Şimdi Ara

JANT A TAKİLAN BİLEZİKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kış lastiği takmak için VW araca Audi jantı takacağım
    Vw de göbek 57.1 et değeri 40
    Takacağım jant 66.6 göbek et değeri 45
    Janta 1.5 mm lik bilezik takmam gerek
    Daha önce janta bilezik takip kullanan arkadaşlarımiz tecrübelerini yazarsa memnun olurum.
    İlginize teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forum.jdmspiritturkey.com
    404 Not Found
    http://forum.jdmspiritturkey.com/viewtopic.php?t=2555

Burda kullanan bir yazmış. Yaklaşık 1 yıl geçmiş. Kendisine özelden sorabilirsin...

• janta bilezikmi takılıyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Evet takılıyor ama altın değil plastik

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Evet takılıyor ama altın değil plastik
    anladım biz ona flanş diyoruz makinelere felan takıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik vardı biraz aşınıyordu. Lastikçi sonra metal bilezik yapmıştı 3 yıl bindim bi sorun yaşamadım.

• Değişik isimlerle adlandırılan bu aletler genelde plastik oluyorlar ve görevleri jantın merkezi ile tekerin takıldığı yerin merkezini eşlemek. Bu eşleme olmazsa titreşim oluşuyor. bu da teker sanki tam yuvarlak değilmiş etkisi yapıyor. Düşük hızlarda hissedilmese de hız yükselince hissediliyor.

Tıpkı kaporta parçaları her renk araca olsun diye boyasız olduğu gibi jantlar da her göbeğe olsun diye biraz daha açık yapılıyor. Bu yüzden merkezlemek için hubcentric adaptör kullanılıyor.

Bu kadar şeyi şunun için yazdım. Alacağın parçanın başka işlevi yok. Plastik diye sıkıntı yapma haha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 jant araba zinciri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: etusch

Değişik isimlerle adlandırılan bu aletler genelde plastik oluyorlar ve görevleri jantın merkezi ile tekerin takıldığı yerin merkezini eşlemek. Bu eşleme olmazsa titreşim oluşuyor. bu da teker sanki tam yuvarlak değilmiş etkisi yapıyor. Düşük hızlarda hissedilmese de hız yükselince hissediliyor.

Tıpkı kaporta parçaları her renk araca olsun diye boyasız olduğu gibi jantlar da her göbeğe olsun diye biraz daha açık yapılıyor. Bu yüzden merkezlemek için hubcentric adaptör kullanılıyor.

Bu kadar şeyi şunun için yazdım. Alacağın parçanın başka işlevi yok. Plastik diye sıkıntı yapma haha
    Teşekkürler

• Kışlık lastikler için orjinal jantların dışında kendim çelik jant aldım,
    Göbeğe tam oturması için bilezik ile montaj oldu, hiçbir sorun yok orjinal neyse kendi aldığım jantlarda o şuan,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.