Şimdi Ara

Jameson mu roadstar mi? (Amfi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 4 adet pioneer Ts-6966s 420 w 60 rms
    Oval hoparlör var ve amfi almak istiyorum. Biraz araştırma sonucu, bu iki amfi arasında kaldım. Sonrasında ise bi tane woofer da alıcam. Asiri derece müzik tutkum yok ama normal bi seviye ses kalitesi olsun istiyorum. Bu amfiler işimi görür mü ve tercih hangisi olmalı? Tecrübe sahibi arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Teşekkürler...

www.hepsiburada.com
    Jameson USA-505 2500 Watt 4 Kanal Stereo Araç Amfisi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/jameson-usa-505-2500-watt-4-kanal-stereo-arac-amfisi-p-OTJAMUSA505?magaza=Gunes%20Elektronik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanulu -- 3 Nisan 2018; 19:55:10 >

• Roadstar bende var 1 mid 1 sub takılı 1yılı geçti sorun yok ama 3 tane bağlantıda verim alabilir misin bilmiyorum
  • Su an woofer olmadığı için 4 hoparlörü baglicam. Woofer alınca 2 hoparlörü çıkartıp, wooferi köprü olarak kullanırım diye düşünüyorum. Bu şekil olmaz mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jameson alabilirsin dört hoparlörü iki kanala gir , diğer iki kanalıda köprü yapıp bassa gir sıkıntı yaşamazsın kendim öyle kullanıyorum ses fark edilecek düzeyde düşmez anlaşılmaz öyle kullanabilirsin

• Öyle de olabilir aslında. zaten öyle extrem müzik tutkum yok. Normal seviye çıksın yeter. Fiyat olarak aralarında 100 tl var. Jameson 350, roadstar 250 tl. Jameson bu farka değer mi peki

• Bu anfi yeterli gelir mi peki? Besleme sorunu olmasın diye gücü yüksek olsun diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burhanulu kullanıcısına yanıt
    Ovalleriniz 60rms amfinin verdiği değerde 4x60 tam besleyecek ilerde woofer eklendiğinde biraz zorlar anfiyi ama fiyatına göre iyi performans alırsınız bundan Emin’im

• Çok güçlü woofer almicam zaten ama anfi zorlanırsa sorun olmaz mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.