Şimdi Ara

Jameson Js-2016 Mini FHd Uydu Alıcı İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
11.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar teknosa turuncu indirimle 62 tl'ye ürünü aldık.Malum hd kanallar çoğaldı bedava izlemek için ürünü 2 gün araştırıp aldım.

Cihaz 5800 telefonum kadar ağır ve ondan hafif geniş.
    Bu cihaz mı Full HD 1080İ yayın gösterecek diyorsunuz

Kutu içeriği

Marifetleri iso dosya açabilme
    Nes32 oyunların yüklenmesi
    wifi ile google map hava durumu,youtube _full hd video oynatabiliyor_ ebook-picasa vs uygulamalar
    ip tv -ccam kart-server paylaşımı yapabiliyor.
    yine yayınları hdd ye kaydedebiliyor.
    Daha ne olsun diyorsunuz hemde bu fiyata.Aklımda next vardı ama aynı özelliklerdeki next 110 tl idi.
    Unutmadan işlemcisi 667 mhz sunplus işlemci var piyasada genelde ali işlemciler bulunuyor bu bir üst model işlemci
    Ayrıca ürün usb 3g wifi de destekliyor.
    1 usb girişi var ürünün.

Kullandığım beğendiğim özellikler.

Şu an dijiturk kullanıyorum ıq plus hd kutu var tv ye takılı
    Tv hd ready 100 hz 82 ekran

Cihazı takmadan önce dijiturke o kadar para veriyoruz bunun kadar hd yayınları akıcı ve net gösteremez demiştim.
    Tamamen yanılmışım fotoları en sona daha sonra ekleyeceğim.
    En az dijiturk kadar net hd yayın netliği var cihazın sesi dijiden bir tık daha iyi geldi.logitec 5+1 ses sitemi var tv de.

Sonra dedim sd yayınlar dijiturk gibi olmaz dedim. Ve can alıcı nokta dijiturkten bir tık daha iyi sd yayın performansı var çamur gibi görüntü bir kaç kanalda denk geldim çoğu kanal oldukça iyi göz tırmalamıyor.Ama belirtelim televizyonun çözünürlüğü hd ready belki bundan dolayı fazla gözüme batmadı ama full hd tv lerde deneyemediğimi için benim hoşuma gitti.

2-3 saat kanalları kurdum sonra dijiturku taktım tekrar, 15 gün sonra diji kapanacak onun için geri dijiyi taktım.
    3 saat sonunda(güncelleme-kanala arama vs) cihaz bariz ısınmıştı ama aşırı değildi. 8-10 saat kullanımda bence kayda değer ısınacaktır performansına etkisini bilemiyorum.
    Bu konuda notum cihazı tv ye yapıştırmayın arkasında sallansın kendi halinde tv nin de sıcaklığıyla sıkıntı oluşabilir.

Wifi denemdim ama chipsetine bakarak çinden 5 dolara alttaki wifi antenini sipariş verdim

Cihazı nete bağladım youtube istediğiniz videoyu istediğiniz çözünürlükte izletiyor hatta videoları flash belleğe de kaydedebiliyorsunuz.Tek girişe usb çoklayıcı ile hem wifif hem flash bellek takılabiliyor.Ip tv de pek kanal bulunmuyor paralı izlemek lazım.
    Yine netten oyun indirip oynayabiliyorsunuz müthiş bir cihaz

Kanal geçişleri de bir tık dijiturkten iyi.Ayrıca cihazın desteği oldukça iyi jameson türkiye arada güncelleme çıkarıyor ve 2 dakikada alete kuruyorsunuz çok kolay.

Üzüldüğüm şey neden 1 yıldır bu cihazları almayıp dijiturke hd yayın ve belgesel izleyeceğim diye para verdim diye kendime kızdım.

Ip tv ile usb aletim çinden gelsin uğraşacağım.Yine cihazı alınca faturayı jamesona foto olarak gönderince ıp tv keyi veriyor yani kart paylaşım kodu mudur nedir işte onlardan ama ben daha almadım.

Eksileri ,

2 usb olsa iyiydi ama cihaz usb çoklayıcıyla hem wifi hem usb bellek tanıyabiliyor
    Isınması ilerde problem çıkarır mı bilemedim.

Kumanda gözü hep kırmızı ışık yanıyor açıkken yeşil yanması gerekirdi.

Şimdilik bu kadar arkadaşlar Allah razı olsun demeniz yeterli ben konuyu dijiturke fazla para vermemeniz için açtım yani en azındaN hd kanal ve belgesel izlemek için...
    Diğer özellikler kullandıkça eklenedektir.

Not:Kumanda gözünü tv nin arkasına monte edin kumadan her şekilde çok iyi algılıyor öne takarsanız çok aydınlatıyor seyir zevkini engelliyor maşallah zenon ışık takmışlar :)

SONUÇ:
    Bu fiyata kesinlikle tavsiyedir. Çok para vermeye bence gerek yok diye düşünüyorum.
    Not: Bu gün güncelleme geldi 10-10-2014 küçük hatalar düzeltilmiş kanal düzenlerken ön izleme ekranı gelmiş
    https://www.facebook.com/groups/js20015.2017/393275797494882/?ref=notif¬if_t=group_comment_reply

DİJİTUK IQ PLUS HD YAYIN

JAMESON JS-2016 HD YAYINLAR

ÖRNEK HD KAYIT

ÖRNEK SD KAYIT

[DHTUBE=]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 27 Ekim 2014; 16:55:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun inceleme için teşekkürler

• Ayni cihazi bende aldim ama şu ip tv işinden hiç anlamam umarim burada anlatimi yaparsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Ayni cihazi bende aldim ama şu ip tv işinden hiç anlamam umarim burada anlatimi yaparsin

çinden gelsin wifi adaptörüm sonra yapacağım inşallah hocam siz isteyin maksat paylaşmak
  • Bende bu uydu alıcısından aldım kanal geçişleri çok yavaş falan diyorlardı bana hiçte yavaş gelmedi bu fiyata bu özellikler kesinlikle çok tatminkar
  • Turksat4a ayarlarını yapamadım bir türlü, değerleri girip arama yaptırıyorum, kanalları buluyor, hafızaya kaydet diyorum okeyliyor ama sonrasında kanallar yok ne yapmam gerektiğini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder804

Turksat4a ayarlarını yapamadım bir türlü, değerleri girip arama yaptırıyorum, kanalları buluyor, hafızaya kaydet diyorum okeyliyor ama sonrasında kanallar yok ne yapmam gerektiğini bilen var mı?

ok tuşuna basarak kanal listesini aç
    kırmızı düğmeye bas altta
    oradan turksat 2a3a seç gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm kanalları kaybettim ve tekrar bulamıyorum 4a ayarlarını adım adım yazabilirmisiniz lütfen
  • yeni aldığım js 2017 de 4A ya geçişi kendim yaptım. js 2016 da aynıdır zaten. kısaca anlatayım. öncelikle kurulum menüsünden uydu bölümünden turksat 2a-3a yı tamamen sildim. daha sonra yeni uydu ekle seçeneği ile turksat 4a yı 42 doğu olarak ekledim. tabi ki transponderlar yok. trannsponder ekleme seçeneğinden turksat şebeke arama frekansını ekledim. (2 adet var bende 1 tanesini gördü cihaz.) ve taramayı şebeke arama açık şekilde başlattım. bu şebeke arama vs mevzusu mavi tuşla uydu tara kısmından sonra küçük menü halinde açılıyor. tüm kanallar eksiksiz geldi. 500 üzeri kanal buldu. kısaca böyle. daha detaylı ve resimli isterseniz js 2016 turkssat 4a ya geçiş diyerek aratabilirsiniz. endişe edecek birşey yok. biraz karışık gelebilir fakat çok basittir. kolay gelsin.
  • Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Dsmart üyeliğim bitmek üzere... HD uydu alıcı için arayış içindeydim. Çok makbule geçti.
  • ramocan34 R kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç uydu işiyle ilgilenmediğim için ihtiyacım olan böyle bir tiyoydu çok teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramocan34

yeni aldığım js 2017 de 4A ya geçişi kendim yaptım. js 2016 da aynıdır zaten. kısaca anlatayım. öncelikle kurulum menüsünden uydu bölümünden turksat 2a-3a yı tamamen sildim. daha sonra yeni uydu ekle seçeneği ile turksat 4a yı 42 doğu olarak ekledim. tabi ki transponderlar yok. trannsponder ekleme seçeneğinden turksat şebeke arama frekansını ekledim. (2 adet var bende 1 tanesini gördü cihaz.) ve taramayı şebeke arama açık şekilde başlattım. bu şebeke arama vs mevzusu mavi tuşla uydu tara kısmından sonra küçük menü halinde açılıyor. tüm kanallar eksiksiz geldi. 500 üzeri kanal buldu. kısaca böyle. daha detaylı ve resimli isterseniz js 2016 turkssat 4a ya geçiş diyerek aratabilirsiniz. endişe edecek birşey yok. biraz karışık gelebilir fakat çok basittir. kolay gelsin.

Ben hazır gelen turksat 2a3a uydusundan arama yaptırdım bende de 500 adete yakın kanal geldi silip 4a yı eklesem acaba bir değişiklik olur mu?

• hayır aynısıdır. ben sadece 2a/3A görünmesin diye yaptım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

Arkadaşlar teknosa turuncu indirimle 62 tl'ye ürünü aldık.Malum hd kanallar çoğaldı bedava izlemek için ürünü 2 gün araştırıp aldım.

Kutu içeriği

wifi ile google map hava durumu,youtube _full hd video oynatabiliyor_ ebook-picasa vs uygulamalar
    Daha ne olsun diyorsunuz hemde bu fiyata.Aklımda next vardı ama aynı özelliklerdeki next 110 tl idi.
    Unutmadan işlemcisi 667 mhz sunplus işlemci var piyasada genelde ali işlemciler bulunuyor bu bir üst model işlemci
    1 usb girişi var ürünün.

Cihazı takmadan önce dijiturke o kadar para veriyoruz bunun kadar hd yayınları akıcı ve net gösteremez demiştim.
    En az dijiturk kadar net hd yayın netliği var cihazın sesi dijiden bir tık daha iyi geldi.logitec 5+1 ses sitemi var tv de.

Sonra dedim sd yayınlar dijiturk gibi olmaz dedim. Ve can alıcı nokta dijiturkten bir tık daha iyi sd yayın performansı var çamur gibi görüntü bir kaç kanalda denk geldim çoğu kanal oldukça iyi göz tırmalamıyor.Ama belirtelim televizyonun çözünürlüğü hd ready belki bundan dolayı fazla gözüme batmadı ama full hd tv lerde deneyemediğimi için benim hoşuma gitti.

2-3 saat kanalları kurdum sonra dijiturku taktım tekrar, 15 gün sonra diji kapanacak onun için geri dijiyi taktım.
    3 saat sonunda(güncelleme-kanala arama vs) cihaz bariz ısınmıştı ama aşırı değildi. 8-10 saat kullanımda bence kayda değer ısınacaktır performansına etkisini bilemiyorum.
    Bu konuda notum cihazı tv ye yapıştırmayın arkasında sallansın kendi halinde tv nin de sıcaklığıyla sıkıntı oluşabilir.

Wifi denemdim ama chipsetine bakarak çinden 5 dolara alttaki wifi antenini sipariş verdim

Kanal geçişleri de bir tık dijiturkten iyi.Ayrıca cihazın desteği oldukça iyi jameson türkiye arada güncelleme çıkarıyor ve 2 dakikada alete kuruyorsunuz çok kolay.

Üzüldüğüm şey neden 1 yıldır bu cihazları almayıp dijiturke hd yayın ve belgesel izleyeceğim diye para verdim diye kendime kızdım.

Ip tv ile usb aletim çinden gelsin uğraşacağım.Yine cihazı alınca faturayı jamesona foto olarak gönderince ıp tv keyi veriyor yani kart paylaşım kodu mudur nedir işte onlardan ama ben daha almadım.

Eksileri ,

2 usb olsa dedim belki hdd kaydı yaparım hem de internete girerim diye ama şu an ihtiyaç duymadım.

Şimdilik bu kadar arkadaşlar Allah razı olsun demeniz yeterli ben konuyu dijiturke fazla para vermemeniz için açtım yani en azındaN hd kanal ve belgesel izlemek için...

SONUÇ:
    Bu fiyata kesinlikle tavsiyedir. Çok para vermeye bence gerek yok diye düşünüyorum.

DİJİTUK IQ PLUS HD YAYIN

Hocam fhd uydu alıcısı hd ready özellikli televizyonda çalışır mı?
    Çalışıyorsa nasıl yapılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: nenekonda49

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

Arkadaşlar teknosa turuncu indirimle 62 tl'ye ürünü aldık.Malum hd kanallar çoğaldı bedava izlemek için ürünü 2 gün araştırıp aldım.

Kutu içeriği

1 usb girişi var ürünün.

Eksileri ,

2 usb olsa dedim belki hdd kaydı yaparım hem de internete girerim diye ama şu an ihtiyaç duymadım.

SONUÇ:

DİJİTUK IQ PLUS HD YAYIN

Hocam fhd uydu alıcısı hd ready özellikli televizyonda çalışır mı?
    Çalışıyorsa nasıl yapılır?

çalışır tabi hd ready hd yayınları alabilir ama full hd olarak gösteremz
    benim televizyon hd ready zaten konuda yazdım sıkıntı yok canavar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ramocan34

hayır aynısıdır. ben sadece 2a/3A görünmesin diye yaptım..

senin yüzünden eve geldim hemen uyduyu sildim sonra uydu ekle diyorum 4a diye uydu yok
    sonra fabrika ayarlarına döndüm meğer 2a-3a yazan uydunun ayrıntılarına girdim 42 doğu yazıyor :)

• bu arada ürün 16 gb flash belleğime pvr, yani tv-radyo kaydı yapıyor

• beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçenlerde kawai 6500 fhd mini uydu alıcısı almıştım hd ready olan tv de çalışmadı ama fhd tv de çalıştı acaba fhd olan tvye takıp kaliteyi 720p yapsam hd ready olan tv de çalışır mı?

• ip tv çok stabil. cccam da öyle en ufak bir takılma vs yok. yalnız listeleri hazırlamak sıkıntı. sağdan soldan bulunan linkleri copy/paste ile hazırladığınız txt dosyasından okuyamıyor. illaki istediği formatta olacak. zor mu ? değil fakat uğraştırıyor. malzeme kalitesi idare eder fakat bu adaptör nedir abicim daha dandiği yok muydu ? 2. gün pert oldu. eski dream 500 s in 2 amperlik adaptörünü kullandım şu iptv denemesi için. kendi adaptörü 1,5 amper. bilen biri varmıdır bi skıntı olur mu ? ayrıca ısınma prooblemi iiçin usb fan vs lazım sanki.
  • usb ye kayıt yaptım harika görüntü. hd. paylaşmak isterdim görüntü konusunda yardımcı olur diye ama çok uzun..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.