Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect4Life

arkadaşlar merhaba, jb yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım. android kullandığım zamanlarda root/rom işleriyle uğraştım başım çok yandı sürekli bi rahatsızlık hissi, içime sinmeyen şeyler vardı. jb yaparsam eğer stabillik bozulur mu? itunes müzik indirme, cydown, uygulama içi satın alım yapan tweakleri kursam bana yeterli? bir de 5s 9.3.3 kullanıyorum, sarj konusunda artı ya da eksi söz konusu mu kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Kurarsın, beğenmezsen restore yaparsın, olur biter. Rahat ol.
  • Bende arıyorum yok çıkmıycak herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Splitify çalışıyor bende son sürümü yüklemedin mi acaba bi bak istersen güncelleme var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminobaz -- 13 Ağustos 2016; 20:11:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyun içinde veya uygulamalarda gelen reklamları engelleyebileceğim bi tweak varmı ?

ios 9.3.3
  • ARKADAŞLAR, ANA SAYFAYA DA YAZILMALI BENCE HERKES DUYSUN PANGU UNTETHERED JB ÇIKARMA ÇALIŞMASI YAPMIYOR UNTETHERED JB ÇIKMAYACAK
    haber linki:http://www.applefoni.com/pangu-ios-9-3-3-ios-9-2-icin-untether-jailbreak-yayinlamayacak/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeritte -- 14 Ağustos 2016; 0:33:08 >
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    jb uygulamasını ve profili kaldırıp baştan jb yapar gibi yaparsanız tweakler gitmez ben 5-6 kez yaptım sorun olmuyor

• tethered jb çıkarmışlar. tlf şarz falan bitiyordu kapatmam gerekti tekrar açtığımda pangu app ına girip gerekli işlemi yapınca jb aynen devam ediyordu.
    ama şuanda hem cydia hem pangu app uygulamadan atıyor? varmı bi çaresi?
  • Beyler tweak indirmeye çalıştığımda hep böyle ekran almaya başladım
    Birşey indiremiyorum....

http://www.imgim.com/3597incif6291119.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 14 Ağustos 2016; 1:39:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panguda start'a bastıktan sonra direk ekranı kapamayın. Biraz 5 10 sn bekleyin. Direk ekranı kapayınca reset atıyor. Jailbreak başarılı olmuyor. Aklınızda bulunsun.

• 32 bitlere gelmeyecek gene mağduruz
  • Dün jb yaptım. Pangu app'i de sildim. Ummadık zamanda telefon kapanırsa ve açıldıktan sonra cydia çalışmaz ise ne yapmamız gerek ?
  • Telefona dosya indirebileceğimiz bir tweak varmı ?
  • beyler jailbreak yaptıktan sonra görev yönetici gibi keep safe gibi appler içindeki fotolara ulaşabilirmiyiz hangi araç ile??
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

beyler jailbreak yaptıktan sonra görev yönetici gibi keep safe gibi appler içindeki fotolara ulaşabilirmiyiz hangi araç ile??

beyler JB yaptım ifunbox ile app içine girdim keep safe dosyaları önümde ama çöp kutusunda kurtarılmayı bekleyen resimleri göremiyorum bilgisi olan var mı bu konuda??

• Şuan iPad Air 2'de 9.2.1 kullanıyorum. Direkt bu versiyonda JB yapmak mı daha iyi olur, yoksa 9.3.3'e geçip JB yapmak mı?
  • Arkadaslar bende appcake ve appsync calismiyor. Birisi hangi repodan indirdigini yazabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Şuan iPad Air 2'de 9.2.1 kullanıyorum. Direkt bu versiyonda JB yapmak mı daha iyi olur, yoksa 9.3.3'e geçip JB yapmak mı?

9.3.3

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

beyler oyun içinde veya uygulamalarda gelen reklamları engelleyebileceğim bi tweak varmı ?

ios 9.3.3

Untrusted hosts blocker

• Akıyor maşallah ip6s

Hareketi azaltı açıyoruz ve noslowanimations tweakini yüklüyoruz barreli kaldırıoruz sonuç mükemmel
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cordoncayo -- 14 Ağustos 2016; 17:15:25 >
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.