Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Eski Pangu ile sertifikam ayın 9 unda dolacakmış. Bu yüzden telefondaki Pangu ikonunu silip, telefonu kapatıp tekrar açtım. Böylece JB kalktı ve yeni Pangu 1.1 ile tekrar JB yaptım. Hiç bir sorun yaşamadan, önceki tüm cydia uygulamaları aynen devam eder şekilde sertifika tarihim Nisan 2017 oldu. Süper...

Sertifika süresini nereden görüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, sertifika muhabbetine yabanci kaldim biraz. Nisan 2017den sonra jb gidiyor mu yani?

Bir de 9.3.3 icin tweakler stabil midir?

En son 8.4 jb yapmistim ipad e halen kullaniyorum. Stabil calisiyor. Ama bu 9.3.3 te alengirli olmus jb. Sertifikalar falan vs.

Tavsiye eder misiniz??

• Millet nasıl sorunlar yaşıyor anlamıyorum çıktığı ilk günden itibaren kullanıyorum hiç sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dydnlee -- 5 Ağustos 2016; 20:04:54 >
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Ayarlar saklama alanina girip ordan ios 9.3.3 u bulup silebilirsin guncellemeyi. O zaman sormaz

• Beyler 9.3.2 mi iyi yoksa 9.3.3 mü

• quote:

Orijinalden alıntı: Its Payne

Arkadaslar 1- reveal menu destelenmıyormu 9.3.3 te ve bu versıyonda facetime i nasıl aktıve edıcez aktıf olmuyor:(
    Jb yaptım hele şükür tweakler için sağlam repo önerebilirmisiniz 3-4 tane eklesem yeter sanırım?
  • LastShip L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam dediğiniz yerden sildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unfuckwittable

Jb yaptım hele şükür tweakler için sağlam repo önerebilirmisiniz 3-4 tane eklesem yeter sanırım?

bende yüklü olanlar

appcake
    areceteras repo
    bigboss
    cydia telesphoreo
    fay.io dev
    hackyouriphone
    insanelyi repository
    kares pineapple repo
    modmyi.com
    repo666.ultrasn0w.com
    xarold repository
    zodttd macciti
  • Arkadaşlar; şu sertifika muhabbetini biri açıklasın? Nedir ne yapmamız gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez jb yaptım flux kurdum bir sorun yok gibi. Jb yi wifibooster için kurmuştum aslında ama yükleyemiyorum. 9.3.4 istiyor galiba, önerebileceğiniz yerler varmı? Amacım 1 diş çeken wifiye bağlanabilmek..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Filza dan müzik kütüphanesine şarkı atmak için müzik kütüphanesi kısmına geçmeye çalışırken program kapanıyor. Sebebi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Teşekkür ettim hocam dediğiniz yerden sildim
    Arkadaşlar jb sapıttığı için kurtarmak amaçlı cihazı sıfırladım tekrardan jb yaparım diye. Fakat elma logosunda kaldı bende kurtarma modunda itunese bağladım ve cihazı güncellersem düzelir umudu ile işlemi gerçekleşmeye çalıştım fakat aşağıdaki hatayı aldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• http://repo.hackyouriphone.org/

buradan kurdum.Sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Arkadaşlar; şu sertifika muhabbetini biri açıklasın? Nedir ne yapmamız gerekiyor?

en.pangu.io 'daki adımları takip edin hocam.jailbreak'ten sonra telefona yüklediğiniz pangu uygulamasında tiki seçip jailbreak işlemini başlatın
  • darkgen34 kullanıcısına yanıt
    Sanırım direkt itunes üzerinden firmware indirmeye çalışıyorsunuz. Bunun yerine ipsw.me adresinden telefonunuza uygun olanı indirip dfu mod ile yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyereksiyon

Sanırım direkt itunes üzerinden firmware indirmeye çalışıyorsunuz. Bunun yerine ipsw.me adresinden telefonunuza uygun olanı indirip dfu mod ile yüklemeyi deneyin.
    NvwaStone_1.1.ipa dosyasını paylaşabilecek bir arkadaş var mı ? Pangu da link patlak şuan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali.Cevik

NvwaStone_1.1.ipa dosyasını paylaşabilecek bir arkadaş var mı ? Pangu da link patlak şuan...

pangu da şu an sorun yok hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jul

Beyler 9.3.2 mi iyi yoksa 9.3.3 mü

9.3.3

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

Jb den sonra inanılmaz şarj gidiyor

Şarjın inanılmaz gittiği filan yok bu tamamen yüklediğiniz tweaklerden kaynaklı birşey. Aynı şeyi söylediğim kimbilir kaçıncı kişisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam virtual home de can beyaa...bence bi xiaomi batarya al koy kenara on numara
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.