Şimdi Ara

Jahreinin arkadaşları tarafından sırtından bıçahlanması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla jahreine şöyle bir bakınca bazen onnumara konuşuyor abi. Sebebi de dürüst ve dobra. Ama kötü yanı şudur ki : bazen her şeyi bildiğini zannediyor. Geçen ilber ortaylı in bir videosunu izlerken bile adama bir şeyler diyor. Chati zaten düşman başına. Tam bir kanser. Jahrein gülse camdan atlasa onlarda atlayacak. Hiç bir şey araştırmayan cahil adam çıkıp. Ufff moruk dinlere mi inanıyorsunuz falan yazıyor chate



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 19 Mart 2022; 23:4:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

    hocam bak senle bi alıp veremediğimbi durum yok.konuştumuz bu malum kişinin seveni var ama sevmeyeni 10 katı. bu adam zamanında türk halkıyla , yemesiyle içmesiyle duruşuyla dalga geçmiş birisi. kendisi zaten milleti iğneliyerek drama yaparak iftira atarak geçinen giden birisi. milletten aldığı bağışlarda yaşadığı bu lüx hayatı hak etmeyen birisi. yediği et yemeğini gösterip ben yiyorum siz yiyemiyorsunuz diyen Türk halkı beni hak etmiyor diyerek aşağılıyan birisi. boşver savunulcak bi yanı yok. şöyle söyliyim sokağa cıkarken korkarak cıkıyor . sevmeyeni dolu.

  • Jahrein'in yaşanan mevzuda tek hatası çoluk çocukla iş yapması, iş yapacağı arkadaşlık edeceği kişileri otuz küsür yaşında koskoca adam olmasına rağmen hala doğru düzgün seçemiyor olması.Ben bu işin buralara geleceğini seneler öncesinden tahmin edebiliyordum yayınları izlerken.

  • Rekkitz ekibi olmasaydı Jahrein şimdi de izleniyor olurdu ama Jahrein olmasaydı Toqtir, Zade gibi yayıncılar şuan izleniyor olur muydu? Artık onu size bırakıyorum. :)


    Adamın hasta haliyle işlere bakmasını istemişler. Darlamışlar. Buna kimse de çıkıp itiraz etmedi yanlış bilmiyorsam. Dün anladığım kadarıyla. Jahrein'inin de canı hasta haliyle istememiş. Yani bunu anlamamak için o kadar çaba sarf ettiler ki. Ben de üniversitede mesela proje gruplarında lider olduğum halde bazen tek kelime bile yazasım gelmiyordu ama atıyorum kız arkadaşımla saatlerce yazışıyordum ya da forumda konulara mesaj atıyordum. Aynı şeyler değil ki. Ee kardeşim sizle ilgilenmek istemiyorum o an, buna enerjim yok. Forumda yazmamla liderlik yapmam aynı şeyler değil. Hele bir de sürekli beni arayıp hasta olduğum halde ne yapalım ne yapalım diye darlamışlarsa iyice soğurdum.


    Bir de aklınca Jahreini küçümseye çalışanlar olmuş. Sorsan İngilizce bile biliyor mudur? Bilmiyorum. Adam Avrupa'da da yaşamış, burada da, Kıbrıs'ta da. Ee araştırmayı da seven birisi. Yahu bu adamı yayıncılık dünyasında boş görebilmek için diğer yayıncıların nirvanada olması lazım. :)


    Ek: Adam sözleşme bile dayatmadım diyor. Çıkıyor birisi ya bunu niye söylüyorsun. Ee söyler. Adamın kendini daha başka nasıl savunmasını bekliyorsunuz. Komedi resmen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 20 Mart 2022; 12:14:2 >




  • Sevgisiz, nursuz, kendisini bile sevmeyenler ülkesinden bir halt olmaz.


    Senin gibi düşünmüyor, oy atmıyorsa canın cehenneme diyen tahammülsüzler ülkesi.

  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    sonunda konuyla alakalı bir yorum geldi.

    katılıyorum hocam.

    jaho en son neden bana bu kadar kızıyorlar hala anlamadım dedi bütün suçlarını kabul etti ama bende anlamadım bu kadar ne varmış.

    işin içine para girince işler karıştı bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jahrein bugüne kadar gördüğüm en başıboş yayıncı...

    Entelektüel kimliği altında siyasi, ekonomik yorumlar yapıyor ancak bu sadece 'Eleştiri' kısmını oluşturuyor.


    Bilgili adam eleştirmez, düzeltmek için harekete geçer.


    Yok şöyle olmuş yok böyle olmuş diyerek bilgili, bilinçli olarak farkındalık yaratmıyorsun.

    Koca göbeğini pc başından kaldırıp düzeltmek için harekete geçte seni takip edelim jaho.

  • ABD Rusya olayı gibi. Rusya diyorki yanı başımızda bize tehdit oluşturamazsin. ABD diyor ki siz yayilimci politika izliyorsunuz bunu yapamazsınız vs. Haklı olan yok ana mesele para.


    Bu olayda öyle birisi hastalığı bahane ediyor birisi siyaseti bahane ediyor. Ama ana mesele bence para. Zade falan kazandığını bir miktarını Jaho'ya veriyor yüzde olarak. Açıkçası belli bir seviyeye gelene kadar insanlar isi birakir. Acun'da böyle yaptı ilk başta muhabirdi parayı buldu şimdi o patron oldu. Ama ayrilacaksanda böyle ayrılmaları lazımdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PembePanjur kullanıcısına yanıt

    Adam milletvekili adayı oldu daha ne yapsın. Neyi değiştirebilir ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jahrein bir aralar komikti de, son 2-3 senedir herbolog olma pesinde kosuyor. herseyi biliyor ag evladi, dogru yanlis olmasi fark etmeden her konuda bir fikri var.


    fazlasiyla itici bulmaya basladigim biri son zamanlarda.

  • Jahreşnmi,enes baturmu rol modeliniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.