< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar merhaba, ios 13.5 uncover jailbreak kullanıyorum, apple watch serie 3 alacağım ancak sitesinde şöyle bir yazı var, Apple Watch için iOS 14 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli gerekir. jailbreak gitmemesi adına telefonu güncellemek istemiyorum, ios 13.5 üzerindeyken saati kullanabileceğim bir tweak var mıdır? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar merhaba. yeni unc0ver 5.3.1 ile jailbreak yaptıktan sonra hackyouriphone ve kiimo repolarını ekleyemiyorum. Neler oldu bu repolar silindimi ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 11 Ekim 2020; 10:49:1 > |
10 yıldır jailbreak kullanırım. hackyouriphone cydia nın demirbaşıdır. Jailbreaki menuler uçsun kaçsın yıldız çıksın diye yapmıyoruzki. Amaç hack ve crack zaten. Cracklı tweaklerde zaten bu büyük repolarda bulunur. Yani anlmadım yeni jenerasyon jailbreaki "oleey jailbreak yaptım" demek için mi yapıyor ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 11 Ekim 2020; 11:26:5 > |
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim :)) |
6S ios 12 den ios13 e nasıl geçebilirim arkadaşlar cihaz jb li. ios 13 imzalar kapalı mümkünmüdür yüklemek |
13.6 için pc olmadan bir yolu yok mu hala? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 17 Ekim 2020; 22:57:58 > |
Pekii ip 12 mi yoksa 12 mini mi? Kullanim tek youtube arama falan o kadar kucuk telefonlar gosuma gidiyor 4s gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |