Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlardaki sıkıntı bende de var. Apple kimliği yazdıktan sonraki kısa dediğiniz yükleme 1 saattir yüklenmiyor bu 4 . Deneyişim olmuyor yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rondalfo

Arkadaşlar bazı arkadaşlardaki sıkıntı bende de var. Apple kimliği yazdıktan sonraki kısa dediğiniz yükleme 1 saattir yüklenmiyor bu 4 . Deneyişim olmuyor yardım lütfen
    Bildirim gelmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rondalfo

Arkadaşlar bazı arkadaşlardaki sıkıntı bende de var. Apple kimliği yazdıktan sonraki kısa dediğiniz yükleme 1 saattir yüklenmiyor bu 4 . Deneyişim olmuyor yardım lütfen
    Kolayca yaptım ama aktivator calışmıyor. ilk hayal kırıklıgımı yasadım. Aktivator muadili bir tweak var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Kolayca yaptım ama aktivator calışmıyor. ilk hayal kırıklıgımı yasadım. Aktivator muadili bir tweak var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar çok uzun süredir bekliyoruz bu jailbreak i ama bence tam sürümü beklemenizde fayda var bende çok heyecanlıyım ama banka hesaplarım bilgilerim vs komple telefonumda ayrıca telefonumda değerli. Telefonunuzun brick olma ihtimali ya da geridönülemez bi soruna yol açma ihtimali var ayrıca tweakler ile telefonunuza sızma ihtimali de var kişilerin.

Bence tam sürümü bekleyin bigboss gibi sağlam repolardan gider tweaklerinizi yükler keyfinizi sürersiniz. Sonra çok pişman olursunuz ben vakti zamanında ios 8 sürümüydü sanırım böyle aceleci davranıp bi telefonumu patates ettim kullanılmaz hale geldi işten güçten vakit ayırıp bide 1 hafta tamiri ile uğraştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iOS 10 Beta 2 deyim 9.3.3 e çekip jb yapabilir miyim ?
  • 32 bit cihazlar için ne zaman gelir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Arkadaşlar çok uzun süredir bekliyoruz bu jailbreak i ama bence tam sürümü beklemenizde fayda var bende çok heyecanlıyım ama banka hesaplarım bilgilerim vs komple telefonumda ayrıca telefonumda değerli. Telefonunuzun brick olma ihtimali ya da geridönülemez bi soruna yol açma ihtimali var ayrıca tweakler ile telefonunuza sızma ihtimali de var kişilerin.

Bence tam sürümü bekleyin bigboss gibi sağlam repolardan gider tweaklerinizi yükler keyfinizi sürersiniz. Sonra çok pişman olursunuz ben vakti zamanında ios 8 sürümüydü sanırım böyle aceleci davranıp bi telefonumu patates ettim kullanılmaz hale geldi işten güçten vakit ayırıp bide 1 hafta tamiri ile uğraştım.

IOS 8 zamanlarinda telefonunu bozani ilk defa duyuyorum.Tabi daha stabil degil ama brick veya bozulma gibi sorunlara yol acmaz abartmayalim...

• quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

Evet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigoniddz

quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

Evet...
    teşekkürler cevap için.. bu arada ilk jb olacakta bu 'unteethered' ne zaman çıkar tahmini olarak sadece ? ondan sonra jb yapayım madem
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzaNE.

Sıkıntı jailbreak unteethered değil. O güzel olmadı

2 sn de uygulama üstünden tekrar yapılıyor sıkıntı yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: OzaNE.

Sıkıntı jailbreak unteethered değil. O güzel olmadı

2 sn de uygulama üstünden tekrar yapılıyor sıkıntı yapmayın

Alıntıları Göster
    Cihazı yeniden başlatınca Cydia'ya giremez oldum. Ne yapmam gerekiyor?

• darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    yüklü uygulamadan bildirim gelme olayını tekrarlayın düzeliyor
  • Arkadaşlar 9.2.1 ide destekliyormu JB ??

• sardemir kullanıcısına yanıt
    Destekliyor kardesim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anar_Mammadov

Beyler bi yardim lutfen 30 dakikadir ki su Pangunun uygulamasi Apple kimliyimi istedi yazdim ondan sonraki islem icin 30 dakikadir ki bekliyor bir turlu gecmedi sonraki adima cihazim iphone 5s Yazrdim lutfen

Beyler bi yardum lutfen ya bekliyorum 1 bucuk saatdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigoniddz

Destekliyor kardesim...
    Dostum bu forumda ve jailbreak konularında ilk defa konuşmuyorum uzun dönemdir kullanıyorum. Ve oldu hatta 1 kez de olmadı birinde hoparlörüm patladı bir tweak yüzünden. Diğerinde ise tam sürüm çıkmadan yüklediğim için telefon açılmadı ve serviste açtırdım zar zor telefonu.(Youtube da izleyip onlarca jailbreak yüzünden kilitlenen telefonlar görebilir ya da google da araştırabilirsiniz)

Ayrıca en basitinden burda benim gibi ilexrat kullanıp jailbreak li telefonunu güncellemek zorunda kalıp 1 yıldır jailbreak bekleyen onlarca insan vardır eminim. Bütün tweakleri test mi ediyorsunuz da bu kadar rahat olabiliyorsunuz ? Bu tweakler daha adam akıllı kontrolden bile geçmemiş tweakler

Son olarak bu jailbreak e bu kadar güvenseydi pangu ekibi 32 bit'lere de jailbreak desteği verirdi semi sürümde herkes telefonunu whatsapptan mesajlaşmak için kullanmıyor insanları yanlış yönlendirmeyelim

• Gençler az önce Activator u yükledim restart istedi basar basmaz orjinal şarj aleti patladı. Raslantı mı yoksa programdan dolayımı bilemedim.

• Eskiden olsa popüler konular arasında yerini alırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kün Fe Yekün

Eskiden olsa popüler konular arasında yerini alırdı
    pphelper açılmıyor tıklıyorum tepki yok 2-3 kez indirdim
  • Suanda oyle zaten

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.