Şimdi Ara

Jantta yamukluk varsa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımız 2.el, geçen kış lastik değişimine aracı ben götürdüydüm orda adam tam hatırlamıyorum "senin arka jantlarda yamukluk var sürmeye devam edebilirsin ama aksı yer" demişti babam arabada bir şey yok diyor. Bunu kolay yoldan görmenin yolu var mı arabayı %90 ben kullanıyorum dikkatimi çeken bir şey yok henüz.

• Balans yaptır balans yapamazsa jant eğik der yaparsa jant sağlamdır. Sadece balans 20-30Tl tutar heralde geçen sene kışlıklar için jant lastik değişimi balans 60tl vermiştim. Minimum 50 istiyorlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aks önde sanzimandan tekerlere guc aktaran sag sol iki parcadir arka tekerdeki yamuklugun ondeki aksa zarar vermesi bana mantikli gelmedi. Jantin biri yamuksa stepnenin janti ile degistir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jantlar yamuksa sürüş esnasında, özellikle yüksek hıza çıkarsan titreme yapar.

Lastik değişiminde balansa soktur anlaşılır.

Jantlar yamuksa düzelttiriliyor. Ben geçen kış 4 jantımı da düzelttirdim, alaşım jant.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa_atr kullanıcısına yanıt
    Bende onu düşündüm ama ya mercedes bmw ise olabilir bu dediği.
  • Her lastik değişiminde balans yaptırmak şarttır. Yüksek hızda titreme yapıyorsa aracın bir problem var demektir. Eğer jant yamuk ise balans yapılmaz. Tornacılar yamuk olan jantı düzeltiyor. Aydın'da balans ücreti 40 tl idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.