Şimdi Ara

Jantımı büyütmek istiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bunu 15 " e çıkartmak istiyorum. Dolayısıyla lastikleride büyütmek istyorum.
    1-Bunun artları eksileri ne olur.
    2-Yatkıt sarfiyatı artar mı
    3-Yol tutuşu artar mı
    4-jant olarak cms düşünüyorum. Sizce iyi midir.
    5-Lastikleri de michelin energy düşünüyorum. Sizce iyi midir.
    cevap verenlere şimdiden tesekkürler

• sen nasıl bi sonuç istediğini yazsan biz ona göre bişiy tavsiye ederdik.
    öncelikle kalkış yapıyosan arabayla 14 e göre 15 le geç hızlanır sonradan kapatırsın.
    yakıt olarak söz konusu edilcek kadar bile fark yok 14 le 15 arasında.
    michelin lasitikler hele energiy ler yoldan asla kopmaz bırakmaz arabayı ters çevirir gene bırakmaz. ama sen yanlıycam diyosan kumho - toyo - lassa ideal gider ama işim olmaz diyosan en babası michelin.
    cms en kalite cantdır piyasa olarak diye geçer ama kırıldı yamuldu diye konusulan en az markadır.
    bendede michelin energiy ve cms çiftli 5 kol cantı var gayet memnunum tavsiye edilebilr.
    ama 85 yanak lastiğin varsa araban biraz ayaklı gözükebilir buda göze hoşgelmez.
  • 14" jant varmış bi mevcut lastik ebatını yazarsan ii olur
    15" janta geçtiğinde hangi lastiği takabileceğinle ilgili önerimi olur.
  • neden olmasn.
    adam saten lasti deiştricek. marka tavsiyesi istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StephaN -- 21 Mayıs 2007; 3:05:21 >
  • bende de honda city var. aracın üzerinde 175/65/14 jant var. 195/60/14 veya 185/55/15 yapacam ama kararsızım. yol tutuş sorununu hangisiyle daha iyi saglarim acaba.
  • kadeş yakıtta sorun çok ufak olur çünkü 2.5cm toplamdada 10 cm lik bi büyüme oluyor bu 10cm arabanın daha iyi tutunmasını sağlar fakat yanakları esnek ve dar tabanlı bi lastikte yazdığımn rakamları matematiksel işleme tabi tutunca aynı sonuçlar çıkıyo nerdese yani bi fark yok aralarında
  • jantın 14" ve lastiğin 175/65 ise
    jantını 15" ve lastiğini 185/55 yapabilirsin.

not : son çıkandan önceki opel corsaların fabrika çıkış 14" jantında 175/65 lastik var. eğer spor paketli alırsan sana çelik jant veriyorlar ve üzerine 15" çelik jant ve 185/55 lastik takıyorlar. opel firmasının uyguladığı jant oranları. senin aracada uyar herhalde. büyük bi sorunla karşılacağını sanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kabin yapmak istiyorum !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 14" jant ve 175/ 65 lastiğimi, 15" jant ve 185/ 55 lastikle değiştirmek istiyorum.
    Ne diyorsunuz iyi olurmu ?
  • zaten cevabını fabrikası vermiş
    sportta 14
    elite de 15 jant var.

elite modelindeki lastik ebatlarını aracınıza uygulamanız esnasında hiç bir sorun çıkmayacaktır.
  • hiçbir sorunun olmaz. fabrika uygulaması bu. önemli olan 14" 16" ya geçme ! işte o zaman olumsuz yönleri ortaya çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 23 Mayıs 2007; 1:41:57 >
  • katılıyorum fabrıka gereklı bılgıyı saglıyo sorun olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: individual

zaten cevabını fabrikası vermiş
    sportta 14
    elite de 15 jant var.

elite modelindeki lastik ebatlarını aracınıza uygulamanız esnasında hiç bir sorun çıkmayacaktır.
  • 175/65/14 olan lastiğimi 196/60/14 yapsam nasıl olur.
  • 195/60 olur ama jant genişliğin ne 5.5 mü 6 mı 6 ise kurtarır. 5.5 ise yanaklar biraz şiş durur gibi
  • Arabam honda city 175/65/14 diğer özelliklerini bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.