyorum.
  • Alman deyince aklıma Porsche 911 Turbo, Mercedes G serisi, Audi R8, Audi TT Mercedes SLS, Mercedes SL300 Gullwing geliyor. Adam gidip Golf koymuş. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O değilde japon kısmına koyduğu ss ler en niş modeller İtalyanlara 2 tane cacık araba koymuş "alamanlara" halk arabası koymuş... Fanboyluk nedir diye sorana bu konuyu gönderin.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    gti, m5, m3, e30 ne zaman halk arabası olmuş? övüp övüp bitiremediginiz apaçi keko arabalari işte. kitlesine bak öyle yaz. bi supra varken m5 gitsin kumda oynasın.

• GTi dediğin apaçi tuned Golf 4, M5 Ss i bile yok, VW EOS ne zamandır alaman efsanesi? E30 da ele ayağa düşmüş kro arabası haline geldi iyice. Bir tane 911 bile koymamışsın insanlara laf atıyosun... Fanboyluğun fazlası zarar cidden, M5 ile Supra aynı sınıfta ya tabi ikisini kıyaslayalım ey allahım ya kimlerle tartışıyoruz.

• Sorun yoksa japon sorun var cozulebiliyorsa alman sorun var cozulemiyorsa ya italyan yada fransiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

hocam gel seni çoğaltalım. bana bi rx7 verseler başka bişey istemem. veya bi silvia spec r olabilir. aile arabası olacaksa sentra. 240sx bambaşka bi hayal
    bu bir hakaretmi ya

Aldıgınız aracın parça bulunabilirlik durumu ve aracın nekadar gereksinime ihtiyacı olduğuna göre değişir harcayacağınız para. En önemlisi parça bulmak. Bende 90 model CRX var mesela genellikle çoğu parçayı dolarla aldığımızdan her parça bu dolar kurunda x6 bizde. Dolar 2 tl ye düşerşe x2. Bu yüzden sıfır orta seviye bir aracın sıfır parçasıyla benim aracın 2. el parçası aynı.

• HondatugraL kullanıcısına yanıt
    caponcuyuz knk

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.