Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (760. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.332.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Uyumlu olup olmadığını deneyerek mi buldunuz hocam ? Bir de hangi beta sürümdesiniz ? Tweakleri pasif yapıp deniyorjm sma henüz bulamadım. Silmek şart mı uyumlu olup olmadığını görmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Valla bende araştırıp duruyorum henüz bulamadım. Paralı olanları da Paypal yasağı nedneiyle satın alamıyorum (Call Recorder 2).. İlaçlısını bekleyeceğiz artık. Neredeyse tek JB yapma nedenim Görüşme Kayıt..
    benim de jb amacim bu fakat satin alsan daha iyi bence hemen kullanmaya baslarsin ne guze l
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperalper23

newterm2 de nasil degistiriyoruz acaba root sifresini, bide tweakler filan yuklenirken rootsifresi degisirse skinti yaratabilir mi bilgim olmadigi icin soruyorum :)

Alıntıları Göster
    Sırasıyla:

su
    alpine
    passwd
    yenişifre
    tekrar yenişifre

yazıyorsunuz. Kötü amaçlı değilse tweakda sorun çıkarmaz.
    SU yetkisi isteyen yazılımlar engele takılır. Amacımız zaten bu.
    Tüm iPhone modellerinde default root şifresi alpine'dir.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Hocam liberty lite hangi repo ile yüklediniz. ? Bendeki kaynaklarda çıkan libertynin yanında tik işareti yok soru işareti var sorun olur mu

• @felixamor AudioRecorderXS var. Kayıtları otomatik Google Drive ve DropBox'a atabilirsin.

@atorbaci Ben Tweak'ı kendi reposundan indirmeye çalıştığımda Gerekli bağlantılar yok... vs. hata verip kurmuyor ama appleyardim reposundan sorunsuz kuruyor. Siz nereden kurdunuz ?
  • Sadece https:// ryleyangus.com/ repo/ adresinden indirin. Hassas bir tweak olduğu için farklı repo adresinden indirdiyseniz silin.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Hay allah razı olsun bu sefer onaylı geldi :)

• ios 12.1.4 için gelişme var mı ?
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    @sarhosbulasikteli

Audio recorder xs var çalışıyor. Ben parasını verdim aldım ama xarold da ilaçlı var

• 36 kullanıcısına yanıt
    Audio recorder xs var xarold da ilaçlı. Ben parasını verdim. PayPal hesabını Amerika yapınca ödeme yapabildim

• quote:

Orijinalden alıntı: 36

Tesekkurler hocam oldu

Surekli boyle guncelleyecek miyim

Alıntıları Göster
    impactor ile ipa dosyasını atarsanız, ve reprovision eklentisini indirirseniz, herhangi problem olmaz kullanırsınız uzun ömürlü.

fakat böyle igniton ından vs yerlerden alındığı sürece problem olabiliyor
  • kyazmaci468 kullanıcısına yanıt
    Yakında çıkacak gibi gözükmüyor, 12.1.1 beta 3 e dönmenizi tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

Yakında çıkacak gibi gözükmüyor, 12.1.1 beta 3 e dönmenizi tavsiye ederim
    12.1.4 den geri dönme şansım varmıdır birde beta sürüm kullanmak ne kadar mantıklı final sürüm olmadığı için soruyorum jailbreak işlerini ipad 4 üm var orada yaptım çok kolaydı sürüm sebebi ile destek kesildiğinden telefonumda kullanmam gerekiyor apple car play ile ngx play uygulaması ile aracımın ekranında youtube vs aktarmak istiyorum onun dışında bir işime yaramayacak jail var ise imkanım direk jailbreak yapmak isterim telefonum 6s
    şuanda 12.1.1 beta3 e dönebiliyorsunuz. çok ciddi sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum (ciddi sorunlar olsa redditte tartışılırdı zaten.) yakın zamanda jailbreak yapmak isterseniz dönmeniz gerekiyor.
  • quote:

şuanda 12.1.1 beta3 e dönebiliyorsunuz. çok ciddi sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum (ciddi sorunlar olsa redditte tartışılırdı zaten.) yakın zamanda jailbreak yapmak isterseniz dönmeniz gerekiyor.
    şu an 3,11gb lik bir dosya iniyor yabancı siteden buldum ios 12.1.1 beta 3 6s sürümünü seçtim anladığım kadarı ile telefonu download oda alıp restore et seçeneğine basıp yazılımı seçip kuracağız doğru mudur ios 12.1.4 de aldığımız yedek buna kurulur mu acaba birisi düşük sürüm olsa bile ikiside ios 12 sayılır
    hangi siteden buldunuz? dosyanın tam ismi ne? yedek hakkında bir bilgim yok maalesef
    Harsh Sharmayoutube
    Downgrade to iOS 12.1.1 Beta 3 to JAILBREAK your device ! Do it before APPLE stops signing it !
    https://www.youtube.com/watch?v=cA3-PWSjQ2M
    bu videoyu takip edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

impactor ile ipa dosyasını atarsanız, ve reprovision eklentisini indirirseniz, herhangi problem olmaz kullanırsınız uzun ömürlü.

fakat böyle igniton ından vs yerlerden alındığı sürece problem olabiliyor

Alıntıları Göster
    Hocam hepzini alladimda bunu analamadim bunu nerden bulup kirabilirim reprovision

• şöyle düşünün, jailbreak yapılabilmesi için uncover uygulamasına ihtiyaç var. bu uygulamayı 2 türlü yükleyebilirsiniz

1. ignition tarzı siteler sağlayıcı olduğu için oralardan çekebilirsiniz
    2. cydia impactor ile yükleyebilirsiniz.

bu 2 yolun mantığı da aynı, telefona bişey yüklemek isterseniz sizden apple idnizi isteyecektir o apple id niz ile yüklenecektir.

ignition tarzı siteler geliştirici hesabı tarzında hesaplar alıp uncover tarzı uygulamaları yayınlarla, daha sonra apple bunun farkına varır ve imzaları iptal eder, o sırada sizin uncover çalışmaz hale gelir.

2. yoldan yüklerseniz, normal bir apple hesabınız var ise 7 gün içerisinde iptal olur uygulama otomatik olarak, fakat bahsettiğim reprovision eklentisini indirip uygulamaya kendi apple idniz ile giriş yapıp bu imzalamanın süresini uzatabilirsiniz. hatta iptal edilmesine 2 gün kala otomatik imzala tarzında seçeneklerde var

repo:http://repo.incendo.ws/

• quote:

hangi siteden buldunuz? dosyanın tam ismi ne? yedek hakkında bir bilgim yok maalesef
    https://www.youtube.com/watch?v=cA3-PWSjQ2M bu videoyu takip edebilirsiniz
    JBTech17youtube
    How to downgrade ANY device from iOS 12.1.4 / 12.1.3 to iOS 12.1.1! (MUST RIGHT NOW!)
    https://www.youtube.com/watch?v=ljBRLTfGuPk
    şu videodaki link den yaptım ama sizinkinden tekrar indirmem gerekir mi

• 
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.