Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.330.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedava, Kürekli ya da kredi kartı ile alabileceğim ses kaydı tweak’i arıyorum. PayPal işini beceremedim. Ya da halledebilecek varsa parasını gönderebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Yapabildin mi hocam ?

• Proscd P kullanıcısına yanıt
    Repo adresi nedir hocam ?

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Size verdiğim repoda audiorecorder xs mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte

Callbar XS ile çakışıyormuş, onu sildim düzeldi. Sonra çalışırken kayıtları silince kaydetmemeye başladı. Kayıtları silmezseniz çalışmaya devam ediyor

• İyice yerleşik hayata geçtim

Bankacılık uygulamaları vs. çok kullanıyorum umarım sorun yaşamam.

İki tane aradığım şeyi bulamıyorum: Alternatif Appstore () ve şarj olurken anlık amperi gösterecek bir tweak. Hatta Cydia tweakleri ne kadar şarj harcıyor onu da görsem müthiş olacak. (Daemons)

Edit: Eskiden uygulama içi satın alımlar için tweak vardı artık var mı öyle şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 22 Ağustos 2019; 19:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte

Hangi repo?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir dışındayım vaktim olmadı henüz.
  • Merhaba arkadaslar inanın androidlere root attım felan ama ilk defa iphoneye jailbreak yapacagım o kadar sey yazmıssınız bilmedigim seyler ne yapacagımı bilemedim . Acaba telefondan mı önerirsiniz pc den mi ve nasıl yapacagım bana yardımcı olacak bir kral yok mu acaba ? ( Ve jailbreak yapmadan önce yedek alınmalı mı yoksa hicbir şey olmuyor mu bilgilere )

• quote:

Orijinalden alıntı: D. B. Cooper

Merhaba arkadaslar inanın androidlere root attım felan ama ilk defa iphoneye jailbreak yapacagım o kadar sey yazmıssınız bilmedigim seyler ne yapacagımı bilemedim . Acaba telefondan mı önerirsiniz pc den mi ve nasıl yapacagım bana yardımcı olacak bir kral yok mu acaba ? ( Ve jailbreak yapmadan önce yedek alınmalı mı yoksa hicbir şey olmuyor mu bilgilere )
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Hersey o kadar açık ki nereyi anlamadın?
    İster PC ister telefondan yap farketmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nevergiveup87 N kullanıcısına yanıt
    Hocam webtekno diye bir siteden bakıyorun indirmem gerekeni 3.5.0 gösterşyor ben 3.5.2 indirmisim tam kuracaktım jailbreak yazısına basacaktım oradaki yazılara bakıyorum iphone 7.1-7.2 gibisinden bir sey yazıyordu güvenemedim bu sefer sildim tekrar 3.5.0 kurdum bu seferde hata veriyor 1/2 dosya yükledikten sonra yardımcı olur musun ? Ne yapmalıyım

• Arkadaşlar jailbreak yaptım cydia yüklendi ama kurduğum tweaklerin ayarlarına ya da cydia ana menüsündeki seçenekleri açamıyorum

• ACİLLLL

SİTE ÜZERİNDEN İNDİRDİGİM DOSYALARDAN 3.5.0 YA DA 3.5.2 İNDİRİP KURMAM FARKEDİYOR MU ? EN SON 3.5.2 GÖZÜKÜYOR BEN GENE 3.5.0 MI YÜKLEYEYİM ? HELP MEEE PLEASEEE

AN İTİBARİYLE 3.5.4 GÖZÜKÜYOR ONU KURMAM DAHA MI İYİ OLUR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. B. Cooper -- 22 Ağustos 2019; 23:11:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

Arkadaşlar jailbreak yaptım cydia yüklendi ama kurduğum tweaklerin ayarlarına ya da cydia ana menüsündeki seçenekleri açamıyorum
    rocketbootstrap preferenceloader tweaklerini yükleyin
    Bağırma.
    Yardım ihtiyacını bağırarak elde edemezsin.
    Tekrar ediyorum
    Bağırma

• trcpt kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz yöntemleri denemedim hiç direk telefona hard reset attım en baştan yükledim sorun çözüldü bir ara tekrar çöktü bu sefer jailbreak tuşuna abandım 7 kere yaptım sonunda gardını indirdi ve oldu

• tr.appledestek
    hackyouriphone
    rejail

Bu repoları kullanmayın arkadaşlar çoğu karalistede,herkes kafasına göre repo yazmış konuda...
    Hem jbnizden hemde bilgilerinizden olursunuz
    Her işinizi telefonda yapıyorsunuz,konuşmalar fotolar crack yazılım kullanırken 2 kere düşünün free bir sürü tweak var zaten
  • valla bende kurdum cydia mı neyse geldi girdim icine bir iki tıkladım dokdun bastan baslattım telefonu her cydaya girdigimde atti yenşden denedim olmadı sacm sapan bir sey
    Dostum YouTube da 12.4 jb diye arat istemediğin kdr video var. Yardımcı olur sana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.