Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.332.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz ne Hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nimotech kullanıcısına yanıt
    DemiRCn D kullanıcısına yanıt
    iphone 5s, jailbreak yapmış ama cydia ve substrate yok. tweak geliştiricisi değilse (ki değil) anlamsız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 3 Mart 2019; 22:35:46 >
    a7-a8 desteğinde jailbreak hazır lakin substratede sorun var, saurik güncelleyince yayınlanacak.
    iPhone 5s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: 36

Beyler imusic ten isteigimiz parcayi indirebiliyorduk ucretli muzikleri direkt telefona , bu tweak ismi neydi 12 de calisiyor mu.
    merakla bekliyoruz =) bende hatirliyorm oyle bi tweak ama adi aklima gelmiyor bir turlu
  • Respring sorununu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı. Gerekli zamanlarda 10-15 saniye kullanılamıyor telefon keyif kaçırmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Önceden çok jailbreak yaptım telefonuma ama epeydir banka uygulamalarını yoğun kullanmaktayım bu nedenle çekiniyorum ve korkuyorum. Var mıdır hem bankacılık işleriyle uğraşan hem de jailbreak yapan?
    Ben bankacılık uygulamalarını aktif kullanırım. İki tavsiyem var.

-JB yaptıktan sonra mutlaka root şifresini değiştirin. Bunu NewTewrm2 ile yapabilirsin iOS 12'de çalışıyor.
    -Liberty Lite tweak'ını kullanın. Banka uygulaması cihazın JB olduğunu anlamaz. Böylece herhangi bir sorun olursa topu size atamaz.
  • Unc0ver'de respring sorunu yok. Kullanılan tweaklar henüz tam uyumlu olmadığı için respring atıyor. Tüm tweakları temizleyip tek tek kurarak sorunun hangilerinde olduğunu bulabilirsin.
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Ben de işin içinden çıkamamıştım. En son telefonu sıfırlayıp dfu mod ile 12.1.1 beta 3 kurdum. Sonra jb yapıp sadece en lazım tweakleri yükledim. Şimdi hiç sıkıntı yok. Tavsiyem herkes öyle yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

-JB yaptıktan sonra mutlaka root şifresini değiştirin. Bunu NewTewrm2 ile yapabilirsin iOS 12'de çalışıyor.
    -Liberty Lite tweak'ını kullanın. Banka uygulaması cihazın JB olduğunu anlamaz. Böylece herhangi bir sorun olursa topu size atamaz.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim

• ben de jb yapmıştım telefon kendi kendine kapandı açıldığında jailbreak i gitmiş bidaha mı atayım jb hiç bişeye girmiyo.
  • weyis kullanıcısına yanıt
    Skayn kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı sıkıntı tweaklerde :) bi kontrol edeyim teşekkür ederim

• bende ios 12.1.2 mevcut b39 la sifir sorun sifir sikinti kullaniyorm 12 13 tane tweak mevcut ancak gereksiz o tema vs sistem dosyalarini cok degistiren tarzda tweakler kullanmamaya özen gösterin daha jb beta denemelerinde sonuc olarak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Alıntıları Göster
    newterm2 de nasil degistiriyoruz acaba root sifresini, bide tweakler filan yuklenirken rootsifresi degisirse skinti yaratabilir mi bilgim olmadigi icin soruyorum :)
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yazmıştım, tam uyumlu olmayan tweakları sildim ve respring olayı tamamiyle bitti bende. Şu anda Uncover çok stabil.
  • #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsezen59

Beta sürümle 12.1.1 e düşebilirsiniz beklemenize gerek yok.

Alıntıları Göster
    Merhaba. Ben de 6s kullanıyorum 12.1 sürümündeyim. 12.1.1 beta3e geçtikten sonra jb nasıl mümkün olabiliyor? 12.1.1 betadan 12.1.2ye geçiş mümkün mü? Bir de 12.1.1 betaya nasıl geçebilirim cevaplarsanız sevinirim

saurik substrateyi güncelledi, en son düzeltmelerden sonra A7-A8 jailbreakı (iphone 5s, ve iphone 6) cydia ile birlikte yayınlanacak..
  • sarhosbulasikteli kullanıcısına yanıt
    Valla bende araştırıp duruyorum henüz bulamadım. Paralı olanları da Paypal yasağı nedneiyle satın alamıyorum (Call Recorder 2).. İlaçlısını bekleyeceğiz artık. Neredeyse tek JB yapma nedenim Görüşme Kayıt..
  • 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.