Şimdi Ara

Januzaj, Kosova Milli Takımı'nı seçti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Manchester United'ın genç yeteneği Adnan Januzaj FIFA'nın Kosova'ya milli takım kurma izni vermesinden sonra tercihinin ilk olarak 'Kosova halkı ve ailem adına onları mutlu etmek için tercihim Kosova olacak' açıklamasında bulundu.

Kaynak: Fanatik

Kosova coşacak...
    Xhaka, Behrami, Cana, Shaqiri

• Sevindim Kosova'yı seçmesine

Shaqiri'nin Kosova'da oynama hakkı var mı? İsviçre milli takımında forma giyiyordu çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schraderbrau

Sevindim Kosova'yı seçmesine

Shaqiri'nin Kosova'da oynama hakkı var mı? İsviçre milli takımında forma giyiyordu çünkü.

seçebiliyor galiba.
    çünkü yeni kuruldu, öyle duydum. tam emin değilim
  • Ben olsam başka ülkede oynardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Ben olsam başka ülkede oynardım.

duygusal davranmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Ben olsam başka ülkede oynardım.

duygusal davranmış

Mesut'da duygusal davransaydı buralarda olamazdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış yaptı bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlis karar gibi gorunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Yanlis karar gibi gorunuyor.

bence doğru karar...
    ben olsaydım bende orayı seçerdim, ülkesi orası. mesutun ve ilkayın ülkesi türkiye. onlarda hata yaptı.
    herkes kendi milleti için oynamalı bence.
  • asıl vatanını tanımayan ülkeleri mi seçecekti anlamadım , tepki çok yanlış bence .

bu milli takım olayını çok basit görüyor bazıları eğer adamın kalbinde vatan sevgisi varsa sadece onu seçer , en iyisini yapmış .

karışık ülkeli adamların toplandığı milli takım kadroları görmek istemiyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 14 Ocak 2014; 19:00:28 >
  • Kalbindeki takımda oynayacak, yanlış karar değil.
  • topçu değil
  • Kariyeri adına yanlış bir karar bu tartışılmaz ama yüreği ve ruhu adına son derece örnek bir karar...

Mesut'un gittiği yoldan gitmemiş yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

asıl vatanını tanımayan ülkeleri mi seçecekti anlamadım , tepki çok yanlış bence .

bu milli takım olayını çok basit görüyor bazıları eğer adamın kalbinde vatan sevgisi varsa sadece onu seçer , en iyisini yapmış .

karışık ülkeli adamların toplandığı milli takım kadroları görmek istemiyorum artık

söylenecek herşeyi yazmışın kardeş aynı fikirdeyiz.millet para için vatanını çok rahat satabiliyor
  • Januzaj'a helal olsun. Ana vatanını, kökenini seçmiş.

Bu arada Cana , Behrami , Xhaka, Shaqiri Kosova milli takımında oynayabilecek mi? Çünkü bu oyuncular Arnavutluk ve İsviçre formasını çok uzun zamandır giyiyorlar.
  • Bence yanlış karar.Belçika'yı seçseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama duygusal davranmış Kosova'yı seçmiş.Bizede başarılar dilemek düşer.
  • Ne kadar sığ düşünüyor bazı arkadaşlar. Mesüt Özil gibi yapmadı örnek oyuncu diyorsunuz. Özil bu memlekette ne gördü de burayı seçsin arkadaş? adam almanyada doğup büyümüş oranın kültürünü biliyor. İlkokulda ortaokulda lisede her cuma günü istiklal marşıyla çıkmadı okuldan,aynı çevrede büyümedi.

Bütün bunları geçtim, bu ülkede hangi kulübün altyapısına girmeye çalıştıysa çelimsizsin diyerek geri yollanmış bir oyuncu.Adam doğal olarak kendi menfaatini düşünecek bu durumda. Bence en doğrusu onun yaptığı. Adam yıldızlaşmaya başlayınca hemen Mesüt aslında Türk , o bizden bizi seçmeli muhabbetleri başladı. Yıldız olmasaydı hanginizin umurunda olurdu ki,banane kimi seçiyorsa seçsin derdiniz.

Milliyetçiliği ön plana çıkarıyorsunuz madem euro 2008'de kazım kazım gol attığında adama tapılmadığı kalmıştı.

Kim hangi ülkede oynamak istiyorsa orayı seçer,gider oranın vatandaşı olur. Bunun yanlışı doğrusu yoktur gönül ve zevk meselesidir. Burada hata her daim vasat Türkiye futbol federasyonunda. İlkay , Mesut ve Gökhan İnler gibi yüzlerce genç bugün sırf başkalarının torpili yüzünden altyapılarda keşfedilemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Sekiz

Ne kadar sığ düşünüyor bazı arkadaşlar. Mesüt Özil gibi yapmadı örnek oyuncu diyorsunuz. Özil bu memlekette ne gördü de burayı seçsin arkadaş? adam almanyada doğup büyümüş oranın kültürünü biliyor. İlkokulda ortaokulda lisede her cuma günü istiklal marşıyla çıkmadı okuldan,aynı çevrede büyümedi.

Bütün bunları geçtim, bu ülkede hangi kulübün altyapısına girmeye çalıştıysa çelimsizsin diyerek geri yollanmış bir oyuncu.Adam doğal olarak kendi menfaatini düşünecek bu durumda. Bence en doğrusu onun yaptığı. Adam yıldızlaşmaya başlayınca hemen Mesüt aslında Türk , o bizden bizi seçmeli muhabbetleri başladı. Yıldız olmasaydı hanginizin umurunda olurdu ki,banane kimi seçiyorsa seçsin derdiniz.

Milliyetçiliği ön plana çıkarıyorsunuz madem euro 2008'de kazım kazım gol attığında adama tapılmadığı kalmıştı.

Kim hangi ülkede oynamak istiyorsa orayı seçer,gider oranın vatandaşı olur. Bunun yanlışı doğrusu yoktur gönül ve zevk meselesidir. Burada hata her daim vasat Türkiye futbol federasyonunda. İlkay , Mesut ve Gökhan İnler gibi yüzlerce genç bugün sırf başkalarının torpili yüzünden altyapılarda keşfedilemiyor.

biz karışmıyoruz ki insan istediği yerde oynar. benim için 1 adım öndedir kendi ülkesini seçen futbolcu yoksa ben Mesut'a da Shaqiri'ye de hayranım.

• Alman olan Mesut gibi kalbinin attığını secmiş aferin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.