![]() Az önce Migros osmaniye Yer Fıstığı yerken üst çeneye ait ön azı dişinin kaplaması yerinden çıktı. Bunu yerine Japon yapıştırıcı ile sabitleyebilir miyim? Elimin altında Corega Protez yapıştırıcı da var ama Japon kadar sağlam olamaz… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Japon Tutar mı?

-
-
Abi yarın dişçiye gidersin japonla olur mu takam kafana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İran yapıştırıcısını araştırmanı öneririm.
-
Fotoğrafı San Marino eyaletinden tax free ile aldığın İPhone 15 Pro Max 1 TB Naturel Titanium ile mi çektin?
ip 16 çıktı hâlâ İPhone 15 Pro Max 1 TB Naturel Titanium kullanan fakir kaldı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel diş oranı %8,4 azaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tutabülü de tutmayabülü de....
-
Dün akşam düştü, kablamayı fırçaladım, bu sabah yeniden taktım.
Bu arada dişçimden öğlen için randevu aldım.
Dişçime gittim, kablamayı söktü ve içine bakınca:
"Sen buna ne sürdün!?" dedi.
"Sentetik yapıştırıcı" deyince "Sen ne yabtın böyle, nekroz olabilir" deyip matkabını eline aldı ve kablamayı içinden temizlemeye başladı.
Ardından dişi matkabıyla temizledi ve aniden "Ayyy !" dedi.
"Doktur ne oldu, matkap mı kırıldı" diye sordum.
"Yok senin dişine sürdüğün yapıştırıcı öyle asidikmiş ki gözüme sıçradı ve yaktı, sakat kalırsam alırım tazminatımı !" dedi ve işleme gözlük takarak devam etti.
Sonra kablamaya yapıştırıcı sürdü ve yerine taktı, 2 dakika çenemi sıkarak bekledikten sonra tekrar matkabıyla fazlalıkları aldı "Geçmiş olsun" dedi.
Tüm bu işlemler için para almadı....
-
hepsi okey son cumle beni benden aldi baska diyarlara goturdu. discinin lokasyon pls?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soruların çok saçma
csb
-
o deel de madem Doktura gitcektin o zaman niye capon tutgalı sürdün.. yoğ madem capon tutgalı sürdün, o zaman niye Doktura gittin...
bu arada "ayyy" diyen Dokturun karı Doktur olduğunu anlaşılıyo...para almaması da ayağı alışsın diye uygulanmış bir yöntem de olabülü...
-
Para neden almadı?
-
Allah kahretsin benim neden bunlardan haberim yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X