< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Haziran 2023; 14:38:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı sosyal tesislerde alkol satışı resmen yasaklandı

-
-
Yersen zarar diye yasaklamışlardır aslında baskı amacıyla yasakladıkları gerçek. Bir herkese saygılıyız yersennn efendim.
Muhtemelen içenleri fişleyip ilk fırsatta tasfiye ederler.
Azerbaycan, Türkmenistan, İran karması her hamleleriyle ortada.
Özgürlüklere, demokrasiye bir bardak demli çay içildi bu yeni değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 18 Haziran 2023; 18:15:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sende icmeyin dediginde zihniyetini belli etmisin
Hersey elinizde diye dilediginiz seyleri yasaklayin
Akil tutulmasinkn kralini yapmisin kardesim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Haziran 2023; 18:20:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam sen alkol içmiyorsun diye içilmesin ama özgürlükçüsünüz ya
Neyse hadi isine bak
Sizene sağlığa zararından biz sizin yasam tarzınıza karisiyormuyuz.
Aldınız yasam tarzınızı dileğinizce yaşayın
Başkalarının yasam tarzinida yok etmeyi ihmal etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Haziran 2023; 9:39:35 >
Neyse ki türbanı yasaklamamışlar.
-
Aaa Olur mu kardeşim özgürlük hayat tarzı ya biz özgürlüklere müdahale eder miyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 18 Haziran 2023; 18:26:24 >
Her yerde alkol satilmamasini destekliyorum , içecek olan eğlence mekanları, oteller, tatil beldelerinde içsinler, şişede durduğu gibi durmuyor sapitan çok oluyor, babam mesela içmesini bilmiyor alkoligin teki cebine para girse ilk işi gidip rakı alıyor, bu adamdan memlekete ne fayda gelir..
Kes sesini sana deger veren yok agla kudur
Acitasyon yapa yapa hayat tarzimiza karistiniz zaten neyse senle muhatap olmicam
Sizede gun yuzu gostermiyor umarim et yiymezsiniz bir daha dolarda artmaya devam eder amin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Haziran 2023; 18:42:59 >
Bak arkadaşım, birine "içmeyin arkadaş" deme hakkının olmadığını öncelikle anlaman lazım. Sağlığa zarardan bahsediyorsan markette satılan ambalajlı ürünlerin çoğu zararlı.
Sarhoş sürücü muhabbetlerine girersen, şu an istanbula gidiyorum, araçların çoğu trafik kurallarına uymuyor, denetim de yok. Kazaların çoğu kuralsızlıktan oluyor.
İçki iyi birşey demiyorum, rusya bile bununla mücadele etmeye çalışıyor. Ama "içmeyin arkadaş" yöntemi hem etkisiz ve sonuç almaktan uzak hem de toplumsal huzura ve düzene zarar verebilecek anlayıştır. Herkes müslüman olmayabilir, müslüman olur ama dindar olmaz. Uygun ortamda, usulüyle içen insanlara karısılmamalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 18 Haziran 2023; 18:48:27 >
senin de bir şeylerin bozuk.
bu kadar kin ve nefreti nasıl sığdırdın içine?
-
nefretten kendilerini kaybediyorlar kazansinlar cokta önemli gunun sonunda enflasyon denen gercek var
Nasil insanlarla ugrasiyoruz ya blok atin gecin muhatap alirsaniz aa bakin bana deger veriyor diye sanicak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Haziran 2023; 18:57:19 >
Çok yerinde karar .
Geç kalınmış doğru uygulama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
ne çektiniz? kpss de 90 alıp mülakatta 50 alan mı yerinizi kaptı size imam hatibe gidin diyenler çocuklarını amerikada mı okuttu? tweet attınız diye sabah 5 te kapınıza polis mi dayandı? enkaz altında size sela mı dinlettiler? ucuz ekmek kuyruklarında mı geçti ömrünüz? 10 milyon yabancı mı sokuldu ülkenize? ne çektiniz? erkek halinizle türban takamamaktan başka??? neyseki artık bu mağdurum edebiyatlarınızı ciddiye alan yok... kininizde boğulacaksınız bu kafayla |
Tamam sen alkol içmiyorsun diye içilmesin ama özgürlükçüsünüz ya
Neyse hadi isine bak Sizene sağlığa zararından biz sizin yasam tarzınıza karisiyormuyuz. Aldınız yasam tarzınızı dileğinizce yaşayın Başkalarının yasam tarzinida yok etmeyi ihmal etmeyin. |
Bak arkadaşım, birine "içmeyin arkadaş" deme hakkının olmadığını öncelikle anlaman lazım. Sağlığa zarardan bahsediyorsan markette satılan ambalajlı ürünlerin çoğu zararlı. Sarhoş sürücü muhabbetlerine girersen, şu an istanbula gidiyorum, araçların çoğu trafik kurallarına uymuyor, denetim de yok. Kazaların çoğu kuralsızlıktan oluyor. İçki iyi birşey demiyorum, rusya bile bununla mücadele etmeye çalışıyor. Ama "içmeyin arkadaş" yöntemi hem etkisiz ve sonuç almaktan uzak hem de toplumsal huzura ve düzene zarar verebilecek anlayıştır. Herkes müslüman olmayabilir, müslüman olur ama dindar olmaz. Uygun ortamda, usulüyle içen insanlara karısılmamalıdır. |
Sende icmeyin dediginde zihniyetini belli etmisin
Hersey elinizde diye dilediginiz seyleri yasaklayin Akil tutulmasinkn kralini yapmisin kardesim |
Çok yerinde karar .
|
Geç kalınmış doğru uygulama.
|
Aaa Olur mu kardeşim özgürlük hayat tarzı ya biz özgürlüklere müdahale eder miyiz |
Geç kalınmış yerinde bir karar... Alkolün A'sını görmek istemiyorum !!! bütün kötülüklerin başında alkol vardır bu kadar net... |
Neyse ki türbanı yasaklamamışlar. |
Benzer içerikler
- parayla diploma veren üniversiteler
- muhalif kanallar hangileri
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- dişi inek eti yenir mi
- bir cafe aylık ne kadar kazanir
- taklamakan çölü
- 2024 en çok satan arabalar
- e sim nedir
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- togg dijital anahtar nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X