Şimdi Ara

Jant yamuldu sanırım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba pazar günü öküzlüğüme geldi ve kaldırıma jantı sürttüm, fotoğrafta gördüğünüz gibi saç jantın kenarı birazcık içe doğru yamuldu galiba, bu bize tahmini kaça patlar ve bir risk teşkil eder mi araçta gidişinde vs. bir sıkıntısı yok gibiydi.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Jant yamuldu sanırım lütfen yardım

• Sac jantın toptan değişirmesi zaten 50-60 lira bişey, ki hiç bişey olmaz. Sorunsuz binebilirsiniz.
  • Janntta hiçbirşey yok, araç çekme yapıyorsa yada direksiyonda titreşime neden oluyorsa komple jant değişir, çok pahalı birşey değil gözümüzü korkutmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Janntta hiçbirşey yok, araç çekme yapıyorsa yada direksiyonda titreşime neden oluyorsa komple jant değişir, çok pahalı birşey değil gözümüzü korkutmasın.

Merhaba vallahi bir çekme yada titreme hissetmedim, ama içime kurt düştü hafta sonu bir lastikçiye gitmekte fayda var. Saç jant fiyatları uygun diyorsunuz.
  • lucasgursaka kullanıcısına yanıt
    Çekme yapmaz zaten yapsa yapsa belirli hızda titreme yapar. İçinini rahatlatmak için lastikçi veya Rot balanscıya gösterip balans ayarı yaptır.

• Araçta arkadaşların da dediği gibi,titreme, sola veya sağa çekme yoksa sıkıntı yok. Sac jantlari 40-50 liraya halledebilirsiniz. Sıkıntı yok gibi duruyor.

• Bişey olmamıştır. Biz focusla 110 küsürle derin bi çukura düşmüştük jant baya yamuktu ama rot balansında bişey yoktu çekiçle bikaç vurunca eski halini aldı zaten.
    sac jantların o kenarı çabuk yamuluyor ama ayarı kaymıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternette bu fiyatları görünce oldukça korkmuştum :) 1-2 aya allah kısmet ederse bebişte geliyor 300 - 400 tl görünce içim acımıştı :D Peki arkadaşlar malum şehir içi kullanıyorum aracımı 100 km fazla çıkamıyorum. Lastikçiler balansını anlayabilirler değil mi ?

http://urun.n11.com/jant/renault-megane-2-orjinal-sac-jant-15-inc-1-sinif-lekesiz-takim-P52220245?cid=604001&gclid=CLbclfqv88wCFawy0wodMtwF8w&gclsrc=aw.ds

• Yamulan jant kapağına benziyor. Ben mi yanlış gördüm yoksa

• SpecTraceF33 kullanıcısına yanıt
    Tekerlerin üzerindeki R ve 1 yazılarının o kısımında bir eğiklik var...
  • Mobildeydim şimdi farkettim

Yok canim orjinal celik jantlar 300lira civarinda, sizinki en fazla 150lira olur ,bu arada duzeltirsenizde is gorur oda lastikciye gore 20-40lira olur.

• Muhtemel olarak düzeltme işlemi yaptıktan sonra balansa da bakacaktır değil mi ?
    Evet,
    Zor bir islem deil benim imzamdaki arac istisnasiz yazlik-kislik degisimlerinde mutlaka 2 jant islem gorur,celik jantin ic kisimlarinda destek olmadigi icin cukurlarda vs yamuluyor, kenarlari isitilcak hidrolik ile iteklencek o kadar

• Valla içimi rahatlattınız teşekkur ederim cumartesi bir lastikciye gidicem 40 lira ile kurtulursam 4 te jant kapagi alicam...

• Resimdeki goruntunun aynisi bende de var. Hicbir sikinti yok. Yaptirmadim duruyor oyle. Zaten lastikci de gerek gormedi duzeltmeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teneke jantlar doğrultmada, alaşımlı jantlardan daha iyi oluyor. Janta bişey olmamış ama illa içim rahat etsin diyorsanız. Jant doğrultmaya verin 20 lira küsür bişey tutar
  • Bazen neden boyle oluyor. Arada sapsalligim tutuyor benim de. Gecen marketin otoparkina yanasacaktim. Bi kararsizlik yasadim. Sonra donerken kaldirim sayilabilecek yerin köşesinden cikip gectim. Oysa kabak gibi görünüyordu. Allahtan balon falan yapmadi lastik.

Jant zaten 70 100 lira. Cok sorun olursa suruste komple degistir usta

• Çekiçle düzeltilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.