Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.328.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çalışması için ne yapmak gerekiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtubed de işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 kullanıcısına yanıt
    Evet, 'YouTubed' adlı eklentiye göz atabilirsiniz.
  • Virtual home + activator ikilisi olunca telefon üzerindeki tuşları kullanmaya bile gerek kalmıyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pekii az twrak kursak sürekli onlar çalışıyor mu batary hemen bitiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

Youtubed de işe yarıyor
    youtubenin arka planda calısmasını saglıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

Pekii az twrak kursak sürekli onlar çalışıyor mu batary hemen bitiyor mu

Yok hocam şarja öyle büyük bi yan etkisi olmuyor he tabi bazı tweakler var onlar sömürüyor eğer şarjı sömürdüğünü farkettiğiniz tweakler olursa kaldırırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

Çalışması için ne yapmak gerekiyor?

Youtubed tweakini yüklerseniz çalışır

• Nightmode9 diye lanet bir tweak kurdum cihaz ne zaman jailbreakli açılsa sonsuz bir yeniden başlatma döngüsüne giriyor nasıl bu illetten kurtulacağım?

• jb sonrası 3 uygulama oluştu bende.ilk olarak telefonla yaptığımda sadece cydia ve jb yapılmasını sağlayan PP uygulaması vardı.az önce telefonu restore'ladım ve pc'den jb yaptım bu sefer PP adında farklı logosu olan bir uygulama daha geldi.İlk baştaki PP'yi silsem sorun olur mu ve sonradan gelen uygulama ne işe yarıyor ? Birde normalde silinemeyen uygulamaları silmeye yarayan bir tweak önerebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyo

quote:

Orijinalden alıntı: 36

Pekii az twrak kursak sürekli onlar çalışıyor mu batary hemen bitiyor mu

Yok hocam şarja öyle büyük bi yan etkisi olmuyor he tabi bazı tweakler var onlar sömürüyor eğer şarjı sömürdüğünü farkettiğiniz tweakler olursa kaldırırsınız

Teşekkürler

• VirtualHome ve bioprotect yüklü çoğu zaman parmak izini tanımıyor.iphone 6s plus cihazım 9.3.3 neden olabilir?birde cihaz kendi kendine enteresan bir müzik çalıp kilitleniyor açılmıyor kapanmıyor iki tuşa basıp kapatabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Güncelleme durmuyor. :) Bildirim manyagı oldu cihaz....

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

hocam bildirimleri bu şekle getiren tweakın adı neydi? zamanında bendede vardıda unuttum adını :D

• Mehaba Arkadaşlar; rica etsem herkes kullandığı tweakleri SS alıp burada paylaşabilirimi birbirimize yardımcı olalım tweak bulmak adına.

Benim kullandığım tweakler ve tema.

• fake gps tweaaki arıyorum bi türlü bulamadım, sürümü 2.6.1 fakat cracklenmiş yok bi türlü bulamadım.
  • gizli instagram hesaplarının fotoğraflarını görme gibi bi tweak var mı? ona göre jb yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

fake gps tweaaki arıyorum bi türlü bulamadım, sürümü 2.6.1 fakat cracklenmiş yok bi türlü bulamadım.

Location faker polemon icin sriyorsaniz banliyorlar haberiniz olsun soft ban yedim ben 3 saatlik

• Nightmode9 diye lanet bir tweak kurdum cihaz ne zaman jailbreakli açılsa sonsuz bir yeniden başlatma döngüsüne giriyor nasıl bu illetten kurtulacağım? ACİL YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyo

quote:

Orijinalden alıntı: GeNccLuBeR

Valla İndirmeyin Arkadaşlar Stabil Olanını Bekleyin Bugün Sıfırdan Dfu Modda Kurulum Yapıp Hiç Bir Yedek Yüklemeden Jailbreak Yaptım Daha Sonrasında Denemek için Kapadım Açtım Yardmcı Programla Tekrar Jailledim Düzeldi Fakat 2-3 tweak yükledikten sonra sapıtıyor Kapattım Açtım Telefonu Yemiyor Jb ti en iyisi Beklemek

Milleti yanlış yönlendirmeyin herkesin aynı olucak diye birşey yok her cihaz farklı reaksiyon gösterebilir gayette güzel çalışıyor jb

Gayet güzel çalışıyor öylemi ? Sayfalara göz gezdir bakalım Yüzde Kaç Bu Sorunlarla Boğusuyor Asıl Sen Boş Konuşma İşine Bak Müthiş Dahi İnsan Bütün Millette Ego Uçuşlarda Sanki Kendi Yazmış Jb yi De Savunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

fake gps tweaaki arıyorum bi türlü bulamadım, sürümü 2.6.1 fakat cracklenmiş yok bi türlü bulamadım.

Location faker polemon icin sriyorsaniz banliyorlar haberiniz olsun soft ban yedim ben 3 saatlik

Hocam pokemon go++ ile birlikte kullanın ban yeme olayı olmuyo o zaman

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.