videoyuda seyrettim konuyu hortlatmak boynumun borcu oldu artık :) şu sıralar ne fiyattan gidiyor acaba bu kuşlar.. çok tatlılar yaw
sabredersen alıştırırsın kendine ben 5 yıldır besliyorum
alacaktım vazgeçtim 2 tane sultan papağanı aldım
bende bir tane var jako 15 yaşında 1 yaşındayken felan aldım ilk geldiği zamanlar bir hırlıyordu diyordum olum sokak köpekleri senin yanında halt etmiş şimdi öğrenmiş kes lan sensin köpek 14 yılın acısını benden çıkarıyor tüy yolmaz sorunları ilk geldikleri zaman sahibini tanımazlar 2 3 hafta sizi dikkatli izlerler izledikleri zaman size alışırlar mesela benim yakup felaket derecede konuşuyor 500 kelimeyi geçti dışarı çıkarıyorum geziyoruz omuzumda duruyor hiç ayrılmıyor bir köt alışkanlık edinmiş kardeşim çapkınlığa alıp götürünce işte buda her şeyi öğrenmiş kız geçtimi güzel bir tane şit anam sen ne güzelsin bende dışarı çıkaramıyorum yoksa eşim beni öldürecek benim sesimi taklit ediyor çünkü eğitirseniz jakonuzu ona sadece çekirdek ve fıstık vermeyin elma yerler üzüm yerler hele hele üzüme bayılırlar elma yemeleri içinde geçin karşısına şapırdata şapırdata yiyin iştahları açılıyor böylece yine size alışıyorlar ortalama 60 80 yıl yaşarlar belli süreden sonra kafeste durmazlar size bir öneri aldığınız jako 1 yaşını geçti ise arkada 4 tane kanadını veterinere çektirin uçamasın yerde dolaşsın sorun olmaz sanmayın yani valla ben ilk aldığımda 15 gün sonra serbest Bıraktım gitti sobaya dayandı demekki üşümüş aradan bir yıl geçti bana bir küfür ediyor emre seni öldürecem olum 2 hafta üşüdüm senin yüzünden yani çok zeki harddiski büyük hayvanlardan beslemek isteyen arkadaşlar yada satın almak isteyen arkadaşlarımız olursa ben üretimini yapiyorum tüm illere yolluyoruz Kırmızı Kuyruk Kongo Jako + Kafes + Yanında Yemi + İlacı + Spreyi + Çites Belgesi + Veteriner Belgesi + İğnesi Yanında Yolluyoruz Fiyatı 550 Tldir Yaşlarına Girmemişlerdir 6 Aylıklardır Almak İsteyenin Bulunduğu İle Otobüs Firmalarıyla Yollanır
mail adresimiz : turku-yolcusu24@hotmail.com
emre bulunmaz
ya bende de sultan papağanı var yaklaşık 2 ay oldu hala eğitemedim. Kafesin yanına yaklaşınca sanki köpek gibi hırlıyor. Elimize gelmiyor çok yabani kaçıyor kafesin içinde sadece yem ve suyu değiştiriyorum başlarım böyle papağana :)
Bence Almadan Önce Bunu Bir Değerlendir.
quote:
BİR TANIDIĞIMIN HEDİYE ETTİĞİ JAGO CİNS PAPAĞANIMI SATIYORUM.O TANIDIĞIMLA DA BÜTÜN İLİŞİĞİMİ KESTİM.ALANA DAHA ÖNCE KERPETEN (PAPAĞANIN İSMİ) TARAFINDAN PARMAĞI KOPARILAN KARDEŞİMİN KULLANDIĞI İLKYARDIM SETİNİ BEDAVA VERECEĞİM.ZAMANINDA BİR PETSHOPA SATTIĞIMDA ADAM BANA PARAMI İADE ETTİ VE 3. FOTOĞRAFI BANA YOLLADI.DİĞER KUŞLARLA DA FAZLA ANLAŞAMAMIŞ.
GEREKLİ GÖRDÜĞÜM BAZI ÖNEMLİ NOTLAR; ASLA KAFESİNİ AÇMAYINIZ. AÇARSANIZ ELİNİZDEN HAYDARI EKSİK ETMEYİNİZ. KERPETENE ASLA AGRESİF TAVIRLAR GÖSTERMEYİNİZ. OLUR DA YEM VERMEK İÇİN KAFESİNE YANAŞIRSANIZ 3 KİŞİDEN AZ OLMAYINIZ. YEM OLARAK HERŞEYİ VEREBİLİRSİNİZ YEMEK SEÇMEZ.(BAMYA, KURUFASÜLYE, KABAK)
KOPAN UZVUNUZU BUZLA DOLU BİR TENCERE VEYA BENZERİ BİR KAP İLE EN YAKIN DEVLET HASTANESİNE GİDERSENİZ ÇOK GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ. ALAN ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN.
naparsak yapalım bu adam kadar cool olamayız gerçi sanırım:D
benimde sultan papağanım var tam bi psikopat elini uzattın mı hırlıyo :D ısırıyo ama sadece kafesin içinde yapıyo bunu :D
quote:
Orijinalden alıntı: Jakocu24
bende bir tane var jako 15 yaşında 1 yaşındayken felan aldım ilk geldiği zamanlar bir hırlıyordu diyordum olum sokak köpekleri senin yanında halt etmiş şimdi öğrenmiş kes lan sensin köpek 14 yılın acısını benden çıkarıyor tüy yolmaz sorunları ilk geldikleri zaman sahibini tanımazlar 2 3 hafta sizi dikkatli izlerler izledikleri zaman size alışırlar mesela benim yakup felaket derecede konuşuyor 500 kelimeyi geçti dışarı çıkarıyorum geziyoruz omuzumda duruyor hiç ayrılmıyor bir köt alışkanlık edinmiş kardeşim çapkınlığa alıp götürünce işte buda her şeyi öğrenmiş kız geçtimi güzel bir tane şit anam sen ne güzelsin bende dışarı çıkaramıyorum yoksa eşim beni öldürecek benim sesimi taklit ediyor çünkü eğitirseniz jakonuzu ona sadece çekirdek ve fıstık vermeyin elma yerler üzüm yerler hele hele üzüme bayılırlar elma yemeleri içinde geçin karşısına şapırdata şapırdata yiyin iştahları açılıyor böylece yine size alışıyorlar ortalama 60 80 yıl yaşarlar belli süreden sonra kafeste durmazlar size bir öneri aldığınız jako 1 yaşını geçti ise arkada 4 tane kanadını veterinere çektirin uçamasın yerde dolaşsın sorun olmaz sanmayın yani valla ben ilk aldığımda 15 gün sonra serbest Bıraktım gitti sobaya dayandı demekki üşümüş aradan bir yıl geçti bana bir küfür ediyor emre seni öldürecem olum 2 hafta üşüdüm senin yüzünden yani çok zeki harddiski büyük hayvanlardan beslemek isteyen arkadaşlar yada satın almak isteyen arkadaşlarımız olursa ben üretimini yapiyorum tüm illere yolluyoruz Kırmızı Kuyruk Kongo Jako + Kafes + Yanında Yemi + İlacı + Spreyi + Çites Belgesi + Veteriner Belgesi + İğnesi Yanında Yolluyoruz Fiyatı 550 Tldir Yaşlarına Girmemişlerdir 6 Aylıklardır Almak İsteyenin Bulunduğu İle Otobüs Firmalarıyla Yollanır
mail adresimiz : turku-yolcusu24@hotmail.com
emre bulunmaz
lan dengesiz kaç yılının konusunu açıp saçma sapan şeyler yazıyorsun papagan beslemesem yiyecegim yani para için yakında a..... da satarsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme