Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.332.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Hasret kaldım Activator'a
  • Tahminen ne kadar daha sürer çıkması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7th

Hasret kaldım Activator'a

Hala umudum var :))))))

• ibrahim1004 İ kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum site fake değil ama jailbreak olayı başarılı değil..anlamadığım adamlar sahtekarlık için domain ismi alıp fake site kurunca ellerine ne geçiyor..?
  • Tabletim taşa dönüştü okuyorumda makalelerde eski jailbreak uzmanları yüklü paralar karşılığında iosun güvenliği için ios yazılım calısmaları yapıyolarmıs o İtalyan haçlerden bi cacık cıkmıcagını düşünüyorum tmmen reklam yaptı p....venk bugün ysyınlancagına dair bi tane video ile karsılasmıstım yaklaşık bi hafta evvel bi umut besleyip burda paylasmıstım tweetleri okuyorum ih8snow mıdır nedir eski jailbreak hackerları dalga geciyolar millettle acaba pangu 9.3 mü bekliyo sabırlar taştı bi haberiz yapmıcaklarsa yapmıcaz desinler dahada apple ürünü almam tonla para verip bişe yükleyemedikten sonra ne anlamı var apple hisselerini takip ediyorum borsada ilk satış rakamlarına kanıp ürün stoklarını arttırmışlar ellerinde patlamış ürünler inşallah deger kaybeder sonunda jailbreak cıkcak bu açığı kasti hackerlara sunacaklar ama geç olursa bence apple kaybettcek almıcam daha ürünlerini ya sizin görüşünüz

• iOS 9.1 Hacker - nvRAM Kernel32 Bypass ... iOS 9.2.1 Exploiter - iOS 9.2.1 Jailbreak Progress = 72% Complete. Buda son gelişme bıktırdılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Juno reactor

Tabletim taşa dönüştü okuyorumda makalelerde eski jailbreak uzmanları yüklü paralar karşılığında iosun güvenliği için ios yazılım calısmaları yapıyolarmıs o İtalyan haçlerden bi cacık cıkmıcagını düşünüyorum tmmen reklam yaptı p....venk bugün ysyınlancagına dair bi tane video ile karsılasmıstım yaklaşık bi hafta evvel bi umut besleyip burda paylasmıstım tweetleri okuyorum ih8snow mıdır nedir eski jailbreak hackerları dalga geciyolar millettle acaba pangu 9.3 mü bekliyo sabırlar taştı bi haberiz yapmıcaklarsa yapmıcaz desinler dahada apple ürünü almam tonla para verip bişe yükleyemedikten sonra ne anlamı var apple hisselerini takip ediyorum borsada ilk satış rakamlarına kanıp ürün stoklarını arttırmışlar ellerinde patlamış ürünler inşallah deger kaybeder sonunda jailbreak cıkcak bu açığı kasti hackerlara sunacaklar ama geç olursa bence apple kaybettcek almıcam daha ürünlerini ya sizin görüşünüz

öncelikle bunu bende düşündüm acaba 9.3 çıktıgında 9.1-9.2 nin açıgını apple kendisi mi verecek çok merak ediyorum ama dediklerine harfiyen katılıyorum. eğer bir sürüm jb siz geçerse kesinlikle almıcam bende apple falan cidden cihazı çok seviyorum ama 6s i aldım alalı 3 aydır jbsiz taş gibi cihaz. millet ne gerek var falan diyor ama jb siz iphone iphone değil benim gözümde. umarım biri bir şekilde çıkartır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juno reactor

iOS 9.1 Hacker - nvRAM Kernel32 Bypass ... iOS 9.2.1 Exploiter - iOS 9.2.1 Jailbreak Progress = 72% Complete. Buda son gelişme bıktırdılar

kaynak neresi bizde baksaydık. ben artık kasti milleti oyaladıklarını düşünüyorum.
  • ""iOS 9.1 Hacker - nvRAM Kernel32 Bypass ... iOS 9.2.1 Exploiter - iOS 9.2.1 Jailbreak"" yazıyı google yapıştırıp aratmam lazım çünkü site üyelik istiyor üye olmadım ios 9.1 jailbreak 9.2 jailbreak yazıp arada aradığım sırada rasgeldim ve paylaştım umutsuzluk içinde umut işte
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• 8.4.1 kullanıyorum i6. 9.2.1 e geçmeli miyim? JB için geçmek istiyorum malum 8.4.1 de jb yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

8.4.1 kullanıyorum i6. 9.2.1 e geçmeli miyim? JB için geçmek istiyorum malum 8.4.1 de jb yok

bunda da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Langstrumpf

quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

8.4.1 kullanıyorum i6. 9.2.1 e geçmeli miyim? JB için geçmek istiyorum malum 8.4.1 de jb yok

bunda da yok.

bence 8.4 ve 8.4.1 en stabil sürüm i6 için.
  • Bu jailin çıkacağı yok heralde arkadaşlar bitiyor galiba jailbreak dönemi nereden merak edip geçtim ios9 a

• 9.0.2 jb'liyim. İphone 6. Öyle de güzel tweakler yükledim ki. Mesela bugünküler, LowPowerMode ve Snapper 2. Hele virtual home'suz bir iphone düşünemiyorum. Kısacası jb'siz iphone tuzsuz aş bana göre. Allah jb bekleyenlere sabır versin.

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    çıkmazsa satıcam valla

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    Hocam virtual home pil çok yiyor mu gerçekten?
  • 9.2 de JB bekliyoruz ALLAH kerim

• ulan bir çıksın varya isterse iOS 15 çıksın yükleyen arkadaşım ne olsun Can'ım arkadaşlarım varya iOS 6 ya dönecem hem çok zararlıymış oyunlar değil mi Can'ım forum arkadaşlarım gelmeyelim güzel Apple'ının oyununa performans istiyorum uleeeeyn demeyelim Çiçek böcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof07 -- 23 Ocak 2016; 0:00:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.