Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.765
Cevap
171
Favori
1.317.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan için jailbreak olmadan spotify++ nereden indirebilirim. appvalley, apps4iphone gibi uygulamalardan indiremiyorum. bazı yerlerde buldum ama bi uygulama için 3-4 tane uygulama indir falan diyor. rahatça spotify için bir trick var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***RAMMSTEIN***

24 Saat içinde A12/A13 Jailbreak bizlerle.
    Şimdiden hayırlı olsun...

Hocam 11 pro için yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omurksr O kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142029893

bu arkadaşımızın dediği şekilde indirince oldu bende dostum
  • Yeni çıkan Uncover JB 4.0.0’dı. 1 saat evvel 4.0.1 çıkmış. Sorun yaşayan arkadaşlar yeni sürümü deneyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    Yok gene olmadı aynı hata devam ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 7 13.3.1 jailbreak var mı ana mesajda göremedim ama bi sormak istedim güncel olmayabilir diye

• Size uygun olan Jailbreak Checkra1n olanı, Uncover olanı değil.

• Cihazında Pubg oynayanlar dikkatli olsun. 12.4 JB'te sorun yoktu fakat bu yeni çıkanla 13.3'e JB yapıp Pubg oynamak sıkıntı. Jailbreak aktifken oyun açılmıyor. Liberty tweakini kurdum o bile fayda etmedi. Jailbreak pasif olsun diye cihazı kapatıp açtım oyuna girdim. 2 el oynadım 3. Elde oyundan attı 10 dklık ban yedim. İstemcimde sorun olduğuna dair uzun bir mesaj belirdi ekranda. Ben de Jailbreak'i komple kaldırıp sürem dolunca oyuna girdim. İşin ucunda haksız yere 10 yıllık ban yemek var. Şimdilik sıkıntı yok, ama ban korkusuna tekrar JB yapmaya çekiniyorum.

Not: Hile yapmadım yapmam da.

Not 2: Appstore sorunu için Appsync Unified kurulmalı deniliyor. Bende kuruluydu zaten. Yine de JB aktifken oyun açılmıyor.

• hocam merhaba, dediğiniz şekilde tekrardan jailbreak yaptım, cydia filan düzeldi ancak tweakler çalışmıyor, cydia'ya gelen güncellemeleri yapmaya çalıştığımda da bu hatayı veriyor, bilginiz var mıdır acaba?

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merenkisa -- 17 Şubat 2020; 9:32:13 >
  • merenkisa kullanıcısına yanıt
    Eklediğin bi repo'da sorun olabilir. O repoyu silersen düzelir diye düşünüyorum.
  • _emreyy_ kullanıcısına yanıt
    Cydia'yı baştan kurdum, hiçbir repo yok, sadece BigBoss var, oradan bir şey kurmaya çalıştığımda da aynı hatayı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

Cydia'yı baştan kurdum, hiçbir repo yok, sadece BigBoss var, oradan bir şey kurmaya çalıştığımda da aynı hatayı veriyor
    Bi çözüm buldum dene istersen.

"The Restore RootFS option in unc0ver did work. It took three tries, each time getting farther through the jailbreak process, but it finally worked. Good luck if you have the same issue!"

unc0ver ayarlardan yukarıdakileri seç tekrar bir dene. Sonucu yazarsan öğrenmiş oluruz.
  • 12.4.5 için PC veya mac olmadan jb aracı var mı

• Unc0ver iOS 13 - 13.3 Jailbreak için Uyumlu Cihazlar
    iPhone XS
    iPhone XS Max
    iPhone XR
    iPhone 11
    iPhone 11 Pro
    iPhone 11 Pro Max
    iPad Mini (5.Nesil)
    iPad Air (3.Nesil)
    Kısaca A12 ve A13 işlemcilerine sahip cihazlarınıza jailbreak yapabilirsiniz. Ayrıca, yakın bir zaman içinde diğer iPhone ve iPad modellerine gelmesi bekleniyor.

Jailbreak Yapmadan Önce
    Cihazınızda indirilmiş OTA güncellemelerinin bulunmadığından emin olun. Ayarlar-> iPhone Depolama'ya gidin , burada indirilen OTA güncellemelerini bulabilir ve silebilirsiniz, çünkü sorun yaratabilir. İOS 13 jailbreak işleminden önce bunları silin.

Telefon Üzerinden unc0ver Jailbreak Yükleme Kılavuzu (3.Parti Uygulama Sağlayıcılar Aracılığıyla)

1.Adım: Safari üzerinden buradan unc0ver jailbreak'ı Tap to install on device'a basarak yükleyin.

2.Adım: Ayarlar-> Genel -> Profil bölümüne gidin . Geliştirici adına dokunun ve sertifikaya güvenin. Bu olmadan iPhone / iPad'inizde Unc0ver jailbreak uygulamasını başlatamazsınız.

3.Adım: Unc0ver'ı açın, Jailbreak düğmesine dokunun ve uygulamanın işini yapmasını bekleyin.Cihazınız birkaç kere yeniden başlayabilir.Eğer cihazınız yeniden başladığında Cydia adlı uygulamayı göremezseniz tekrar uygulamaya girerek jailbreak butonuna tıklayıp bekleyin; bundan sonra ana ekranınızda Cydia simgesini görmeniz gerekir.

• _emreyy_ kullanıcısına yanıt
    Maalesef aynı hata devam ediyor... Chimera gibi Cydia tarzı araçlar vardı, onlarla yapsam olmaz mı acaba? iOS 12.4 için
    Arkadaşlar araştırıp sorunu çözdüm, Uncover 4.0 versiyonu A11 Cihazlarla uyumsuz, Uncover 3.8.0 versiyonu ile tekrar Jailbreak yaptım ve her şey düzeldi, aynı sorunu yaşayan arkadaşların bilgisine
  • 4.0.2 de ilk denemede gene 1. adımda aynı reboot yaptı tekrar açılınca sadece wifi kapatıp ayarların içinden reload daemons mu ne onu kapayıp yaptım ve oldu cydia da güzelce çalışıyor

Dostum 3.8.0 ile iPhone X iOS 13.3 jb oluyor mu

• iOS 13 Jailbreak Yayınlandı! (Bilgisayarsız Yöntem) - appsente

unc0ver:
    unc0ver.dev
    Page not found · GitHub Pages
    https://unc0ver.dev/unc0ver

Download:https://jailbreakme.app/

Uyumlu cihazlar:
    - iPhone 11
    - iPhone 11 Pro
    - iPhone 11 Pro Max
    - iPhone XS
    - iPhone XS Max
    - iPhone XR

• nevergiveup87 N kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum, forumdan takip ettiğim kadarıyla iOS 13 jailbreak sadece A12 ve 13 işlemcili cihazlara, yani iPhone X’den bir sonraki seriye geldi diye biliyorum, ancak gelişmeler iPhone X e de çıkacağı yönünde gibi gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.