Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.330.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zahidow

Evet var
    Nerede hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    repo.trappledestek.com adresinde watusicrack diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar 12.4 de acaba ucretsız mp3 indirme muzıkcalara dırek kaydeden olarak tweak varmı ahıze sesını yukselten tweak varmı son olarak eskıden pp25 vardı ucretsız appstore gıbı uygulama ındırılen tweak vardı hala varmı varsa ısımlerı nedır
  • Cydia’yı silmek için Cydia Impactor ve Cydia Eraser vardı ikisini de bulamadım. Jailbreak temizlemek için ne yapmam lazım ?

• Arkadaslar mobile sayfada alinti yapacagim zaman alinti ustune gelip bitti tusuna basiyorum ama yonlendirme yapmiyor. Butun browser larda durum boyle bu neden olur ? Ornek bir resimde koyayim.
    https://resmim.net/preview/dhnDe2.jpeg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Untethered mi bu jb

• quote:

Orijinalden alıntı: by_Jazz

Untethered mi bu jb
    Tethered'dir , Untethered jailbreak senelerdir yapılmıyor güncel sürümlere.
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Mikoto
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galeksus4

Cydia’yı silmek için Cydia Impactor ve Cydia Eraser vardı ikisini de bulamadım. Jailbreak temizlemek için ne yapmam lazım ?
    Cydia da üst kısım da ayarlar olması lazım orda restore roofs diye bir seçenek var ona tıklayın sonra geri donup re jailbreak diyin Ben öyle yapmıştım değişmediyse tabi

• Proscd P kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.
    Tweak'i öğrenmiş olduk şimdi ise 12.4 de çalışıp çalışmadığı kaldı :)
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum çalışıyor.
    Çalışır. Liberty lite yükleyin yeterli.

• Aramalar gelince yukarıda küçük pencere olarak çıkan bi tweak var adını hatırlamıyorum şimdi onun küreklisi var mı bi yerde

Watusiyi aldım mecburen 44 lira çekti bi de bunu alırsam 2 tweak’e 100lük olacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Susun2Dk

Tethered'dir , Untethered jailbreak senelerdir yapılmıyor güncel sürümlere.

Alıntıları Göster
    Merhaba, peki telefon kapandığında tekrar mı jailbreak yapmamız gerekiyor. Tekrar yapacaksak tweakleri tekrar mı yüklememiz gerekiyor

• kernell kullanıcısına yanıt
    Cikan jb semi tethered yani cihaz kapatilip acilinca tekrardan uncover uygulamasina girip internet le jailbreak yapilmasi lazkm yoksa cydia calismiyor ,yuklenilen tweaklere vs birsey olmuyor jb tamamlaninca hemen eski haline donuyr tekrar yuklemeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kernell

Merhaba, peki telefon kapandığında tekrar mı jailbreak yapmamız gerekiyor. Tekrar yapacaksak tweakleri tekrar mı yüklememiz gerekiyor

Alıntıları Göster
    merhaba , arkadaş cevap vermiş telefon kapanıp açıldığında unc0ver yada chimera hangisini kullanıyosanız telefondan tekrar aktif ediceksiniz tweaklarınız gitmicek iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 21 Ağustos 2019; 12:3:2 >
  • Bilgisayardan uncover uygulamasını yükledim telefona jailbreak için herşeyi yaptım ama bir türlü cydia uygulaması gelmedi telefona bende uncover uygulamasını sildim tekrar telefondan yükledim bu sefer de doğrulayamıyorum kaldım böyle

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** profiller kısmı böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurgusuz -- 21 Ağustos 2019; 13:55:30 >

Callbarxs

• Arkadaşlar oyun oynarken ekranı aşağı çektiğimizde saat ve şarjı gösteren bir tweak vardı. Var mı ismini hatırlayan?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_1213

Callbarxs
    Cracklisi yok

• 
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.