Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RowneSM

Arkadaşlar yeri ve konusu değil biliyorum fakar bu konu alktif diye cevap alabiliceğimi düşündüğümden buraya yazıyorum.

Arkadaşlar ben ne zaman yeni bir ekran resmi koysam duvar kağıdı yani ekrandaki simgeler ben telefonu haraket ettirdikçe onlarda ediyor. Bunun kadar sinir bozucu birşey yok. Düşük pil moduna aldığımızda ise bu duruyor. Düşük pil moduna almadan bunu durdurma ihtimalimiz var mı?

Ayarlar/Genel/Erişebirlilik/Hareketi Azalt > Açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu virtual home ile günlerdir uğraşıyorum ya 1-2 saatte bir çalışmıyor respring atıyorum safe moda atıyor bi kere daha respring atınca anca normale dönüp çalışıyor bigboss reposundan kurdum cihaz 5s sürüm 9.3.2 acaba 9.3.3'e güncellesem düzelirmi lütfen biri çözümünü biliyorsa yardımcı olsun
    Belki bi tweakle çakışıyodur diye düşünüyorum tweak listem ;
    http://i.hizliresim.com/2ZAROq.png
    http://i.hizliresim.com/B2Y1Og.png
    http://i.hizliresim.com/o7vadm.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayyo -- 28 Temmuz 2016; 8:09:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyo

Şu virtual home ile günlerdir uğraşıyorum ya 1-2 saatte bir çalışmıyor respring atıyorum safe moda atıyor bi kere daha respring atınca anca normale dönüp çalışıyor bigboss reposundan kurdum cihaz 5s sürüm 9.3.2 acaba 9.3.3'e güncellesem düzelirmi lütfen biri çözümünü biliyorsa yardımcı olsun
    Belki bi tweakle çakışıyodur diye düşünüyorum tweak listem ;
    http://i.hizliresim.com/2ZAROq.png
    http://i.hizliresim.com/B2Y1Og.png
    http://i.hizliresim.com/o7vadm.png

Uyumlu tweak listesinden bakıp ancak bulabilirsiniz bu kadar tweak arasında çakışmanın hangisini yaptığını bulmak biraz zor.Ya tek tek silip denenecek yada bu durum hangi tweak'ten sonra olduğunu aklınıza getirip onu silmeniz gerekecek.

• JB çıkalı 1 hafta olucak nerdeyse nerde kaldı bu Pangu Tool
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKingOfİnfinity

Evet hocam aynısı ayrıca lte ye aldığınızda foruma mesaj atamıyorsunuz bu benim 5.ci denemem

hangi repoda var hocam ben bulamadım.Notificatıon cards
  • quote:

Arkadaşlar yeri ve konusu değil biliyorum fakar bu konu alktif diye cevap alabiliceğimi düşündüğümden buraya yazıyorum.

Arkadaşlar ben ne zaman yeni bir ekran resmi koysam duvar kağıdı yani ekrandaki simgeler ben telefonu haraket ettirdikçe onlarda ediyor. Bunun kadar sinir bozucu birşey yok. Düşük pil moduna aldığımızda ise bu duruyor. Düşük pil moduna almadan bunu durdurma ihtimalimiz var mı?

bazı arkadaşlar hareketi azalt yazmış ama hareketi azalt animasyonları kıstlıyor, soruna gelirsek çözümü duvar kağıdını yaparken parmaklarını içe doğru kapatırsan aşağıda still'in seçili olacağını göreceksin ozaman duvar kağını yap artık hateket etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizâRd

quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

springtomize alternatifi tweak bilen varmı şarjı su gibi içiyor resmen...

veya uygulama isimlerini gizleyebileceğim bi tweak ???

Hidemex

hocam indirdimde bulamadım nasıl gizleyeceğimi uygulama gizleniyor fakat altındaki isimleri kaldırmak istiyorum ben

edit:hocam tüm ayarları buldum yaptım bi sorum daha var bu hidemex springtomize 3 e göre şarj yeme konusunda nasıl ? birde springtomize 3 ü ayarlarını sıfırlamadan kaldırdım ilerde bi sorun olmaz değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 28 Temmuz 2016; 9:09:33 >
  • Arkadaşlar benim elimde İpod Touch 5 var. İçinde iOS 9.2.1 yüklü. Şimdi ben hiç bir zaman jailbreak yapamayacak mıyım?
  • Beyler ilk kez jb yaptım nasıl ücretsiz uygulama,oyun indiricem yardım edicek varmı?

• Arkadaşlar nightmod çalışan repo varmı

• iOS 7'de AsLock tweak'i var. Ekranda herhangi bi yerde aşagiya cekince ekrani kilitliyordu. Buna benzer başka bi tweak var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galerinin içinde gifi hareketli görebileceğim bir tweak var mıdır?

repo.xarold.com kaynağını ekle

Appcake ve Appsync tweaklerini kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 28 Temmuz 2016; 10:20:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Arkadaşlar JB kullanırken şarj bitti telefon kapandı tekrar açıldığında PP uygulamasından tekrar JBliyorum telefon reboot atıyor yani JB olmuyor.Başına gelen oldu mu çözümü nedir?

hocam aynısı bende de oluyor ama sarj bitme olayı felan yok. Sorunun çözümünü bulursan alıntılarmısın ben bulursam alıntılarım:)
  • ipad air uyumlu diye biliyorum ? acaba hata nerede?

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seran -- 28 Temmuz 2016; 10:29:00 >
  • Linktunes te import dediğimde download kısmına şarkı gelmiyor sorunu bilen var mı ?

• Tam sürüm çıktı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Arkadaşlar JB kullanırken şarj bitti telefon kapandı tekrar açıldığında PP uygulamasından tekrar JBliyorum telefon reboot atıyor yani JB olmuyor.Başına gelen oldu mu çözümü nedir?

hocam aynısı bende de oluyor ama sarj bitme olayı felan yok. Sorunun çözümünü bulursan alıntılarmısın ben bulursam alıntılarım:)

profili ve uygulamayı silip tekrar yükleyin çalışacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin1101

quote:

bazı arkadaşlar hareketi azalt yazmış ama hareketi azalt animasyonları kıstlıyor, soruna gelirsek çözümü duvar kağıdını yaparken parmaklarını içe doğru kapatırsan aşağıda still'in seçili olacağını göreceksin ozaman duvar kağını yap artık hateket etmez

Ayarlar > Genel > Erişebilirlik menüsü altında "Hareketi azalt" adıyla bulunan Parallax efekti, cihazınızı kımıldattığınızda ona derinlik hissi veriyor. Parallax'ı kapatmak "Hareketi Azalt" işlevini etkinleştirmelisiniz. İşlevi kapatmak, size bir miktar pil ömrü kazandırabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoénix

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin1101

quote:

Ayarlar > Genel > Erişebilirlik menüsü altında "Hareketi azalt" adıyla bulunan Parallax efekti, cihazınızı kımıldattığınızda ona derinlik hissi veriyor. Parallax'ı kapatmak "Hareketi Azalt" işlevini etkinleştirmelisiniz. İşlevi kapatmak, size bir miktar pil ömrü kazandırabilir.

soruya bi nevi cevap veriyor fakat arkdaş soruda hareketi azalmak iste4diğini belirtmemiş sadece duvarkağıdının oynamasından şikayetçi.

• Shadowhogfer kullanıcısına yanıt
    Videodaki adam da bilmiyor Pangu açıklama falan yapmamış yani henüz belirsiz :-/

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.