< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Mart 2022; 12:35:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Jahreinin arkadaşları tarafından sırtından bıçahlanması

-
-
jahrein ölmeli
-
Mevzu nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sosyal medya maymunlari da politikaya anca TR de girişir, bu bunlar eksikti. Ülke bitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Caho caho caho yeter yahu şöyle gereksiz adamları nasıl ünlü ediyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmiyom hocam ben ünlü etmedim.
Jahreini yedim
top top şeker olsun
Seni seviyorum hocam <3
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendini aydın zanneden yayıncıları gördük jahrein alt tarafı imamoğlunu eleştirdi diye adama yüklendiler halbuki imamoğlu tarafı yalanlamadı bile kendini sjw,aydın olarak tanıtan bu yayıncılar muhalefeti eleştirilemez sanıyor
Evlenmek ister misin yakışıklı
Jahrein kim kardeşim böyle boş beleş adamları anasından,babasından çok savunan sevinen bir kitle var.Allah akıl fikir versin.İşinize gücünüze bakın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaper87 -- 23 Mart 2022; 8:25:25 >
Jahreini rol model olarak benimseyen bir gençliğimizin olması çok üzücü😔😔
Hocam acun ılıcalıyı rol model görüyo gençlerin yarısı bence o daha büyük sorun. Jahreini rol model gören çok yoktur o kadar.
Futbol takımını anasından babasından çok seven gençlerden pek bir farkları yok ikisinde çöp insan.
Jahrein kim
-
ne jahrein miş arkadaş ya. gençlerin parasını alır evinde 7 24 pc başında göbek devirir oturur sağa sola tweet atarak saldırır. bir tane hayırlı işi yoktur . bir tane alın teriyle kazanmış helal parası yoktur.buraya gelip jahrein jahrein diye konu açmayın ya.
-
paranın helal olup olmadığına sen mi karar veriyorsun hocam?
bu benim gorusumdur saygı duyarsın duymazsın.kabul edersin etmezsin. ben öyle düşünüyorum. modern dilencilikdir yaptıkları iş. ve kimseyi savunma. hayatın boyunca erişemiyecgin bi rahatlıkda yaşıyorlar. onların savunması sana düşmez.
-
yayıncıları savunacak değilim de helal para olmadığını söylemen garip geldi.
bunların elbette dilenci olanlarıda var fakat yayın yapmak kamera karşısında durmakta kolay bir iş değil. dilencilik değil bence..
yayıncılık mesleğini hakkıyla yapan kişiler dilenciyse şarkıcılar, tv oyuncuları, futbolcular falanda dilenci. eğlence sektörü tamamen dilencilik ve helal olmayan para anlamına geliyor yazdığına göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ne jahrein miş arkadaş ya. gençlerin parasını alır evinde 7 24 pc başında göbek devirir oturur sağa sola tweet atarak saldırır. bir tane hayırlı işi yoktur . bir tane alın teriyle kazanmış helal parası yoktur.buraya gelip jahrein jahrein diye konu açmayın ya. |
Kendini aydın zanneden yayıncıları gördük jahrein alt tarafı imamoğlunu eleştirdi diye adama yüklendiler halbuki imamoğlu tarafı yalanlamadı bile kendini sjw,aydın olarak tanıtan bu yayıncılar muhalefeti eleştirilemez sanıyor
|
Benzer içerikler
- marlboro edge özellikleri
- makatta sivilce için krem
- muhabbet kuşu sallabaş belirtileri
- mysoline 250 mg kullanıcı yorumları
- kamil koç arabasında kavga çıktı
- exxen filmleri
- 6.8 inç telefonlar
- prompt engineering nedir
- 5g zararları
- tüketici hakları 2 defa aynı arıza
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X