Şimdi Ara

Jant kapaklarını boyamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akradaslar biraz hobi birazda merak için jant kapaklarını nasıl boyayabilirim. Gri renk ben siyaha boyuyucam. Astar zimpara işlerinden anlamam. Jant kapaklarını söküp. Ardından sprey siyah boya ile boyasam direkt sizce olur mu ? Yoksa renkte sıkıntılar mi çıkar ?

Aynı mantıkla saç kara jantlari mi da boyamayı düşünüyorum. Olur mu sizce ?

Edit: Soktum araçtan ve yikadim sabunladim yağ çözücü ile yağını aldım. Kuruyolar.

Edit :
    Geçen gece yapicaktim. Bijon yerlerini kapamaya malzeme bulamayınca bırakmıştım. Şimdi işten geldim. Oraları kapadım. Siyaha boyadigim zaman bijon bölümleri gri kalicak. Acaba etrafına desen vermek içinde yapustirsam mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 3 Kasım 2015; 12:01:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir ürün görmüştüm , işe yarar mı bilmem

http://www.hepsiburada.com/plastidip-plastik-kaplama-spreyi-siyah-p-OTENSPLASTIDIP-SY
  • Kapakları su ve sabunla temizleyin iyice. Daha sonra sprey boyayı yavaş yavaş yeterli uzaklıktan uygulayın. Katman katman boyayın. İlk katman kurusun ikinci atın vs.

• merhaba olur kardeşim ama güzel boyaman gerekli.Zemin nasıl bilmiyorum.Önce su zımparası geçip varsa eziği büzüğü astarını atıp boyaman gerekir.Ama jant kapaklarıda büyük parça olmadığı için fazla göze çarpacağını düşünmüyorum.Direk boyada atabilirsin.Karar senin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelce yıkayıp kurulayın, sonra direkt spreyle boyayın. Kuruyunca bir kat daha atın, yeterli olur.

• Kapaklari iyice yikayin kurulayin sonra plastidip isimli boyayla uzaktan sikarak boyayabilirsiniz gayet kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için saolun arkadaşlar. Elimde siyah boya var. Fazla masraf yapmak istemiyorum. Dedginiz gibi siyaha boyuyucam bakalım. İns. Olur. Öyle şimdi evde canım sıkıldı yapam kendimce bişiler. Tutar ins. Zaten şimdi evde can sıkıntısına yapacam. İns olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 1 Kasım 2015; 21:45:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jant Kapağı Boyama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam zımpara yapardım biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyaha boyama bence. Asinmissa yine gri veya fumeye boyayabilirsin. Siyah jant ve jant kapagi cok boguyor arabayi. Teker siyah jant siyah olmuyor derim

• Löpür löpür dökülüyor sonra. Uğraşma yenisini al, 4ü 25 TL , değiştir değiştir kullan hacı.

• hocam siyah renk yakışmıyor bence boyamayın

• Siyah jantlar her aracı kötü gösteriyor bence, en fazla titanium falan olmalı koyuluk olarak...

• Yorumlar için saolun arkadaşlar. Bunlarida 25e almıştım. Can sıkıntısına boyuyucam. Evet bende gri araca siyah yakıştırmıyom ama elimde olan renk bu ve soktum kapakları yikadim yağ sokucuyle yağını aldım. Kurumaya bıraktım şimdi.

•  Jant kapaklarını boyamak istiyorum

Bunlarda kapaklarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 1 Kasım 2015; 23:43:57 >
  • etrafına bi kırmızı şerit iyi gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 1 Kasım 2015; 23:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

etrafına bi kırmızı şerit iyi gider

Evde canım sıkılıyor. Yarin ise gece gidecem. Bu gece sabaha kadar ugrasmalik olacak yanı. Evde olan şeylerle neler ekleyebilirim. Yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 1 Kasım 2015; 23:49:32 >
  • ihlas sobayı gördüm şimdi
    ortası kırmızı olsa, bijonların etrafından bi kırmızı halka, ondan sonra en dışa büyükçe bi kırmızı halka olabilir, paintte boyayıp denersin nasıl gözüküyor diye
  • Bu jant kapaklarının takımı 50 lira civarı olsa gerek. Spreyle boyayın, soyulma olursa tekrar spreylersiniz. En kötü ihtimalle beğenmezsiniz, yeni bir takım alırsınız.

• İnce bir zimpara atsanız iyi olur. İlk katı atın kurumaya bırakın daha sonra kusurları zimparalayip 2. Katı atin. Kusurları tekrar zimparalayin. 3 kat yeterli gelecektir.

• Hocam boyayinca ss atin bakalim merak ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.