Yüzbaşı
20 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
358295 Gün Cezalı
356506 gün 17 s. 38 dk. kaldı
Gönderileri
Arkadaşlar bugün Macbook Air 2015 model bilgisayarıma çok az su döküldü. Klavye basmaları şuan için normal ancak ekranı kapattığımda ekran kararmıyor(apple logosu hala açık kalıyor) klavye aydınlatmaları çalışmıyor. USB girişlerim çalışıyorum ancak şarja taktığımda şarj ediyor ışığım yanmıyor şarj simgesi bi anda kayboldu. Sizce sorun nerde? Garantisi mevcut ancak bu konuda yardımcı olacaklarını pek sanmıyorum. İstanbul'dayım Zorlu ya randevulu gitsem sorun tespit yapıp ücret söylerler mi?
Arkadaşlar ios11.1 sürümüne jailbreak yapmıştım. Beta 11.3. LatchKey tweak ini manual yükledim sonra beğenmedim sileyim dedim dosyaları sildim. Şuan ayarlar a giriyorum direk atıyor beni. Jailbreak kaldırmaya çalıştım "-sh: line 7: /bootstrap/unjailbreak.sh: Permission denied" diyor kaldırmıyor. Yardımcı olur musunuz ne yapabilirim? Bu arada telefonu kapatıp açınca ayarlara giriliyor sadece jb aktifken girilmiyor. Jb aktif değilken telefonu sıfırlasam sorunla karşılaşır mıyım?

EDİT: "sh /bootstrap/unjailbreak.sh" yazınca jbyi kaldırdı tekrar kurdum jb ve tweakleri düzeldi.
WhatsApp biri sağolsun şu çökerten kodu yolladı telefon açılmıyor. iTunes görüyor ancak telefon kitli diyor ama telefon elmada ve sürekli şarj etme sesi geliyor yardım

Edit: telefonda yedeklemediğim bazı önemli şeyler var telefonu sıfırlamadan nasıl hallederim
Arkadaşlar kulak yapımdan dolayı apple ın ne EarPods u ne de AirPods u kulağımda duruyor. Sadece kulak içi kulaklıkları kullanabiliyorum. Aranızda kulakiçi kablosuz kulaklık kullanan varsa önerilerini bekliyorum.

Edit: Kulaküstü de istemiyorum bana kaba geliyor.
Arkadaşlar hücresel verinin içinde sistem kullanımındaki zaman ve konum 7 günde 127mb yedi. Bu ayar neyin nesidir nasıl kapatırım bu kullanımı? Teşekkür ediyorum
Arkadaşlar merhaba. Ben 6s kullanıyordum sonra s8 plus a geçtim ancak rahat edemedim onu arkadaşıma sattım şuan iphone 6 var ios11 ancak kasım kasım kasılıyor. Yeni bi iphone almak istiyorum ancak arada kaldım. İphone 10 alacak para var ama değer mi bilemiyorum. Telefonu alınca en az 5 sene kullanacağım. İphone 8 plus mı almalıyım (4450tl hepsiburada) yoksa iphone 10 parasına değer mi 6100tl
Teşekkür ederim
Heryerde 4500TL olan S8 Plus Hepsiburada da 4000TL ve samsung 2 yıl garantili diyor. Ne kadar güvenilir?

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s8-plus-samsung-turkiye-garantili-p-HBV000004FKMM
iPhone 8 çıkınca almayı düşünüyordum ancak fiyat çok abartı olacak gibi geliyor 5000-6000 açıkçası bekleyene kadar S8 alırım diye düşündüm. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? iPhone 8 beklemeye değecek mi ve o kadar paraya?
iPhone 8 çıkınca almayı düşünüyordum ancak fiyat çok abartı olacak gibi geliyor 5000-6000 açıkçası bekleyene kadar S8 alırım diye düşündüm. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? S8 kullanan arkadaşlar bi sıkıntısı var mı telefonun?
Arkadaşlar 6s batarya değişimi yapılacak cihaza sahibim. Randevu almak gerekir mi?
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
iPhone X 64GB Uzay Grisi iOS 12.1.3
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 660
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 14.259 (Bu ay: 255)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.