Şimdi Ara

JANT ALIP ARABALARIMIZI GÜZELLEŞTİRİRKEN DİKKAT ETMEMİZ GEREKENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz, Türkiye yolları çukur dolu asfaltı bile yamuk.

Ben 17inç takmayı düşünüyorum, lastikler iyice eskidi artık. Acil değişmesi gerekir, babamdan hergün fırça yiyorum, ona kalsa değiştirecek hemen ben o masrafı yapacağına JANT+Lastik istiyorum. Da bir aktivite yapamadım henüz...

Bizim orjinal jantlarımız 185/65/15.

205/45/17 alsak:

Lastik yarma, yanak kırma(lastiğin iç tellerinde kırılma ustalar yanak kırma diyor) , jant yamultma gibi durumlarla karşı karşıya kalma olasılığım çok yükselir mi?

Kullanan arkdaşlar ne diyecekler?

Ayda bir lastik alacak durumum yok yani

Ne yapmalıyız, 16 mı almalıyız?

• Hocam gördüğüm kadarı ile baya bir endişelisin yol durumlarından dolayı..Artı baba koşulu da buna etken tabiki.

Şimdi 17'' aldın diyelim , lastik ebatları da iyi ama araba da yığılma olacak , yakıt çok olmasa da artacak ve konfor düşecek , bu sebepler babaya da ters etki yapabilir eğer böyle şeylere yakınlığı yoksa..

Ben derim ki 16'' şık bir model alıp hem görsellikten hem de 17 ile gidecek konfordan yararlanman..Ayrıca spor yay da takarak daha da ön plana çıkarırsın jantları ve doya doya binersin arabaya..
  • Abi balona karşı garantili cogu lastik.Ben 18 alacaktım adam balon yaparsa yenisini veriyoruz demişti hangi marka oldugunu hatırlamıyorum.

17 al bence 16 nın bi anlamı olmuyor.Bende 16 var ama dolma teker gibi
  • ayda bir kaskoyuda rhatsız edebilirsin geçen vida batmış tekere akskoya sordum yaptırırz ama dedi ufak şeyler için kredinizi kullanmasanız iyi olur dediler. peki dedim. yoksa yaptırıyorlarmış yani
  • pişman olursun , benden söylemesi .
  • Gerek yok o kadarına. Passatlarda bile 16 inch jant var. Konforu düşün biraz da
  • orjinal ne ise onu kullan derim ben sınrları zorlama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Arkadaşlar malumunuz, Türkiye yolları çukur dolu asfaltı bile yamuk.

Ben 17inç takmayı düşünüyorum, lastikler iyice eskidi artık. Acil değişmesi gerekir, babamdan hergün fırça yiyorum, ona kalsa değiştirecek hemen ben o masrafı yapacağına JANT+Lastik istiyorum. Da bir aktivite yapamadım henüz...

Bizim orjinal jantlarımız 185/65/15.

205/45/17 alsak:

Lastik yarma, yanak kırma(lastiğin iç tellerinde kırılma ustalar yanak kırma diyor) , jant yamultma gibi durumlarla karşı karşıya kalma olasılığım çok yükselir mi?

Kullanan arkdaşlar ne diyecekler?

Ayda bir lastik alacak durumum yok yani

Ne yapmalıyız, 16 mı almalıyız?

185/65 15 lastiği 205/45 17 olarak değiştirdiğinizde aracınız yere biraz daha yaklaşacak ve yol tutuşta iyileşmeler görülebilecektir..fakat 45 profil kaymak asfalt yollar için idealdir..çukurlu yollarda lastiğin balon yapma ve jant yamulma riski yükselecektir..ayrıca süspansiyon sertleşecek ve kullanım konforu bozulacaktır..

bence 205/55 16 daha iyi bir seçim olur ve 45 profilin ve 17 inç in getireceği olumsuzluklar yaşanmaz...

• Bir sürü insan var 45 yanaklı araç kullanan. Sağlam bir marka alırsan pek birşey olmaz. Zaten sen çok dikkatli kullanıyosun arabayı. cilikka'ya ödünç vermediğin sürece sorun yok
  • 16 derim
  • Yau cogu arabanın orj. ebatları 225 45 17. Demk ki cok buyuk sorun teşkil etmiyor.
  • burada bir program sayesinde arabandaki değişimi hesaplayabiliyorsun..ben hesapladımda senin verdiğin değerleri baya bi değişim var ve tavsiye edilmiyor..

-----------------------

illa 45 yanak istiyorsan bence 18 inç al..

yanlarım diyorsanda 17 inci geçme sana tavsiyem
  • dipnot:"burada" yazısının ustune tıklayın... (kopru)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

burada bir program sayesinde arabandaki değişimi hesaplayabiliyorsun..ben hesapladımda senin verdiğin değerleri baya bi değişim var ve tavsiye edilmiyor..

-----------------------

illa 45 yanak istiyorsan bence 18 inç al..

yanlarım diyorsanda 17 inci geçme sana tavsiyem

ben hesapladım yüzde 0.8 küçülmüş lastik... Yani performans düşmicek... Yüzde -0.8 :)

Ama çekincem lastik yanak inceliği...

• uhh

evet -8 miş..8 olarak gördüm ben..

yanak inceliği bi konfordan yutar zaten..başka bi eksisi olcağını pek sanmam
  • bence 16 almanda yarar war ortalamış olursunn konforda lazım dimi
  • Bu da Uğurun Jantıyla Astra, sağolsun Gkhn photoshop yaptı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 23 Aralık 2006; 18:53:52 >

• Bu da başka bi shop :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 23 Aralık 2006; 18:55:28 >
  • sevgili antiochos , ne kadar güsel photopoşluyorsun öle apışıp kalıyorum ,vallahi helal olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.