Şimdi Ara

jailbreak tarihçesi ve değişik soru (aranılan yanıt gelmiştir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başta bu konu için özür diliyorum ve başlıyorum şimdi bu jailbreak dediğimiz iostaki root işlemi okuduğum kadarıyla 2007 yılında ios 1.0 için çıkmış neyse bunu atlayalım da asıl sorum kaçak olmadan bu program en başından yüklenir miydi demek istediğim iosun hatalarından dolayı değilde iosun app storedan falan yüklenir mi? bu jailbreakçılar neden böyle 1 girişimde bulunmadılar bu da merak ettiğim 2.sorudur neden kaçak değilde kaçak yollarla bu işlemi yapıyorlar acaba diyorum 1 engel falan mı var bu konu hususunda tekrardan özür diliyorum lütfen patavatsızlığımı bağışlayın lütfen kızacaksanız alakasız mesaj yazacaksanız lütfen konuya girmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTiMe -- 30 Kasım 2015; 23:04:23 >

• appstore bu tür uygulamalara sence izin verir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle özür, patavatsızlık gibi şeylere hiç gerek yok düzgünce soru sormuşsunuz çekinmeyin :)

Sorunuza gelecek olursak AppStore'a uygulama alınırken uzun bir inceleme sürecinden geçiyor ve kriterlere ters bir durum varsa hiçbir şekilde kabul edilmiyor. Bu yüzden marketten yüklenmesi imkansız. Yüklense bile marketten yüklenen uygulamaların belirli konumlar dışında dosya sistemine erişimleri yok, bu yüzden /var, /system gibi konumlara erişemediği için jailbreak yapamazdı
  • cydia ikonunu basit bi .ipa'dan ibaret sanıyor sanırım arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

appstore bu tür uygulamalara sence izin verir mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

cydia ikonunu basit bi .ipa'dan ibaret sanıyor sanırım arkadaş

varsayımlardan bahsediyorum burada bende biliyorum böyle olmadıklarını @ulasates tam istediğim yanıtı verdin çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.