Şimdi Ara

Jako'mu alsam yoksa daha ziyade daha UFAK BİR KUŞMU ALSAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ara bi tane papağan almayı düşünüyorum Jako alayım diyorum ama çok yabani çıkma şansı varmış
    Elde beslemelerinde fiyatları epeyce yüksek maliyetli
    Daha böyle insancıl ev ortamına çabuk alışabilecek fiyatıda 1-2 Bin tlyi geçmeyecek kuş öneriniz varmıdır ?

• öncelikle jakonun tabiri caizse pasaklı olduğu belirteyim temizlik konusunda sizi bezdirebilir...eğitim olarak eğer 1 yaşını geçmiş ve yabaniyse evcilleştirmeniz normalden biraz daha uzun sabır ve ilgi ister olmaz diye birşey yok..elde beslemeye fazla para vermek yerine yavru bulup kendiniz eğitmeniz daha hoş olur kanımca zaten jako yavruları evcilleşmeye en elverişli türlerden birisi...

eğer o türde başka derseniz halka boyun iskender papağanı tavsiye ederim boyutu tahminen jakodan biraz ufak fiyatıda bütçenizin yarısı kadar...ayrıca çok taklitci cana yakın ve konuşkan bir papağandır...
  • 1 yildir bir jako sahibiyim. Aldigimda tahminen 2 3 yaslarinda vahsi bir kustu. Odaya girmemle beraber bagirirdi avazi ciktiginca. Su anda yine cok urkek. Her seyden korkuyor. Gunun 6 7 saatini kafes disinda geciyor odasinda yanliz basina. Cogunlukla benden kacmasina ragmen eger bi sekilde isterse kafasini sirtini kuyrugunu gogsunu yani her yerini kasitiyor hatta opturuyor. Arada isiririm diye tehdit edici gagalar da savuruyor ama kizinca basini hemen asagi indirip goz ucuyla bana bakiyor. Ayni ozur diler gibi. Egitmesi uzun ve mesakkatli. Ama su anda onsuz bir hayat dusunemiyorum. Keske daha cok zaman ayirabilsem ogluma. Boyle vahsi bir hayvani alistirabilmek insani daha da bir bagliyor jakolara. Eger ilgilenebilcekseniz kesin alin. Ayrica bol bol disarda gezebilsin. Kafesine zorla sokuyorum ben artik oglumu. İttirmem gerekiyor resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jako çok iyidir hoştur ama ciddi emek ister, sevgi ister, sabır ister.

Yalnız bırakmaya gelmez, biz tatile gederken bile yanımızda götürüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: leshraccc

Arkadaşlar bu ara bi tane papağan almayı düşünüyorum Jako alayım diyorum ama çok yabani çıkma şansı varmış
    Elde beslemelerinde fiyatları epeyce yüksek maliyetli
    Daha böyle insancıl ev ortamına çabuk alışabilecek fiyatıda 1-2 Bin tlyi geçmeyecek kuş öneriniz varmıdır ?

hocam jakolar çok iyi kuşlardır fakat bir o kadar da pahalı. aldınız diyelim bir süre sonra eşlemek te istersiniz. 2 kuşun fiyatı 2000-2500 e falan gelir. daha ufak papağanlardan alabilirsiniz. bi akrabamda sultan papağanı var. jako gibi konuşma kabliyeti yok ama anımsatıcı şekilde ötebiliyor. hem süslü çok güzel bir kuş. ama dediğim gibi jakolar konuştukları için ayrı bir güzel tercih sizin.

• bi de amazon bakın derim.jako ya göre daha temiz,oyuncu ve jako ya yakın seviyede konuşur.750 ye yavru satan biri vardı link atarım isterseniz.
  • Atabilirsiniz kayda değer birşeyse bakabilirim iyi olur Henüz daha almadım. Sağlıklı ve temiz birşey olsun istiyorum Geç olsada istenilen nitelikleri taşısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu ton balığı bozuk mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

• leshraccc kullanıcısına yanıt
    650 tl ye ewcil hırlamayan ısırmmayan jakomu satıyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kus-cok-sevimli-evcil-ve-saglikli-jako-166365047/detay/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.