Şimdi Ara

Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı sosyal tesislerde alkol satışı resmen yasaklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jandarma sosyal tesislerinde alkol satışı durduruldu. Tüm jandarma sosyal tesislerin alkol satışının durdurulması geçen ramazan ayı ile birlikte başladı. Alkol satışının durdurulması emekli bir askerin CİMER yaptığı başvuruya verilen yanıtla resmileşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Haziran 2023; 14:38:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ne çektiniz?

kpss de 90 alıp mülakatta 50 alan mı yerinizi kaptı

size imam hatibe gidin diyenler çocuklarını amerikada mı okuttu?

tweet attınız diye sabah 5 te kapınıza polis mi dayandı?

enkaz altında size sela mı dinlettiler?

ucuz ekmek kuyruklarında mı geçti ömrünüz?

10 milyon yabancı mı sokuldu ülkenize?

ne çektiniz? erkek halinizle türban takamamaktan başka???

neyseki artık bu mağdurum edebiyatlarınızı ciddiye alan yok...

kininizde boğulacaksınız bu kafayla

Bak arkadaşım, birine "içmeyin arkadaş" deme hakkının olmadığını öncelikle anlaman lazım. Sağlığa zarardan bahsediyorsan markette satılan ambalajlı ürünlerin çoğu zararlı.

Sarhoş sürücü muhabbetlerine girersen, şu an istanbula gidiyorum, araçların çoğu trafik kurallarına uymuyor, denetim de yok. Kazaların çoğu kuralsızlıktan oluyor.

İçki iyi birşey demiyorum, rusya bile bununla mücadele etmeye çalışıyor. Ama "içmeyin arkadaş" yöntemi hem etkisiz ve sonuç almaktan uzak hem de toplumsal huzura ve düzene zarar verebilecek anlayıştır. Herkes müslüman olmayabilir, müslüman olur ama dindar olmaz. Uygun ortamda, usulüyle içen insanlara karısılmamalıdır.

• Yersen zarar diye yasaklamışlardır aslında baskı amacıyla yasakladıkları gerçek. Bir herkese saygılıyız yersennn efendim.

Muhtemelen içenleri fişleyip ilk fırsatta tasfiye ederler.

Azerbaycan, Türkmenistan, İran karması her hamleleriyle ortada.

Özgürlüklere, demokrasiye bir bardak demli çay içildi bu yeni değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 18 Haziran 2023; 18:15:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • of_curse O kullanıcısına yanıt
    Sende icmeyin dediginde zihniyetini belli etmisin
    Hersey elinizde diye dilediginiz seyleri yasaklayin

Akil tutulmasinkn kralini yapmisin kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Haziran 2023; 18:20:5 >
    Tamam sen alkol içmiyorsun diye içilmesin ama özgürlükçüsünüz ya

Neyse hadi isine bak

Sizene sağlığa zararından biz sizin yasam tarzınıza karisiyormuyuz.

Aldınız yasam tarzınızı dileğinizce yaşayın
    Başkalarının yasam tarzinida yok etmeyi ihmal etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Haziran 2023; 9:39:35 >
  • Neyse ki türbanı yasaklamamışlar.

• Aaa Olur mu kardeşim özgürlük hayat tarzı ya biz özgürlüklere müdahale eder miyiz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 18 Haziran 2023; 18:26:24 >
  • Her yerde alkol satilmamasini destekliyorum , içecek olan eğlence mekanları, oteller, tatil beldelerinde içsinler, şişede durduğu gibi durmuyor sapitan çok oluyor, babam mesela içmesini bilmiyor alkoligin teki cebine para girse ilk işi gidip rakı alıyor, bu adamdan memlekete ne fayda gelir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kes sesini sana deger veren yok agla kudur

Acitasyon yapa yapa hayat tarzimiza karistiniz zaten neyse senle muhatap olmicam

Sizede gun yuzu gostermiyor umarim et yiymezsiniz bir daha dolarda artmaya devam eder amin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Haziran 2023; 18:42:59 >

Bak arkadaşım, birine "içmeyin arkadaş" deme hakkının olmadığını öncelikle anlaman lazım. Sağlığa zarardan bahsediyorsan markette satılan ambalajlı ürünlerin çoğu zararlı.

Sarhoş sürücü muhabbetlerine girersen, şu an istanbula gidiyorum, araçların çoğu trafik kurallarına uymuyor, denetim de yok. Kazaların çoğu kuralsızlıktan oluyor.

İçki iyi birşey demiyorum, rusya bile bununla mücadele etmeye çalışıyor. Ama "içmeyin arkadaş" yöntemi hem etkisiz ve sonuç almaktan uzak hem de toplumsal huzura ve düzene zarar verebilecek anlayıştır. Herkes müslüman olmayabilir, müslüman olur ama dindar olmaz. Uygun ortamda, usulüyle içen insanlara karısılmamalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 18 Haziran 2023; 18:48:27 >

senin de bir şeylerin bozuk.

bu kadar kin ve nefreti nasıl sığdırdın içine?

• nefretten kendilerini kaybediyorlar kazansinlar cokta önemli gunun sonunda enflasyon denen gercek var
    Nasil insanlarla ugrasiyoruz ya blok atin gecin muhatap alirsaniz aa bakin bana deger veriyor diye sanicak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Haziran 2023; 18:57:19 >
  • Çok yerinde karar .

• Geç kalınmış doğru uygulama.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.