Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (839. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Çoook teşekkür ederim öncelikle.6s 12.4 te imza işi dert olmuştu.13.3 e güncelledim ve bootra1n ile JB yaptım.Usb hazırladıktan sonra JB yapmak toplam 1dk. _____________________________ -
Bu unc0ver jailbreak sanırım iPhone XR ve üstü cihazlara geliyor sanırım. İPad Air 2 cihazıma jb yapmak istiyorum A8X işlemcisi var. Tahmini ne zamana gelir daha dusuk cihazlar için destek? Checkra1n yapamıyorum çünkü macOS cihazım yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
gelsin bekliyoruz _____________________________ ... -
Benim tel 6s 13.3 - nasıl yaptınız jb i?quote:
Orijinalden alıntı: bertini
Çoook teşekkür ederim öncelikle.6s 12.4 te imza işi dert olmuştu.13.3 e güncelledim ve bootra1n ile JB yaptım.Usb hazırladıktan sonra JB yapmak toplam 1dk._____________________________ TRABZONSPORIPHONE 13 PRO MAX 120GB -
İgnition ile anlaşma olur temennisindeyim pc ile uğraşmak istemiyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Psn: Sinchell
-
Ses yok mu daha
Yok henüz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Burak PADIR -
Evet güzel haber
ilk nesil 2015 ipad pro (13.3) için jb var mı arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayatınızın uzunluğu için pek bir şey yapamazsınız amaa, derinlik ve genişliği için çook şey yapabilirsiniz. -
-
Telegram Jailbreak Grubu:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ods61 -- 13 Şubat 2020; 22:10:43 >
-
Merhabalar, iOS 12.4 jailbreak kullanıyorum ama bugün nedense jailbreak kullanılamıyor Cydia açılmıyor, bilgisayar olsa 3tools ile yapıyordum tekrardan ama birkaç gün bilgisayarım olmayacak, telefon üzerinden yapabilmem mümkün mü?
Meraba hocam aynı sorun şuan bendede oldu tweak yükledim rest attı checkrain uygulaması gitti jb de gitti pc yok yanımda ne yapmam lazım bilgilendirirmisin?
Çözüm buldunuz mu hocam bendede aynı durum pc yok checkrain uygulaması kayboldu cydia giriş yapmıyor
checkra1n tekrar yüklemelisiniz, yükleyince cydia da açılacaktır _____________________________ -
Kim sorsa 24 saate çıkıyordu kkkkk
Son durum nedir cikacakmi ?
Çıktı ama nasıl kuruyoruz bunu?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt